Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie zdazyłem wzbudzić żalu za grzechy

Polecane posty

Gość gość

podczas spowiedzi próbowałem ale to szybko zleciało i nie zdążyłem jak i też mi ciężko było wzbudzić bo mocno grzeszyłem i już kilka miesiecy ten sam grzech ehh nie wiem. czy spowiedź jest ważna ?

Gość gość
ty przestań nienawidzic i osądzać ludzi a wszystko samo wróci na swoje miejsce.

Gość gość
aa i tu masz racje ;p choć choć myślałem otym by nie osadzac i zazwyczaj pisałem wiekszość albo prawdopodobnie . dobra to jest kobieta tam uprawia sex dobra niepowinem sie nia przejmować niech robi co chce ale jak z nia rozmawiam to moge jej powiedzieć że mi sie nie podoba to że niejesty dziewica ehh ciekawe czy była ważna spowiedź czy nie co jeśli nie ... właśnie sie zastanawialem natym jak powiedzieć taki grzech ,, nieumie wybaczyć inym ludziom " i wkońcu go niepowiedziałem bo uznałem że to niema ciężki i niewiedziałem jak go nazwać .

Gość gość
i to niejest proste nienawidzić ludzi gdy kobiety tutaj pisza żwe zdradzaja męzów obrazaja sie klna i mnie gnoja zakazdym razem za ortografie .

Gość gość
i poszedłbym stad z miła checia gdybym komu kolwiek ufał ja nikomu praktycznie nie ufam i jak odejde stad to mnie depresja dopadnie i zarypie .

Gość gość
a skąd ty wiesz co ktoś robi, czy grzeszy czy nie? Jakim prawem stwierdzasz coś o czym nie masz pojęcia? I własnie za to cię dosięga kara Boża. 1000 razy wolę kobietę która nie jest dziewicą niż takiego fanatyka jak ty. Sam zreszta grzeszysz, tylko że z własną grabą ty onanisto.

Gość gość
mnie niemożesz chciec racja bo jestem chłopak . co skad wiem sami piszecie otym przecioeż ! i sie śmiejecie z dziewic , hymm stad to wiem

Gość gość
pierwszy temat świadczacy otym że mało kobiet jest dziewicami ,,Rodzice nie pozwalają mi spać u chłopaka" i codzienie sa setki wrecz takich tematów . mówicie że nie dobra rozumie pewnie sa jakieś tam czyste kobiety ale prawdopodobnie w mniejszośći . poco ja wogule katolikiem jestem bez sensu .

bo młody jesteś i wiu rzeczy jeszcze nierozumiesz. Choć by to żeby nieosądzać innych,a zaczynać poprawę świata od siebie

Gość gość
Tobie przede wszystkim brakuje pokory, uważasz się za kogoś lepszego od tych, którzy grzeszą. A Ty także bez grzechu nie jesteś, tak jak my wszyscy. PS. Bycie katolikiem nie czyni z człowieka świetym, człowiek ma się STARAĆ. Ty także masz się starać tak jak i ja i inni, by być lepszym.

Gość gość
tak mam nie osadzać niech ini mnie obgaduja i niech niszcza mam sie niebronic . mam sie dac obgadywać aczemu nie wkońcu pewnie przez takie obgadywanie mnie kobiety polubia .

Gość gość
Taaaa, znam jednego też takiego psychicznego, który się chwali że Tishnerowi wymodlił raka - bo Tishner coś tam mało świętego powiedział i tamten wariat zaczął sie modlić o karę aż Tishner umarł. A ja myślę że on się modlił do szatana.

Gość gość
niewiem czy była ważna spowiedź czy przyjołem świetokracko komunie czy jak , nie nie uważam sie za lepszego tylko coś wemnie siedzi gdy laska zakłada temat że faceci to sa śmierdziele albo że spała z 20 ;/ sam jestem zły ehh już mam wszystkiego dość szczerze masturbacja to zło ale tego rodzice niewidza i nic niemówia a jakbym miał dziewczyne to niewiadomo jak trzeba sie starac , ani wychodzić z domu bo oczywiście by coś mi powiedzieli może już nie ale jak byłem mniejszy to mnie niechcieli puszczać z domu zabardzo bym wychodził .

Gość gość
na pefno pszyjonłeś świentokracko i pujdziesz do kotła ze smołą a diabły bendom cie dźgały widłami i bendom się śmiały HA HA.

