Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pragnę aby jakiś mężczyzna się o mnie starał

Polecane posty

"a to przepraszam, widocznie nei jestem na bieżąco z kafe." Ja za to usilnie nadrabiam wielomiesięczne braki :D

Gość gość
Krwawa to moze ja odpowiem =zamierzam dzisiaj po powrocie do domu zaczac od subtelnego masazu penisa nastepnie przy akompaniamencie rytmicznej muzyki poskacze ,strzele pejczem po dupce I po szczesliwym finale zapale papierosa Marlboro ;) taki mam plan romantyczny ;)

Masz coś do marzycielek? Brunetne marzenia są piękne :) Może kiedyś jakiś brunet je wcieli w życie :)

Gość wysoki brunet lat 30
Bo z wami kobietami to jest tak ze zawsze chcecie czegoś odwrotnego do tego co macie. Ja jak mojej żonie kupuje kwiaty to marudzi ze po co, jak nie kupuje to znowu afera ze ta a ta dostaje kwiaty od męża a ja jej nie kupuje. przeczytała Greya to jej się ostrego seksu zachciało , a za trzy dni mi mówi ze nie, ze ona tak nie lubi ze woli delikatnie długo i namiętnie, nie mija tydzień i znów źle bo delikatnie. No masakra jakaś powinno się wam jakieś wyświetlacze zakładać co by pozwalały odpowiednio wcześnie reagować na wasze widzimisię. A tak pozatym to i tak was kocham wszystkie ;p , bo bez was świat byłby nudny.

Gość Gosc z Marlboro
Krwawa =a to w takim razie serdecznie przepraszam ;) ale przyznaj sama,ze plan I dobry I romantyczny :) ooo za 5 min mnie Mezu odbiera juz mu zapowiedzialam , zeby nalozyl sexi bokserki :D pozdrawiam serdecznie ;)