Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobno 50 procent dziewczyn przez 3 miesiace nie ma objawow

Polecane posty

Gość gość

Gdzieś przeczytałam,że właśnie około 50% pań w ciąży przez jakieś 3 miesiące nie odczuwa żadnych objawów co wy na to?Ja w ogóle np.nie wymiotowałam, nie mdliło mnie tylko był na początku ból podbrzusza a później na słodkie straszne miałam zachcianki no i prawie od razu latanie do łazienki ale nie wiem czy moża nie czuć przez te kilka tygodni, że może się być w ciąży :P

Gość gość
ja też nie miałam objawów...wymiotowałam może 3 razy w całej ciąży. Jednym z pierwszych objawów była niechęć do kawy. Kolejnym zgaga, ale to pod koniec ciąży :) No i oczywiście brzuch :)

Gość kelnerka z Rewala
tia, a niektore nawet maja okres :)

Gość gość
ja nie wiem gdzie oni te 50% znaleźli. Chyba nie można aż tak nie znać swojego ciała żeby zmian nie zauważyć. Mdłośc****owiększonych i obrzękniętych piersi. Bólów i kłuć brzucha.

Gość gość
Ja przez całą ciążę nie miałam żadnych objawów

Gość gość
Nie no okres to mi się przydarzył w 1 miesiącu :P miałam bóle jajników dawno nie byłam u gina to poszłam się przebadać bo czas najwyższy a ten do mnie że w pęcherzyk widzi, że w ciąży jestem :P a ja no ale tydzien temu okres mi się skończył :D takie oczy wielkie zrobiłam :D

Gość gość
ja też nie miałam objawów. dopiero pod koniec często siku i kilka razy zgaga. nic mnie nie bolało, nie miałam obrzeknietych piersi- dopiero po połowie ciąży zaczęły sie robić bardziej widoczne zylki a pod koniec urosły.

Gość gość
Ja w pierwszych tygodniach ciąży miałam zupełnie nietypowe objawy przez które podejrzewałam u siebie wszystko łącznie z rakiem tylko nie ciążę :o totalne osłabienie, okropne bóle stawów, gorączka, bóle mięśni, apatia, odrzucenie od jedzenia. Dopiero namówiona przez przyjaciółkę zrobiłam test i taaadaaa dwie krechy. Gdy już się dowiedziałam o ciąży, wszystkie dziwne objawy ustąpiły i przyszły tragiczne mdłości :D

Gość gość
Ja poza zwiększonym zapotrzebowaniem na sen, ogólnym osłabieniem i bolesnością piersi nie miałam absolutnie żadnych objawów :) jestem aktualnie w 20 tc i ani razu nie wymiotywałam, nie zdychałam z bólu.. Od jakiś dwóch tygodni co prawda troche częściej korzystam z toalety i męcze się dużo szybciej, ale na tym sie kończy :)

Gość gość
w ciąży czułam się świetnie do samego końca. Jedynym objawem był brak miesiączki i od 4 miesiąca powiększający się brzuch. Ale są kobiety, które w ogole nie notują kiedy mają comiesięczne krwawienie i pewnie dlatego nie wiedzą, że dawno jej nie miały.. Dlatego tak mnie śmieszą pytania niektórych kafeterianek, ktore mają obiawy z trzeciego trymestru dwa dni po stosunku :D