Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

偶uchwa skroniowa

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam. Bardzo prosz臋 o pomoc ! Od tygodnia bola艂a mnie g艂owa b贸le by艂y takie jak na zatoki. P贸藕niej dosz艂o mi sztywnienie szcz臋ki z prawej strony. Badania u neurologa nic nie wykaza艂y. Zatoki te偶 mam zdrowe wi臋c lekarz po nast臋pnym tygodniu stwierdzi艂 i偶 mo偶e by膰 to zapalenie 偶uchwy. Posz艂am do stomatologa przepisa艂 mi antybiotyk " DALACIN C ". Chcia艂abym si臋 dowiedzie膰 czy kto艣 z was tak mia艂 ? Jak szybko mi to przejdzie ? Bo ju偶 2 tygodnie z b贸lem chodz臋 i mam go do艣膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
mozesz miec zapalenie zuchwy,powinnas miec zrobione przeswietlenie a nie leczenie na oko, bo ko艣膰 zuchwy w stanach zapalnych zanika

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no takie lekarze antybiotyk dadz膮 a sami nie wiedz膮 co to. Bo lekarz przy naci艣ni臋ciu ko艂o ucha jak mnie zabola艂o to powiedzia艂 "mo偶e to ucho ?" p贸藕niej stwierdzi艂, 偶e to 偶uchwa, gdzie przez tydzie艅 czasu nie wiedzia艂 co mi jest.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
masakra z tym jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam od 2 tygodni b贸le w szcz臋ce na dole po jednej stronie, najpierw mysla艂am, 偶e z膮b.Wizyta u dentysty, stwierdzi艂a zapalenie dzi膮se艂, usune艂a kamie艅 wyp艂uka艂a dzi膮s艂a, zaleci艂a eludril .. dalej mam b贸le k艂ucia, kolejna wizyta u dentysty .. wyleczy艂a zeba po drugiej stronie, bo mo偶e promieniuje ... hmm diwne zacz臋艂o mnie k艂u膰 r贸wnie偶 ucho, jedno i drugie ... da艂a na wszelki unidox na 5 dni ... a ja dalej nie wiem co mi jest i si臋 denerwuj臋 !

Udost臋pnij ten post