Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plutonowy

żona nie rozmawia zemną o sexie

Polecane posty

Gość plutonowy

Witam. Mam problem w którym mam nadzieje mi ktoś pomoże. Mianowicie jesteśmy 15 lat po ślubie kiedyś miała ochotę na fantazje erotyczne tj.stroje,gadżety,filmy i różne rozmowy i wyobrażenia w trakcie współżycia. Teraz tak nie jest,rozpoczynając temat sexu czy ma ochotę czy myślała o pozycjach,czy założy swoje pończoszki czy inną erotyczną bieliznę-odpowiada nie myślę i daj mi spokój(z podniesionym głosem) Zrobiła się taką domatorką nie chce wychodzić nigdzie na imprezy ani organizować domówek.A sex tylko w łóżku i tylko przed snem. Nie wiem czy to normalne w wieku 37 lat.Pomóżcie radami i wskazówkami. DZIĘKUJĘ

Gość gość
to są właśnie uroki małżeństwa :) pewnie już nie dba o siebie i utyła?

Gość gość
tak po porstu? cos sie stalo miedzy wami chyba. poklociliscie sie o cos?

Gość miś TED
a ty dajesz coś od siebie ,może znudziła się tobą....

Gość gość
zdradza cie na 100%

Gość gość
brak miłości,ot co

Zamiast prosić, żeby ona coś zrobiła dla Ciebie, Ty zrób coś dla niej. Romantyczna kolacja, spektakl w teatrze, kwiaty, świece, płatki róż w pościeli - i zachce jej się seksu znowu. Banał, ale działa.

Gość gość
moja też nie rozmawia ale d**ę nadstawia, po co ma ma klepać, lepiej się p******ć niż mleć jęzorem

Gość gość
normalne

Gość gość
tak to normale a czego oczekiwales p 15 latach i tak dlugo c dawala moja 2lata po slubie tak zaczela sie zachowywac ciesz sie!!!

Gość plutonowy
Właśnie robię wszystko co mogę prezenty ,kwiaty,kolacje,kino nawet sam robię kolacje świece odciążam od obowiązków domowych. W czasie takiej kolacji jest super ale tak jak zapytam o temat sexu np.podczas obierania marchewki czy wieszania prania to jak kłoda bez fantazji i entuzjazmu. Twierdzi,że kocha a jak już dojdzie do bzykania to jest demonem.Ale to nie tak jak kiedyś.