Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martikkkka

Małe penisy u facetów

Polecane posty

Różne są kobiety jednym wystarczy niewielki dotyk muszelki by ją podniecić i takim starczy mały penis. Marika najzwyczajniej ma większe potrzeby i potrzeba jej trochę czasu by poczuła zadowolenie czy orgazm. Ale czy jest gorsza od tych co im niewiele potrzeba?? Nie sądzę. Po prostu Marika lubi dłużej czerpać przyjemność z seksu.

Gość gość
to widocznie jesteś tępa, bo fiuta też można powiększyć operacyjnie... a po za tym są inne sposoby na powiększenie no ale jesteś zbyt tępa i ograniczona bym miał o tym z Tobą dyskutować... 🖐️

Gość gość
No jak laska sportu nie uprawia to i cycki jej obwisna nawet w rozmiarze b Widzialam juz takie osobniki No ale facet z malym ptaszkiem nadaje sie tylko do uspienia :D

Gość gość
cycuszki B są najlepsze!

Gość gość
Dziewczyny zobaczcie ile tu facecikow z malymi fiutkami siedzi :D

Gość gość
Biedni ci mezczyzni cale zycie pozostaje im reka

Gość gość
To zależy, bo wiadomo, że jak śpi to mały, dajcie się rozłożyć to zobaczycie. Ja mam 18 cm i nie narzekam. Ale jak baba ma obwisłe wary to niech spier***** z tą blee

Gość martikkkka
ręka albo lateksowa c**ka :]

Gość gość
Ale jesteśmy silni a nie kury domowe jak wy, gwałcone, bite, sponiewierane i ze śmierdzącą szparą, że niby atut haha

Gość gość
zobaczysz jak ci się wary rozejdą to cię nawet kijem nie ruszy i lateksowa będzie lepszą prespektywą

Gość martikkkka
uważasz że poniewieranie kobietami robi z was kogoś lepszego i silnego? jesteście przez to jeszcze większymi c*****i z jeszcze mniejszymi obleśnymi fiutkami i wyglądacie z tym jak żałosne kreatury

Gość gość
Nasze fiuty to potęga, wasze szpary to udręka! i to śmierdząca, świnie!

Gość gość
Kura domowa to pewnie jest twoja matka :D a ty biedny faceciku z malym peniskiem rzucasz sie na babskim forum jak kurka co znosi jajka :Dto jest zalosne :D Dla mnie faceci z malym penisikiem w zwodzie sa do uspienia

Gość gość
pewnie większość z was ostatniego fiuta widziała rok temu a teraz sfrustrowane siedzą i marzą o fiucie, żałosne

Tak po prawdzie to wielkość nie ma dużego znaczenia gdyż najczulsze i najwrażliwsze punkty są u wejścia do pochwy. Bardziej liczy się umiejętność dobrej penetracji. Lecz są kobiety które lubią czuć by ich pochwa była rozciągana podczas stosunku,

Gość gość
I mozesz tu piac najglosniej jak potrafisz a twoj zalosny maly penis bedzie nadal maly :D :D

Gość gość
a druga połowa ma pewnie, celulit, nadwagę i mordę jak pasztet, zarośnięta jungla pod pachami i śmierdzące zęby :D hahaha

Gość gość
tacy ludzie wlasnie sa na kafeterii jak autorka, haha widac,ze nie masz znajomych ani zycia ciekawego i siedzisz w necie ciagle. W rzeczuwistosci normalni ludzie na zwracaja uwagi na cycki czy fiuty takie rzeczy tylko w necie:-D

Gość gość
a mój penis jak stanie ma 18 cm i nawet gruby, wcale nie chudzielec a jaki piękny, łykała byś go od świtu do nocy ale nie wiem czy bym chciał jakbym cię zobaczył, teraz piszę serio

Gość gość
Ja mam meza wiec problem z malym penisem mnie nie dotyczy, moj maz ma fajnego penisa.nie tak jak te zalosne prawiki z forum kafeteria

Gość gość
jak ktoś prawik to zamawia dziwkę na kafe i przynajmniej ma to co chce bez kleksa w majtasach jak połowa z was zarośnięte małpy

Gość gość
I jak zwykle męscy górą. Psychika baby silna? To tylko wymysł słabej baby co się dorwała do kamery!

