Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TomaszB

narzeczona mnie zdradziła

Polecane posty

Gość gość
I chcesz zyc z swiadomoscia ... ze was jest 3je ?

Gość gość
ona juz taka jest i tak samo bedzie do swiat po swietach po Nowym roku , chcesz to czekaj ,ale tak zostanie , zaprosi jeszcze przyjaciela i bedzie razem , czy jestes tak slepy ??????????????

Gość gość
Racja ze brakuje u nich rozmowy ale ...to nie jest powod do tego zeby ona dzwonila do tamtego faceta? Nagrzebala , stwierdzila ..ze ..to przez autora ..powinniscie sobie wyjasnic co w waszym zwiazku bylo zle. Telefonowania do niego bym niezbagatelizowala

Gość gość
Słuchaj stary, tu wszytskim zalezy na tym żebyś ją wywalił z chaty i żeby Ci się nie ułozyło, bo tacy są ludzie. Tutaj wylewają swoje smutki, kompleksy, flustracje i wszelkie jady, bo większośc ludzi tutaj jest nieszczęśliwych. Mówię Ci najpierw pogadaj szczerze, jeszcze ją zdążysz z chaty wywalić, teraz spróbuj stworzyć rodzinę i zadbać o nią Ps. Cos mi się wydaję, że te święta będą przełomowe i otworzą Ci oczy na wiele spraw, pogadaj!!!!

Ostatni post gościa , masz rację i widzę że tak powiem jesteś obcykany czy jest możliwość skontaktowania się z tobą meilowo .Widzę że ty możesz mi pomóc

Dnia 30.11.2013 o 07:31, TomaszB napisał:

Witam,mam mentlik w głowie i nie mogę sobie z tym poradzić.Mamy 8 letnią córkę.Pewnego dnia moja narzeczona pojechała niby do dentysty z siostrą,akurat w dniu swoich imienin troche byłem zły,gdyż chciałem ten dzień spędzić razem z nią i córką.Po dwóch dniach po rannej zmianie,postanowiłem sprawdzic jej telefon,oczywiście był wyłączony,po właczeniu jakis koleś zaczął do niej pisać smsy,wiem że jestem świnią ale podszywając się pod nia zacząłem z nim pisać,okazało się że mnie zdradziła z nim,akurat wtedy kiedy była u dentysty.Pytając ją o to wypierała sie ale wkoncu sie przyznała i stwierdziła że to moja wina.Kazałem jej sie spakować w trybie natychmiastowym

dobrze zrobiłeś.  możesz zrobić wspaniale głosując na Konfederację w pażdzierniku.

Dnia 10.12.2013 o 12:24, Gość gość napisał:

Słuchaj stary, tu wszytskim zalezy na tym żebyś ją wywalił z chaty i żeby Ci się nie ułozyło, bo tacy są ludzie. Tutaj wylewają swoje smutki, kompleksy, flustracje i wszelkie jady, bo większośc ludzi tutaj jest nieszczęśliwych. Mówię Ci najpierw pogadaj szczerze, jeszcze ją zdążysz z chaty wywalić, teraz spróbuj stworzyć rodzinę i zadbać o nią Ps. Cos mi się wydaję, że te święta będą przełomowe i otworzą Ci oczy na wiele spraw, pogadaj!!!!

bycie lewakiem predystynuje do pisania pierdoł

Gość gość

wygrałeś los na loteri, szybko nadaj totaka ( to nie żart). Popatrz jak się inni męczą rozwodę z ...isz....nem , nie masz ślubu jesteś wolny. Boli i będzie boleć ale to pozytywna lekcja na całe życie. Nie wracaj do niej nie ma sensu , jak teraz już zdradziła będzie to robić (taka natura), tym bardziej że to nie był wybryk pijacki lecz świadoma z premedytacją akcja. Odseparuj się , nie odbieraj telefonów, nie przyjmuj posłańców jej, zlikwiduj kąta internetowe a najlepiej jak możesz wujedz na 2 tygodnie zmieniając numer ( tylko dla rodziców z zastrzerzeniem nie podawania go ). Jak kobieta przestaje kochać to już nie zakocha się powtórnie chyba że za długi czas, ona już wybrała i to nie ciebie. Teraz jesteś jej potrzebny do wybielenia, jako koło zapasowe, tymczasowe. Trzymaj sie .

Gość Plagiat
18 minut temu, Gość gość napisał:

wygrałeś los na loteri, szybko nadaj totaka ( to nie żart). Popatrz jak się inni męczą rozwodę z ...isz....nem , nie masz ślubu jesteś wolny. Boli i będzie boleć ale to pozytywna lekcja na całe życie. Nie wracaj do niej nie ma sensu , jak teraz już zdradziła będzie to robić (taka natura), tym bardziej że to nie był wybryk pijacki lecz świadoma z premedytacją akcja. Odseparuj się , nie odbieraj telefonów, nie przyjmuj posłańców jej, zlikwiduj kąta internetowe a najlepiej jak możesz wujedz na 2 tygodnie zmieniając numer ( tylko dla rodziców z zastrzerzeniem nie podawania go ). Jak kobieta przestaje kochać to już nie zakocha się powtórnie chyba że za długi czas, ona już wybrała i to nie ciebie. Teraz jesteś jej potrzebny do wybielenia, jako koło zapasowe, tymczasowe. Trzymaj sie .

Gość Mondry Człowiek
15 minut temu, Gość Plagiat napisał:

Kilka mądrych słów jakie pozostały ci w komputerku po tym mondrym człowieku..