Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ALE TU ZAZDROSNE BABY SIEDZA

Polecane posty

Gość gość

:D nikt nie ma prawa dobrze zarabiac, nikt nie moze miec domu bez kredytu, nikt nie moze jeżdzic 2-3x w roku na wczasy wg. mamusiek z kafe to niemozliwe, bo sokor one pracuja za 1200 to jak inna moze zarabiac 5tys:D a dla niektorych to normalka zal mi was niedojdy!!!!

Gość gość
chyba przemawiaja przez ciebie kompleksy :)

Gość gość
jakie kompleksy? raczej stwierdzam fakty:D Ty na moim miejscu tez nie mialabys zadnych kompleksów;)

Gość gość
Tak szczerze to ja zarabiam ponad 5tys zł mąż niestety mniej bo ok 4tys zł, i na dom kredyt mamy ( bo w sumie ile byśmy musieli lat zbierać żeby uzbierać taką kase) auta mamy 2 jedno 7letnie drugie 4l na wczasy jak jedziemy to raz w roku, a ty piszesz o 5tys zł i domu bez kredytu?? Dziwne, i możliwe ale pod warunkiem, że ten dom odziedziczyłaś, lub inną nieruchomość którą spieniężyliście.

Gość gość
a czy uważasz, że praca za 1200 zł uwłacza ludzkiej godności? ktoś musi sprzątać ulice, siedzieć na kasie itp. gdybyś była taka fantastyczna i miała choć odrobinę klasy, to wiedziałabys takie rzeczy

Gość gość
napisalam przykladaowo, a nie,ze osoba zarabiająca 5 tys ma dom bez kredytu:D

Gość gość
ktos musi, np, Ty bo nic wiecej soba nie repzrezentujesz i duzo jest takich osob jak ty bez zadnej wartosci, tylko kasa i zamiatanie ulic

Gość gość
a skąd wiesz, co robię ja? ja ci tylko napisałam jak zachowuje sie osoba kulturalna,wykształcona i szczęśliwa, ty niestety na taką nie wyglądasz, bo jedyne co potrafisz, to ubliżac innym, i to właśnie sobą reprezentujesz- mentalne dno

Gość gość
a i jeszcze cos tepe dzidy:Drodzicie mezom bachory i macie cyce do pasa,a ze nic nie zarabiacie to was nawet na silikon nie stac.nie martwcie sie jednak,mezowie was nie zdradza bo malo ktora kobieta na poziomie zadaje sie z plebsem:D

Gość gość
po twoim wpisie malo inteligentnym widac,ze w najlepszym przypadku na kasie siedzisz, do biura nie ma mowy, by ktos cie przyjął, nie takie dno intelektualne, no way:D

Gość gość
no poziom iscie z rynsztoka, więc nic dziwnego ze nawet zonatego wyrwac nie możesz :-D

Gość gość
mój wpis jest mimo wszystko bardziej inteligentny, niz twoje i ja w przeciwieństwie do ciebie szanuje i piekarza i dozorce i panią na poczcie, a wiesz dlaczego? bo to jest właśnie kultura i klasa, której tobie brakuje- niestety

Gość gość
zamknij sie kuro domowa,idz gotuj swoje pomyje kupione w biedronce:Dtymczasem ja ide na sushi

Gość ggghgg
no siedza zazdrosne baby, bo na kazdym temacie to widac,ale nie musisz juz zaraz o tym Ty tematu zakladac:D mnie tam nie dziwi ani,ze ktos duzo zarabia, ani,ze ma dom bez kredytu, 2 auta i wczasy, bo sama to mam wiec wiem,ze mozna:D

Gość gość
hahahaha, sushi to może najwyżej w tv widziałaś :-D

Gość gość
wy jednak jestscie głupie:D a co to jest sushi za szpan? raptem 50zł 5 porcji wiec bez przesady

Gość gość
ale tu sa specjalisti od sushi za 15żł, kawioru za 15żł i wina za 15zł:D jakbys nie wiedziala gosciu wyzej:D

Gość gość
a no tak, zapomnialam hehe

Gość gość
otoz mylisz sie-ja chodze do drogich restauracji,ciebie nawet tam nie wpuszcza,bo nie pasujesz wygladem.najwyzej poleca c****sztecikarnie przy dworcu:P

