Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maksymalna różnica wzrostu ch dz

Polecane posty

Gość Frania_2014
160 cm to zdecydowanie bardziej średni wzrost niż niski Wg mnie średni wzrost to 158 - 165 cm powiedzmy. A co do różnicy - teraz młode chłopaki są niektórzy naprawdę wysocy , więc jeśli młody chłopak jest z np. o 5 lat starszą dziewczyną , to jest to zupełnie naturalna różnica; np. średnio 25 latka ma 160 cm wzrostu, a 18 latka 165 cm wzrostu. Więc jeśli młody chłopak jest z o kilka lat starszą dziewczyną, to naturalne, że różnica wzrostowa będzie średnio zwiększona.

Gość gość
max 20, byłam z facetem 30 cm wyższym i to nie było to zdecydowanie. Wolę mieć takiego, że jak założę obcasy, to jestem niewiele niższa albo równa.

Gość Frania_2014
No ale jak byś miała np 5 lat młodszego chłopaka? To wtedy by Ci też przeszkadzało 30 cm różnicy ? Starsi są niżsi, a młodsi wyżsi :)

Gość gość
Nie miałabym, bo się z dziećmi nie umawiam :/ I przeszkadzałoby mi to bez względu na wiek faceta.

Gość Frania_2014
To widocznie bardzo młodziutka jesteś. Ja mam młodszego faceta i jest mi super z nim :) jest kochany i pełny ideałów/

Gość gość
Bardzo młodziutka. Jestem tuż po 30. I nigdy w życiu nie byłabym z młodszym facetem, to nie dla mnie. Jakbym chciała mieć dziecko to bym sobie urodziła.

Gość Frania_2014
Aha. Myślałam że masz np 19 :) Ja mam 25 lat i jestem zakochana w 21 latku; Ty powiesz, że to dzieciak a dla mnie to facet mojego życia :)

Gość Frania_2014
p.s. wole mojego porządnego kochanego 21latka niż 30 latka który chciałby mnie wyrwać tylko na seks

Gość gość
Jeśli Tobie odpowiada taki facet, to super. Ja bym takiemu nie dała nawet szansy, bo to nie moja bajka. Dla mnie facet musi być starszy i na młodszych nawet nie zwracam uwagi. Co nie znaczy, że każda kobieta tez musi mieć takie poglądy.

Gość Frania_2014
Dokładnie, wg mnie młodsi faceci są fajni :) No i zdecydowanie przystojniejsi :P