Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wspominacie pierwszy sex po sn

Polecane posty

Gość gość
Mnie nie bolało. Byłam już wygojona, a mąż był delikatny. Dla mnie seks po porodzie stał się lepszy. Przed porodem nie czułam żadnej przyjemności z penetracji, a po porodzie ta przyjemność przyszła. Z mężem gadałam o tym jak on odczuwa teraz seks, czy nie jest za luźno na co odpowiedział, że owszem jestem nieco luźniejsza, ale teraz jest mu nawet przyjemniej bo przed porodem miałam bardzo ciasna pochwe i czasem gdy we mnie wchodził a nie byłam dostatecznie nawilżona jego samego bolało. Zresztą nawet przy porodzie położna stwierdziła, że nacięcie będzie Konieczne bo mimo pełnego rozwarcia mogłabym popekac bo wejście pochwy było bardzo wąskie. A mąż seks lubi uprawiać często i dochodzi podczas penetracji dość szybko wiec wiadra raczej nie mam :-D o tym wiadrze to piszą te, które nigdy w życiu nie rodziły SN. Skoro macica po Porodzie potrafi się obkurczyc do rozmiaru sprzed ciąży to i reszta wraca do normalnego rozmiaru. Przecież po stosunku wejście do pochwy tez jest szersze. Zauważyłam to jakiś czas temu wkładając sobie Luteine do pochwy po seksie. Normalnie wejście jest ciasne, a po seksie jest znacznie powiększone. Pochwa jest elastyczna.

Ten :-) kto pisze że pochwa jest elastyczna i po porodzie jest tak jak przed to chyba helu się nałykał. Guma też jest materiałem elastycznym naciągnij ją dwa razy do maksimum, potrzymaj 2 minuty puść i zobacz czy jest jak nowa. Jestem po 2 porodach naturalnych, z nacięciem i powiem jesdno szeroka pochwa ty tylko wierzchołek góry lodowej problemów z kobiecymi drogami rodnym po p. orodach. Pozdrawiam pania z dobrym samopoczuciem po porodzie.