Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ALE TU ZAZDROSNE BABY SIEDZA

Polecane posty

Gość gość
jestem zyczliwa i to bardzo, ale dla nie dla wszystkich:)nie kazdy na to zasługuje a szczesliwa to na pewno, jakbys miala takie zycie jak ja,też byalabys szcześcliwa, zastanow sie nad tym:)

Gość gość
heh, ubojnia tez może być fajna, jak jest luz i dobre płacą :) no ja w bardziej technicznej, ale jest cudownie, bo świetni ludzie tu pracują i czuję się jak w domu, takiej pracy wszystkim życze :) ja nie zwykłam kogoś oceniać po zawodzie, mam dużo koleżanek które pracują fizycznie i mi to nie przeszkadza, ja jestem CFO jeżeli cokolwiek ci to mówi

Gość gość
no ja właśnie jestem szczęśliwa i bez domu :)

Gość gość
z tego, co piszesz to bardziej UFO:D

Gość gość
co mnie obchodzi co myślisz... nic :) wg ciebie jak ktoś nie ma domu to źle - co za ograniczone myślenie, wyzwól sie ze schematów

Gość listdom
Autorka ma rację :))))

Gość gość
A ja nie zarabiam dużo. Razem z mężem mamy ok. 6 tysięcy z czego moje zarobki to 1200 zł. I wcale nie jestem zawistna, bo pieniądze to nie wszystko. Niestety zgadzam się, na kafeterii wiele osób zazdrości. Kiedyś napisałam , że jedziemy na dwutygodniowe wczasy to od razu, że zmyślam. Jak piszę, że mój mąż jest rewelacyjnym ojcem to, że pewnie mnie zdradza i ma kogoś na boku.