Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ALE TU ZAZDROSNE BABY SIEDZA

Polecane posty

Gość gość
zluzuj majty sciero, a g***o zawsze gównem bedzie chocby bawet pachniec zaczęło, jesli wiesz ćwierćinteligentko o czym pisze, ale produkuj sie dalej

Gość gość
a skad? masz dobrego męża? nie ma takiej opcji:D na bank cię zdradza:D

Nie obrażam nikogo kto zarabia mniej. Ale trochę wkurzające jest, że jak ktoś napisze, że mu się powodzi to od razu, że zmyśla :) I bardzo często w stosunku do osób, które ośmielą się napisać, że zarabiają kilka tysięcy, nie mają kredytów od razu lecą wyzwiska ;)

Gość gość
no wlasnie, bo biede zal za d**e sciska,ze inni maja a bieda nie ma i ma zal do calego swiata i Tuska:D:D

Gość gość
No ale to juz jest akurat kwestia kultury, a nie tego gdzie sie pracuje czy jakie ma sie wyksztalcenie. Sama autorka nie zablysla tu wspaniala kultura

Gość gość
a ja zarabiam mało i co ?,nie kradnę wiec sobie nie zyczę by obrażano tych zarabiających mniej niż 5 tys,troche kultury paniusie z wyższych sfer,bo jeszcze was może bieda dopaść i porzadnie po d***e wytłuc ,nic nie jest nam dane wiecznie,dziś jesteś bogata ,jutro możesz nie mieć na chleb,ot takie zycie,wiec po co ta pycha i buta ?

Gość gość
a ja mysle,ze autorki juz dawno tu nie ma, a inni "goscie" podlapali temat:)

Gość gość
nie zabłysnęła pisze się:D jedank dobrze pisalam,ze matoł:D

Gość liliana27
nikt nie ma prawa dobrze zarabiac, nikt nie moze miec domu bez kredytu, nikt nie moze jeżdzic 2-3x w roku na wczasy wg. mamusiek z kafe to niemozliwe, bo sokor one pracuja za 1200 to jak inna moze zarabiac 5tys . >>>>>>>>>>>>>>>>>> dokladnie, jak zarabiasz wiecej niż wiekszosc to ściemniasz jak masz dom, to dostałas lub ściemniasz jak jeździsz 2-3x w roku na wczasy, to sciemniasz, na bank bezrobotna, bo kto bierze 3x urlop:D ..............jejeju ale tu jednak samo dno na tej kafe, a raczej na tym dziale na innych sa normalni ludzie, dlatego sporadycznie tu zagladam

Gość maloooooooooooo
bo to jest tak... kto ma dobrze w zyciu to go nic nie dziwi i nie doszukuje się sciemy, bo wie,ze mozna tak zyc kto nic nie ma to nie wierzy,ze mozna zyc na wysokim poziomie mi w zyciu nie przyszłoby do glowy napisac,ze jak ktos nawet 10tys zarabia to klamie, czesto mam wiecej wiec dla mnie to normalna kwota

Gość gość
bo tu najwieksze zbiorowisko biedy z calej kafeterii

Gość gość
Autorce wcale nie chodziło o zazdrosne baby tylko chciała się pochwalić :) oj głupia baba i pewnie zaraz mi napisze że pewnie ja zazdrosna jestem otóż nie ponieważ żyje mi się dostatnie ale nie ogłaszam tego wszem i wobec ponieważ jest wiele dostatniej żyjących ludzi a swojego czasu też pracowałam za te przysłowiowe 1000zł

Gość gość
ja domu nie mamm ale małe mieszkanie, natomist mam 2 samochody ijeżdze 2 razy do roku na wczasy, tanie wczasy ale fajne :) po ch*j mi dom, dzieci już dorastaja a ja potem się bedę po nim z meżem ganiac? :D spokojnie mogłabym wziać kredyt i kupić, ale po co? w tygodniu się pracuje to co mi za róznica czy wracam do domu czy do mieszkania, a na weekend wole sobie gdzies wyskoczyć za te pieniadze...