Gość gość
taaa, owszem chodzisz do drogich restauracji,ale gary zmywac******kims obiady dojadac:D a jak starczy to i dla starego cos skapnie

Gość gość
Spoko, ja dzisiaj założyłam temat o tym, że jestem dumna z tego, jakim ojcem jest mój facet - doweidziałam się, że pewnie w domu mam niewesoło, bo się tym chwalę, a poza tym pewnie nie kocha mojego drugiego dziecka, bo napisałam o nim w drugim poście (w pierwszym pisałam o naszej "świeżej" córeczce) :D Typowe - stado sfrustrowanych, żałosnych, zazdrosnych i nieszczęśliwych bab zawsze siądzie na tych, którym powodzi się lepiej :D 🖐️

Gość gość
Tylko ze w tych drogich restauracjach czy drogich marketach musi ktos pracowac zebys mogla zrobic zakupy. A zeby pojechac gdziekolwiek musisz zatankowac paliwo i isc zaplacic za nie. Wiec tam tez pracuja ludzie no nie plebs. Przepraszam.

Gość gość
matole nie zaczyna sie zadnia od słowa "więc":D a gdzie ja pisalam,ze plebs nie pracuje? oczywiscie,ze pracuje,zeby szlachte obsłuzyc:D nara

Gość gość
Glupia nie wychowana d****a. I tyle. Nara buraku. Co z tego ze masz kase jak z butow ci sloma wystaje

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Spoko, ja dzisiaj założyłam temat o tym, że jestem dumna z tego, jakim ojcem jest mój facet - doweidziałam się, że pewnie w domu mam niewesoło, bo się tym chwalę, a poza tym pewnie nie kocha mojego drugiego dziecka, bo napisałam o nim w drugim poście (w pierwszym pisałam o naszej "świeżej" córeczce) smiech.gif Typowe - stado sfrustrowanych, żałosnych, zazdrosnych i nieszczęśliwych bab zawsze siądzie na tych, którym powodzi się lepiej smiech.giflapka.gif x xx to po co sie chwalilas? tu trzeba pisac,ze masz złego meza,ze nic ci nie pomaga, kase przepija:D

Gość gość
ja pracuję na kasie i chociaż rzeczywiscie nie zarabiam dużo to nie uważam zebym była gorsza,ktos musi sprzedawać i obsługiwać takie damesy którym bardzo często słoma z butów wystaje,gdyby nie tacy normalni ludzie jak ja ,nie miałabyś co żreć paniusiu z wykształceniem ,bo zeby do garnka coś włozyć musisz odwiedzić sklep ,wiec trochę szacunku dla innych pólmózgu

Gość gość
Nie tylko sklep, ale tez chlebek ktory dama je przed upieczeniem piekarz ugniata. Piekarz. Taki plebs swoimi brudnymi łapami a feeee

Gość gość
co żreć paniusiu z wykształceniem ,bo zeby do garnka coś włozyć musisz odwiedzić sklep ,wiec trochę szacunku dla innych pólmózgu x x ma w głebokim powazaniu ciebie szmato, na co zasłuzylas to masz, proste, trzeba bylo sie uczyc matole to byc byla pania a nie scierką

Gość duzooooooooooooooo
a ja zgadzam sie z autorem/ka tematu tylko to obraznie mi sie nie podoba, ale sens tematu to cala prawda banda sfrustrowanych mamusiek z pieluchą na głowie:D i gownem na rekach

Gość gość
A ja pracuje na stacji paliw. Nie wstydze sie tego, bo niby dlaczego? Zarabiam malo. Fakt, ale nie zazdroszcze tym wszystkim paniusiom. No niestety nie kazdy ma kolorowo. Jednak wydaje mi sie ze kazdy czlowiek jest tyle samo wart i nie rozumiem obrazania ludzi ktorzy zarabiaja mniej. Dlaczego tak jest? Temat dotyczy zazdrosci o kase dom itd. To dlaczego juz od pierwszego postu padaja same wyzwiska w druga strone. Nas mozna szmacic ale do szlachty nie mozna powiedziec nic. I tak wszyscy wkoncu umrzemy i nie wazne czy masz kase czy nie. Godniej nie umrzesz.