Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie ze nie zajde w ciaze maz ma mnie dosc

Polecane posty

Gość gość

Boje sie ze.nie zajde w ciaze bo z pppoprzednin Mezem staralam sie o dziecko dwa lata Obecnie boje sie ze nie zajde w ciaze z.nowyn partnerem a on ma.dosc tego ze wymyslilam codzienny sex ze mu nagaduje o owulacjach iron

Gość gość
robiłaś jakieś badania? a partner?

Gość gość
Biore juz castagnus dla.niego salfazin Denerwuje mnie to ze nigdy nie.mialam regularnie cykli lecz co 26 max 35 dni wiec musze uprawiac sex codziennie a partner sie usmiecha jak.mu to mowie Dwnerwuje mnie to ze.musze jemu przypominac mowiac sluchaj Missouri idziesz do pracy zanin wyjdziesz choz na sex lub mowie mu dobra chodz do.mnie zaraz.wrocisz do.kompa a on zero zaangazowania gdybym.mu nie.przypominala to by zblizenia 4 dni nie robil

Gość gość
nie dziwie się, że mu sie nie chce z taką wariatką

Gość gość
Kompletnie ci odbilo :O

Gość gość
Tez bym nie chciała takiego sexy na jego miejscu. On ci jest potrzebny tylko do zapłodnienia chyba, sex ma być przyjemnością a nie obowiązkiem przed praca czy między czasie jak robi cos na kompiue. Masakra jesteś wariatka

Gość berta z hamburga
Laska,jak chlop cie zostawi,to w ciaze tym bardziej nie zajdziesz,no chyba ze na dyskotece. Jak juz masz obsesje,to zachowaj ja dla siebie,a z nim sie bzykaj i juz,bez gadania o powodsch

Gość gość
powiedzialam.jemu ze trzeba codziennie sex.by zajsc w ciaze.bo.mam.nieregular cykle a.on powiedzial ze codzienny sex bardzo.mu pasuje..noi wygladalo.to tak ze juz kilka dni ja musze przypominac...