Gość gość
Ale sfrustrowana musi być ta baba która założyła ten temat używa słów "faceciki" no i oczywiscie niezliczoną ilość prześmiewczych emotikonek -> :D :D :D :D :D :D To są ewidentne objawy frustracji a zarazem wykluczenia społecznego, za swe nie powodzenia życiowe obwinia mężczyzn, bo myślała, że znajdzie Jelenia który będzie na nią łożył i przy którym będzie miała wygodne życie. Mężczyźni w Polsce w dzisiejszych czasach są jednak bardzo mądrzy, inteligentni. Natura też wie co robi i wyklucza takie "samice" odstawiając je na boczny tor, a naturalny instynkt męski odrzuca takie partnerki wiedząc, że ma ona bardzo słabe predyspozycje rozrodczo-stadne i jest po prostu ZEREM którym nie należy się interesować. Natura, mężczyźni wiedzą, że takie samice są skazane na los starej, sfrustrowanej panny, no i właśnie objawy tej frustracji zaprezentowała nam autorka tematu (warto również dodać, że co drugi post jest również jej, pisze w sposób charakterystyczny dla sfrustrowanej kobiety - o czym wspomniałem na początku) A teraz nie pozostaje mi już nic innego jak powiedzieć tej Pani: To nie my mężczyźni! To nie nasze "małe" fiutki są winne twoim nie powodzeniom. Ty sama jesteś temu winna, twój zryty czerep jest za to odpowiedzialny, a frustracje które wylewasz na forum tylko pogłębiają twój maniakalno-depresyjny stan i niezrozumiałą nienawiść do mężczyzn. To TY masz defekt, nie mężczyźni :) I dla własnego dobra pogódź się z tym, że żaden Cię nigdy nie zechce... :) żegnam państwa 🖐️

Gość gość
ale pięknie tym małpom ryje zamknąłeś :)

Gość martikkkka
oj no po prostu mam łiłę jak wiadro, więc to chyba oczywiste, że potrzebuję faceta z dużym przyrodzeniem żeby mnie zaspokoił :o przy małych nic nie czuję a i faceci mówili, że mam rozklapiochę i to żadna dla nich przyjemność :(

Gość gość
Nawet ten zalosny wpis jakie to niby autorka ma zmiany depresyjne nie zmieni roziarow waszym malych penisow. Moj facet na szczescie ma penisa 20cm i oboje jestesmy zadowoleni z zycia sexualnego wprzeciwienstwie do was malenstwa. A teraz uciekam pa milego dnia zycze.nawet tym z malymi peniskami

Gość martikkkka
Szczerze się uśmiałam czytając wasze wypociny. Nie dość że siedzicie na damskim (tak, damskim :D) forum próbując zakrzyczeć fakty to jeszcze żeby te tępe wypowiedzi miały jakikolwiek sens... Najśmieszniejsze jest to że od razu widać który z was ma ten przykry i wstydliwy problem małego fiutka. Prawda jest taka - kobieta zawsze znajdzie sobie faceta na seks nie ważne jak będzie wyglądała bo wy poprostu jesteście szrańczą z fiutem zamiast mózgu i lepicie się do nas jak natrętne pszczoły do miodu. Facet z kolei jeżeli ma małego śmiesznego peniska niestety skazany jest na własną ręke i tak było jest i będzie choćbyście się tutaj zesrali :D tak więc szczerze mi was żal i składam kondolencje , macie przej****e chłopaki :D:D

Gość jjfnvkm
macie k***a tematy, fiut to fiut :o

Gość gość
Martikkka jak jesteś taka rozr*****a jak stara k***w, to jedź sobie do nNgerii po murzyna, albo znajdź sobie w Europie czarnucha, co nie potrafił s********ć przed siatką :)