Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makarenamakarena

czy zapraszać na zaponawcze spotkanie rodziców przed weselem brata młodego

Polecane posty

Gość makarenamakarena

Witajcie, mam pewien problem... w Świeta Bożego Narodzenia moi rodzice zapraszają rodziców mojego narzeczonego - ślub w lipcu... obie strony jeszcze w ogóle się nie znają..salę i resztę załatwiliśmy wraz z narzeczonym i te spotkanie jest tylko i wyłącznie zapoznawcze. Narzeczony ma brata - kawalera który mieszka ze swoją dziewczyną już 7 lat (najpierw u jej rodziców a od 3 lat mieszkają na stancjach) Moje kontakty z nimi ograniczają się tylko do spotkań w domu narzeczonego przy okazji różnych świąt. Tzn. wyrażę się tak, jak tylko się spotykamy zawsze jestem mega uprzejma i serdeczna, zawsze gdy się żegnamy mówię, że zapraszam do siebie jak tylko bedziecie w mieście itp. - oni nigdy nawet o czymś takim nie wspomnieli. (oni mieszkają ok 40 km od mojego miasta - ja mieszkam z rodzicami - narzeczony ze swoimi rodzicami) Dodam, że znamy się od prawie 7 lat, z czego od 4 jestem związana bliżej z nimi gdyż od tylu jestem w związku z narzeczonym. Dodam, że brat narzeczonego z dziewczyna zmienili 2 stancje z czego w tej ostatniej chyba zamieszkaja na dobre bo chcą ją wykupić. Ale ja.... w ciągu tylu lat nie byłam w żadnym mieszkaniu, nie zapraszali mnie (tylko mój narzeczony pare razy wpadał do brata na chwilkę w jakichś sprawach). jest mi bardzo przykro, że mnie olewają...szczególnie, że raz byłam ich mieście z narzeczonym spotkać się z naszymi wspólnymi znajomymi (narzeczonego i jego brata) którzy mieszkają obok bloku w którym mieszkają tamci... i braciszek ze swoja dziewczyna gdy sie dowiedzieli e jesteśmy u znajomych... to sami do nich przylecieli;/ a nam na miejscu nie zaproponowali,żebyśmy chociaż na moment do nich wdepneli zobaczyć jak się urzadzili;/ innych zapraszają bez problemu... jest mi naprawde przykro, sszczególne, że to jedyny brat narzeczonego a moje i ich stosunki są jakieś dziwne;-((( no i wracając do kolacji zapoznawczej... czy brata narzeczonego z jego dziewczyną też zapraszać? moja rodzina ich tylko raz wdziala bo kiedyś u mnie byli ale to jeszcze za czasów gdy nie spotykałam się z narzeczonym.. doradźcie mi Dziewczynki;-(((

Gość gość
nie, rodzice niech poznają się z drugimi rodzicami. Brat jest zbędny

Gość gość
tylko rodziców