Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Korzysta któraś z opieki lekarskiej S Dąbrowskiego z Gliwic

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. S. Dąbrowski - ordynator oddziału ginekologicznego z Gliwic.

Gość gość
mam kilka pytań

Gość gość
dupa nikt ci nie pomoże bo pewno lekarz prywatny a ta biedota żeruje jedynie na państwówce :-)

Gość gość
ja korzystałam- córka urodzona 1 sierpnia w Gliwicach przez cc , cesarkę robił dr Dąbrowski

Gość gość
Dąbrowski przyjmuje w Zabrzu w gabinecie,z lekarzy z Gliwic ze szpitala polecam Dr M.Pabiana i Dr A. Księżarka

Gość gość
Ja jestem właśnie pacjentką w Zabrzu. W swoim czasie bardzo mi pomógł, operował bez namysłu. Od tamtej pory postanowiłam chodzić do niego, po to by w końcu pomógł mi zajść w zdrową ciążę. Owszem, już mam za sobą szereg badań i mamy przyczynę moich niepowodzeń w ciąży, ale strasznie razi mnie brak sprzętu w gabinecie. Jak to jest jak się jest w ciąży? Gdzie doktor wykonuje badanie USG? Ja mu ufam, wiem że jest wspaniałym specjalistą, jego oddział w szpitalu jest wzorowy, i śmiało mogłabym polecić innym, ale jednak szukam dalszym informacji.

Gość gość
Miałam u niego operacje, jestem zadowolona co do prowadzenia ciąży- niestety nie wiem jak to wygląda, jednak w gabinecie w Gliwicach chyba faktycznie USG nie ma? Nie widziałam, ale nie zwracałam uwagi.

Gość gość
W Zabrzu nie ma, i właśnie stąd moje pytanie.. Gdzie wykonuje dr Dąbrowski USG jak się do niego chodzi prywatnie???

Gość gość
Dąbrowski wykonuje usg w szpitalu w Gliwicach-chodziłam do niego w ciąży do gabinetu do Zabrza ale na usg jezdzilam do szpitala w Gliwicach