Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wyciągacie cyca przy rodzinie czy wychodzicie do innego pokoju

Polecane posty

Gość gość

ja jakoś spontanicznie wyciągałam ale w sumie nie wiem czy dobrze.. nie jestem fanką karmienia piersią..żeby nie było..ale nie chciałam zamknięta w pokoju siedzieć i karmić 40 min ale z drugiej strony to może być przecież krępujące dla innych

Gość gość
Ja wyciagalam Przy kobietach i nir mialam z tym wiekszych problemow :) Przy facetach chyba bam Sie krepowala mysle l, ze dla kobiet to zupelnie normalny widok :)

Gość gość
Zawsze wychodziłam.

Gość gość
ja nie wyobrażam sobie oglądać nagiego biustu mojej kuzynki. Nie chciałabym też, żeby mój mąż był narażony na takie widoki przy stole

Gość gość
Ja się w******m jak mi włażą jak karmię piersią.

Gość gość
zawsze wychodziłam. Czy kobieta czy facet- jaka to różnica? Baba może też ma cycki, ale facet więcej cycków widział, więc to przy facecie niby mniej powinnyśmy się wstydzić :D hehehhe :D No way! I baby i chłopy na moje cycki nie będa sie gapić!

Gość gość
dokładnie :D

Gość gość
Ja nigdy nie wyciagalam...Mozna karmic dyskretnie...

Gość gość
Ja tam uwazalam to za strasznie naturalne.. faktycznie czasem tez draznilo mnie to jak ktos wchodzil jednak "bliskoch" kobiet ktore akirat byyly ze mna nie wywalalam z pokoju

Gość gość
Przy mojej - podkreślam moje - mamie nie miałam problemu, ale mieszkam z teściową i tutaj jest samowolka, włażą sobie jak i kiedy chcą, dlatego zaczęłam zamykać drzwi na klucz i koniec.

Gość gość
Ja zawsze wychodzilam bo bylo to dla mnie krepujace zeby ojciec albo bracia ogladali moje cycki....ale moja szwagierka wywalala cyca np.przy swiatecznym stole gdzie siedziala cala rodzina, rodzenstwo, rodzice, kuzyni, wujki, ciotki, teraz juz tak nie robi bo babcia w koncu zwrocila jej uwage ze powinna jednak wyjsc.

Gość gość
Ja zawsze wychodziłam i wkurzało mnie jak mi ktoś niepowołany właził do pokoju.

Gość Mężatka1980rok
Tez zawsze wychodziłam do innego pokoju.

Gość gość
seks tez jest naturalny,zmiana tampona tez a mimo to nie robimy tego publicznie,prawda?

Gość gość
Troche roznica pomiedzy karmieniem dziecka a uprawianiem seksu publicznie. Mieszkam w niemczech i tutaj bardzo zachecaja do karmienia dziecka piersia rowniez publicznie. W polsce tylko Jakies zacifanie jak zwykle z reszta.. zaloze Sie je jeazcze ze 3 Lata i w polsce beda rrklamy i nagona na publiczne karmienie wtedY wszystkie mamy beda karmic i uwazac ze Sa cool...

Gość gość
Byłam kiedyś u koleżanki, która wyciągnęła cyca do karmienia - ledwo zdążyłam do toalety, bo bym się centralnie na nią zrzygała, fujj.

Gość gość
ja jeszcze nie karmiłam,ale wiem,ze nie bedze tego robić, przy ciotkach, wujkach, teściowych itp. nienawidzę sama jak ktoś tak przy mnie robi.. to jest krępujące. BABY MIEJCIE TROCHĘ SWOJEJ PRYWATNOŚCI I NIE RÓBCIE TAKICH RZECZY..

Gość gość
Niemcy są porąbani! U nich kultarlne jest puszczanie bąków publicznie i bekanie :o to o czym my tu mówimy!

