Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba nidgy sie z nikim nie zwiaze przez moje kompleksy

Polecane posty

Gość gość

mam problemy ze skora ktorych nie da sie calkowicie wyeliminowac, moze jedynie lagodzic ich objawy, strasznie mnie to szpeci i wygladam brzydko, nie wierze ze ktos by sie we mnie zakochal (chyba ze bylby slepy) bo kazdy chcialby ladna dziewczyne. jakby nawet taki sie zdarzyl to byla bym zazdrosna o byle gowno przez moje kompleksy, czula bym sie ta gorsza. czuje sie coraz gorzej z ta mysla. jak pzestac marzyc o tym by byc kochana przez kogos?

Gość towar zuytkowy
nie wiem, nigdy nie mialem takich zachcianek

Gość gość
Nie wmawiaj sobie tego, znam osoby z atopowym zapaleniem skóry i są w związku i to nie z byle jakim chłopakiem, przystojny i bez nałogów.Trafisz na swego.

Gość gość
nawet jakby to pewnie myslalabym ze nie ma gustu, zawsze mialam problemy z niska samoocena i boje sie ze to moze doprowadzic to jakis chorych sytuacji, chyba czas na psychologa...

Gość gość
No wiesz maleńka, zapalenie czy nie jak chcesz na byka wskoczyć to dzwoń. Iiiihaaa!

Gość gość
ja mam trądzik już 10lat (mam 23) leczylam sie u kilku dermatologów faceta mam od 3lat ale sie tego przed nim wstydze (jak jest gorzej to nakładam na twarz korektor na noc nawet :O) a jaki ty masz problem?

Gość gość
A jak chcesz przestać marzyć to musisz pozbyć się uczuć i być twarda jak skała.

Gość gość
kazda potwora trafi na swojego amatora.Jesli nie,nic nie tracisz,bo dzis juz wiernych facetow nie ma.Po co ci taki,co z niby z milosci cie weznie za zone,a pieprzyc bedzie na boku,niekoniecznie z milosci:p

Gość gość
bredzisz

Gość gość
To co maleńka, chcesz trochę pojeździć na rumaku, pokaże ci różne fajne miejsca i kucyka! :D

Gość gość
ja mam hirsutyzm, mialam faceta przez 4 lata, teraz jestem sama, nikt mnie nie pokocha bo nie jestem kobieta, jestem smieciem, zerem, facet ktory mial byc ze mna olal mnie i ma inna, ja wiem czemu.. jest normalna :( nei to co ja, zarosnieta małpa

Gość gość
jesli chodzi o twarz to mam dosyc ciemne cienie wokol oczu po tacie (robilam badania i nie mam chorych nerek),tez bez makijazu ani rusz, mam rogowacenia mieszkow wlosowych, czyli takie czerowne krosty na ramionach, udach i posladkach wiec niegdy nie zaloze stroje kapielowego bo sie wstydze, zdarzaja sie luszczyce a przez stres dochodza coraz nowsze problemy

Gość gość
bredzisz, ja ciebie kocham :daje kwiatka: więcej wiary w siebie, jak ty się postrzegasz tak postrzega cię świat

Gość gość
jak ty się postrzegasz tak postrzega cię świat ale mojego wygladu nie da sie posytrzegac inaczej niz jest

Gość gość
ja mam hirsutyzm, mialam faceta przez 4 lata, teraz jestem sama, nikt mnie nie pokocha bo nie jestem kobieta, jestem smieciem, zerem, facet ktory mial byc ze mna olal mnie i ma inna, ja wiem czemu.. jest normalna :( nie to co ja, zarosnieta małpa przej****e

Gość Marzeń kij
W znalezieniu faceta do łóżka możesz mieć trudniej. Ale miłość? Jeśli ktoś Cię pokocha to bez względu na wygląd. Pomyśl. Każdy kiedyś się zestarzeje. A mimo tego miłość trwa dalej. Głowa do góry! ;)

Gość gość
ale kazdy facet chce byc ladna kobieta a nie z brzydka, jak on ma sie we mnie zakochac widzac jak wygldam? nie da rady

Gość gość
ja nie mam problemow z facetami do lozka wrecz przeciwnie, ale do zwiazku, owszem

Gość gość
czemu "do zwiazku" masz prblem?

Gość gość
tez mam takie cienie pod oczami, co to za problem zamalowac korektorem? a co do rogowacenia mieszków włosowych, to musisz regularnie robic peeling i nawilżać, powinno zniknąć

Gość gość
robie i nie znika, troche owszem tak ale mimo tego ze robie to regulanie nic nie daje, cienie oczywiscie ukrywam makijazem ale przeciez one nadal sa

Gość gość
sprawdz co to hirsutyzm i bedziesz wiedzial czemu do zwiazku mam problem

Gość gość
widocznie robisz z mało. ja raz w tygodniu robię peeling np. kawowy, za to codziennie pocieram dość mocno szorstką stroną gąbki w czasie kąpieli i zniknęło naprawdę :) mam gładziutką skórę, a też miałam z tym problem

Gość prawictwo pospolite128
autorka bredzi.. Problemy ze skórą to absolutnie zaden kłopot

Gość gość
jasne ze nie sa to jakies duze problemy jak ktos kto ciezko choruje ale przez moj wyglad nikogo nie zainteresuje,

Gość gość
nie da sie ukryc,ze piekne cialo to afrodyzjak.Na łeb mozna reklamowke ubrac:D,ale jak dooopsko wypnie,a tam zaczyny ropne,lub inne badziewie,to juz lipa:p

Gość gość
Najpierw wylecz kompleksy i obsesje to i choroba ustąpi.

Gość gościoowa
bredzisz kobieto, ja mam masakryczny trądzik, przez okrągły rok moja gęba jest mega czerwona, podrażniona, mam masę pryszczy i parę lat temu już nawet zrezygnowałam z nadmiaru tapety, która tylko pogarszała mój stan i to był ten moment, w którym mój facet zakochał się we mnie na zabój nawet pomimo tego, że mogłabym grać w horrorach albo straszyć dziec**** nocach. problem to Ty masz w głowie, a nie na twarzy 🖐️

Gość gość
goscioowa-zapewne sie zakochal,bo sam pewnie jak kwazimodo wyglada:D,wiec dobrana z was para:p

Gość gościoowa
2013-11-29 14:43:09 gość typowe dla kafeterii, nawet nie chce mi się wchodzić w dyskusję, dołuj autorkę bardziej swoimi pseudośmiesznymi próbami dogryzienia komukolwiek 😴🖐️