Gość gość
no jak ma sie byle jakie mieszkanie to sie z niego ucieka:D ja wole siedziec****atrzec sie na moje marmury;)

Gość fanka attackmana
Taa, zazdroszczą 5 tysi, z drugiej strony wynika, że tu same bogaczki, bo żadna do najniższej krajowej się nie przyzna. Wiem, że czytając kafe staję się jedną z kafeterianek, a jednak wiem, że się od tej zazdrośnicy bez dystansu i z najmądrzejszym dzieckiem i najlepszym pomysłem na siebie się różnię.

Gość gość
hahah i to cie uszczęśliwia? :D hahah patrzeć na marmury hahahah to ja sobie wolę fajne krajobrazy ogladać i w knajpce posiedziec :D

Gość gość
to był sarkazm idiotko:D:D ty siedź sobie w knajpie i oglądaj fototapety na ścianie, ja wole egoztyczne kraje:D:D

Gość gość
nazwany patologia to malo powiedziane, nazwany 'patolem' przez ludzi, ktorzy nie maja zieonego pojecia co to w ogole znaczy. was boli to, ze ktos jest pogodny i pozytywny. najlepiej jest narzekac i mendzic, a kto ma dobrze - albo klamie albo kradnie pieniadze z waszych podatkow :P

Gość gość
a kto powiedział, że ja do egzotycznych nie jeżdżę? też można tanio jak się umie :) siedź i patrz na marmury jak cie to uszczęśliwia, mi humoru nie popsujesz :) mi dom niepotrzebny do niczego :)

Gość gość
jeżdzisz:D? no na Malediwy to na pewno nie POJEDZIESZ haha

Gość gość
no ona jeżdzi na RODOS( Rodzinne Ogrodki Działkowe Ogrodzone Siatką) na pewno jest tanio i nie trzeba tu byc łowca promocji :D

Gość fanka attackmana
Rodos:-D tego nie znałam:-D zajjebiste;-)

Gość hahah dobre
z tym RODOS, konamy z mezem ze smiechu:D

Gość gość
wiesz, nie bądź zarozumiała, nie znasz mnie to skąd wiesz? pracuje w dużej zagranicznej korporacji i na zarobki nie narzekam, po prostu nie chcę miec domu, bo nie jest mi do szczęścia potrzebny :) po co mi tyle placu, jak i tak życie rodzinne toczy się w jednym pokoju? mówię o szczęśliwej rodzinie a nie o takiej, gdzie jest fajny duży dom, każdy ma swoje apartamenty a ludzie nie umieją żyć razem i spotykaja się tylko w drzwiach wyjściowych...szczęśliwa rodzina to taka, która spędza czas razem, a nie każdy w swoim pokoju

Gość gość
a kto powiedzial,ze u mnie tak nie ma:D ale zapomnialam wy na kafe przecież wiecie lepiej jak jest niz sama osoba pisząca:D

Gość gość
no jak na razie to ty wiedziałaś wszystko lepiej :)

Gość gość
no pracujesz w korpo, to wszystko wyjasnia:D znajoma tez mowi,ze pracuje w korporacji - ubojnię zwierząt:D nazywa korporacja, spoko:D też mozna

Gość gość
z mężem zarabiamy znacznie więcej niż 5 tyś. miesięcznie i nikogo na tym forum nigdy nie wyzwałam. natomiast irytuje mnie, że skoro ja zarabiam tyle, ile zarabiam, to jestem od razu zaliczana do grona "paniuś". Tak się składa, że osoby prawdziwie majętne ani zachowaniem, ani wyglądem się nie wyróźniają. jako i ja.

Gość gość
a jakby u ciebie było tak fajnie, to nie byłabys taka zgryźliwa, bo nie miałabyś powodu, wiesz, jak człowiek szczęśliwy jest, to jest pełen życzliwości dla innych a nie złośliwosci, zastanów się nad tym :)