Gość gość
milość oklropnie gadacie otym !!! a to że całe gimnazjum obrażali mnie koledzy to że nic o rodzinie niemuwiłem bo tata puł roku w pace był i pił , to że sie śmieja zemnie koledzy że sie nieumie postawić bić i głupuie czasem aluzje nauczycielek do inych że sa zniewieściali jacyś ini ja też pewnie choć domnie tego niemuwily , to wszystko jest nic tylko jest problem wiecie jaki straciłem zaufanie do ludzi i puł serca teraz zaczynam wiare tracić ,

Gość gość
no nie bo grzechy raczej podałem te co uważałem za słuszne tylko żalu nieumiałem wzbudzić jakoś potem stwierdziłem że moglem powiedzieć nienawiść do inych .

Gość gość
żalu za grzechy jest jak sie zgrzeszy od razu uświadomi albo przed spowiedzią a nie w trakcie spowiedzi

Gość gość
pewnie prowokujesz te kobiety które tam ci coś niepochlebnego odpisują. Jak do nich wyjeżdżasz z obelgami to ci odpłacają tym samym i czemu się tu dziwić? Zresztą kojarzę tylko tytuły bo nie czytam wszystkich wątków.

spowiedź była ważną terazmozesz załowac albo przy na stepnej spowiedzi

Gość gość
niewiem może powinem przestac wogule wierzyc bylyby to może lepsze , jak ja mam walczyć z masturbacja skoro wchodzisz na neta właczasz tv i tam pokaza laske w bikini na 100% to ja wrecz pewne mam że zgrzesze w nastepnym miesiacu jak można żałoweać za grzech który sie wie że napewno znowu sie popełni ?

Gość gość
niewiem może powinem przestać wo gule wieżyc bylyby to może lepsze , jak ja mam walczyć z masturbacja skoro wchodzisz na neta włączasz tv i tam pokażą laskę w bikini na 100% to ja wrecz pewne mam że zgrzeszę w następnym miesiacu jak można żałować za grzech który sie wie że na pewno znowu sie popełni ?a ja słyszał że w trakcie spowiedzi powinno sie żałowac za grzechy

Gość gość
a kto ci każe patrzec na tą laske w bikini???? załóż sobie filtr rodzicielski jak nie potrafisz zapanować nad wzrokiem :D

Gość gość
z obelgami hymm często pewnie tak ale nie zawsze , czesto pierwsze słowo które słysze to kup se słownik !!! albo nie odopisuja bo nielubia mnie bo błedy robie ehh albo jest taka sytyuacja o opowiem wam np . jest dziewczyna tam napisałem coś doniej coś gadała potem już nie pamietam czy wczesniej juz nie odpisała na wiadomośc**przez orty no chyba dwa razy nie odpowiadała to potem na głównej stronie fc czytam jej watek z tematem że ma małe cycuszki to ja jej pisze niewierze że ma małe i że musiałbym sprawdzić . czy to az takie złe ? skoro sama watek zakładała ?

Gość gość
a kto ci nania kaze patrzyć co mi da filtr na kompie jak wsiadne do autobusu i co w lato co druga w sukience biega itp i tak dalej niema opcji najmniejszej by ograniczyć patrzenie . no dobra mozna unikac patrzenie na kobiety ale to co mam nie patrzyć na nie skoro mi sie one podobaja ? przez coś takiego można sfiksowac i w ziemi wyladowac i wiem co mówie .

Gość gość
a co do spowiedzi hym skad i poczym mozna poznac że spowiedź była ważna a kiedy nie ? bo człowiek czesto nie potrafi po prostu wzbudzić żalu odrazu pomimo tego ze próbuje .

Gość gość
właśnie o to chodzi, że masz nie patrzeć :D Ale sie rozrywkowo zrobiło. Faceci to jednak nie mają za grosz silnej woli.

Gość gość
Jak nie żałowałeś to nieważna. Piekło masz jak w banku.

Gość gość
internet jest dlamnie toksyczny . ale z nikim inym niemoge pogadac realnie o problemach znikim nikomu natyle nieufam wiedz siedze natym zapędziałym forum i fotce i ta sama historia blisko drugi rok sie toczy . masz nie patrzec to poco sie tak ubierasz skoro mam niepatrzec popto sie ubierasz by ini patrzyli ;/

a po co sprzątacie w pokoju przeciez za tydzien i tak będzie widać kurz ja sprzątam od święta a poz atym spowiedz uwalnia nas od władzy demona gloria polo catalina rivas i nawet Faustyna pisze o spowiedzi czym jest Jezus wymyślił spowiedź nie dla siebie ale dla ludzi jemu nic nie jest pottrzebne ale ze kocha ludzi to stworzył spowiedz jest jednym z elementów walki z szatanem