Gość gość
To,ze mieszkasz w "niemczech",nie znaczy ,ze musisz jechac na Polske... Karmienie publiczne,jezeli konieczne,nie jest problemowe...Co nie znaczy,ze nie mozna byc dyskretnym.

Gość gość
zawsze karmie malucha w sypialni, z dala od domownikow, w ciszy i spokoju, tylko my ;), czasem wejdzie moj starszy synek(6l) , badz maz, to jedyni ludzi co widzieli mojego cyca przy karmieniu.

Gość gość
mnie to jakos odrzuca cyc kobiety na wierzchu. mimo ze sama jestem mama i karmilam corke to zawsze robilam to zeby nikt nie widzial. nie dlatego ze sie wstydzilam czy krepowalam. uwazasz ze to jest jakas intymnosc. a mleczne piersi kobiety sa oblesne.

Gość gość
Sorry ale jeazcze nie zdazylo mu Sie zobaczyc pierdzacego czy bekahacego Niemcy :p nie najezdzam na polske! Widze tylko tutaj zupelnie inne zachiwanie i ni nur uwazam zeby kobiece piersi z mlekiem byly oblesne... Kazdy ma swoje zdanie. Ja siedzac z Mama kuzynka siostra czy przyjaciolka w pokoju nie mialam problemu z nakarmieniem mojej niuni

Gość gość
No i w ogole jakoa zniw nie moge przyrownac puszczania bakow i bekania do karmienia dzidziusia :) Serio karmienie dziecka piersia jest dla Was takie oblesne...?

Gość gość
Bratowa męża karmiła siedząc na przeciwko niego i ja i on czuliśmy sie dziwnie- żeby nie było nie robiła tego dyskretnie ale ona tez potrafiła karmić podczas wigili nie przy stole co prawda ale obok na kanapie, my dzielilismy się opłatkiem podchodziliśmy do niej i wycofywaliśmy sie zmieszani stając oko w oko z jej biustem. Również kiedyś odwiedziliśmy znajomych i koleżanka tak samo wyciągnęła pierś przy moim mężu, nie chodzi tu o zazdrość ale obydwoje czuliśmy się zmieszani. Moim zdaniem to jest tak jeśli nie wstydzisz się obnażać biust podczas karmienia to równie dobrze można paradować po ulicy bez bluzki i stanika. Ja w życiu nie wyszła by przy teściu choć by w staniku a karmienie przy nim piersią to dla mnie to samo. Co innego gdy kobieta robi to dyskretnie, zakryta pieluszką bo wiadomo, że maluszek nie wybiera sobie miejsca jak jest głodny to na już:) Sama mam dziecko wiec wiem jak to wygląda ale kobiety które karmią publicznie czy to na ulicy czy przy rodzinie i mówie tu o pokazywaniu całej nagiej piersi są dla mnie obrzydliwe.

Gość gość
I dlatego tez mowilam,ze mozna karmic dyskretnie,a nie "wywalac cyca" ! Bo nie dla wszystkich jest to takie super,nawet jak karmiaca nie ma zadnych oporow...

Gość gość
Tez wykazaliscie sie taktem podchodząc z oplatkiem do karmiacej kobiety... I co miała sie zerwac I dzielic sie nim z wami ? Nie trzeba było podchodzic I sie gapic:P

Gość gość
bo maluszek chce i juz.no nie posrajcie sie.butle dac i tyle a nie cyca zylastego wywalac.to nie dzungla.

Gość gość
nie jest oblesne, to chwila magiczna, wymagajaca intymnosci i bycia sam na sam z mauszkiem

Gość gość
W tych czasach mamy biustonosze w ktorym odpina Sie tylko autek, bluzeczki wktorych odpina sSie guziczek do tego sutka przyklada dzidziusia i nic nie widac... Oczywiscie nie Przy stole ostentacyjnie. Nie uwazam tego za obrzydliwei nie chcialam moja wypowiedzia najechac na polske.