Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wy też przypisujecie ładnym ludziom pozytywne cechy charakteru

Polecane posty

Gość gość

Bo zdaniem psychologów ludzie tak często robią. Co w ogóle myślicie o ładnych ludziach. Czy uważacie że mają oni jakąś cechę bądź cechy wspólne (przynajmniej większość z nich)?

Gość gość
Absolutnie, ładna=głupia, tępa, pusta.

Gość gość
Gościu z 18:21 Jesteś mężczyzną czy kobietą.

Gość gość
nie, lubimy uzywac mozgu

Gość gość
tak, a potem okazuej się że to aroganckie dupki, fałszywe, zapatrzone w siebie

Gość gość
nigdy nie przywiazuje cech charakteru do wygladu

Gość gość
"tak, a potem okazuej się że to aroganckie dupki, fałszywe, zapatrzone w siebie" To samo można powiedzieć o niejednym brzydalu.

Chcesz poruszyć niby trudny temat ale w gruncie rzeczy jest on bardzo łatwy. Wszystko jest sprawiedliwie porozdzielane. Są brzydcy i piękni w środku, są piękni ale brzydcy w środku, są też piękni z pięknem w środku, i brzydcy z brzydotą w środku. Moim zdaniem prawdziwa brzydota fizyczna to grozna i ponura twarz, bycie trędowatym, garbatym. Reszta to kwestia gustu. Starość to dla mnie prawdziwa brzydota. Nie ma ludzi pięknych i starych.

Gość gość
są, zabotoksowane gwiazdy hollywoodu, ale botoks ze smakiem, nie za dużo, nie za mało i mamy piękne 70-80letnie panie:)

Gość gość
w średniowieczu, jakiś doktor Kościoła wymyślił, że ładni ludzie mają piękne dusze, ale jak to średniowieczni durnie, zawsze jakąś głupotę wymyślą, i wlecze się to jak smród przez stulecia

większość tak robi, ja też, mimo że wiem że to efekt diabła, efekt aureoli. choć brzydcy mają gorzej, przez co mogą być wredniejsi dla innych. zresztą to można zauważyć, że ofiary losu z takimi samymi ofiarami się kumplują, brzydcy albo z ofiarami albo z brzydkimi. do mnie lgnęła bardzo brzydka osoba i nie bylo to nic fajnego :D

Ja zawsze utożsamiam urodę u kobiety z pustotą i zbyt wysokim mniemaniem o sobie, a także z absurdalnymi wymaganiami. Kojarzą mi się wyłącznie z problemami w związku i wiecznymi roszczeniami oraz niezadowoleniem.