Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryk 1313

Czy tej dziewczynie brak klasy

Polecane posty

Gość gość
wez zostaw ta dziewczyne i daj jej spokoj skoro jestes takim kretynem, ze oceniasz klase czlowiek biorac pod uwage tylko potrzeby fizjologiczne:D powiem ci, ze jak kiedys twoja zona (do czego mam nadzieje, nie dojdzie) zajdzie w ciaze, to moze sie nawet porzygać wiesz?:D ciekawe co wowczas zrobisz, pewnie sie rozwiedziesz :D

Niektórzy tak mają - pęcherz napełnia się szybko i jest mały, więc do toalety muszą biec natychmiast. Współczuję jej trochę, paskudna sytuacja.

Gość Kasia44
Czasami są sytuacje na które nie mamy wpływu -niestety. Uważasz że fajniej by się zachowała gdyby zrobiła w majtki? Nie przesadzaj, nie tragizuj, z jakiej planety jesteś? Faceci mają o wiele łatwiej,nie muszą z tym się meldować.Szkoda ze nie wiesz! NIC CO LUDZKIE NIE JEST NAM OBCE:D Ogarnij się facet zanim założysz beznadziejny topik!😠.

Gość manja ja
wiesz co Patryk,troche jestes nadęty i jesli przyczepiasz sie do siuśkow to co bedzie dalej?

Gość gość
kto nigdy sie nie wyszczal na dworze niech pierwszy rzuci kamieniem:D

Gość gość
Mi potrafi zachcieć się siku 5 minut po wyjściu z toalety, i po 5 minutach trzymania mam wrażenie że mi pęcherz pęknie, a to zwłaszcza w knajpkach, bo na mnie drinki czy piwo działają cholernie moczopędnie, więc tutaj jak najbardziej mogę zrozumieć że mogła 15 minut wcześniej nie wiedzieć że jej się zachce. Ja nieraz wychodzę z pubu (przed wyjściem sikam), docieram na przystanek (3 minuty), i już na przystanku mi się chce sikać znowu, w tramwaju ledwo trzymam, i jak wysiądę na swoim przystanku (10 minut jazdy) to gnam na stację benzynową, mimo że do domu mam może 300m od tej stacji, to naprawdę mam wrażenie że nie dotrę na czas. Ale przy facecie bym nie poszła w krzaki :P

Gość gość
jak fajna dziewczyna i ladna to szybko znajdzie sobie innego, ktory jej pojscie siku w krzaki potraktuje z wiekszym dystansem i przymrozeniem oka:D

Gość gość
czekalem az sie odezwa oburzone kafeterianki (ktore najwyrazniej jak pies leja po krzakach, BO IM SIE CHCE I ch...) i jeszcze obrazaja tego chlopaka. zwierzeta do buszu! od tego jest toaleta

nikt go nie obraża, po prostu trochę przesadza. Fakt, jej zachowanie nie było eleganckie i pewnie jej samej było głupio, tylko co zrobić? Czasem każdy znajduje się w beznadziejnej sytuacji.

Gość gosciowaaa
no wlasnie chyba nie jest, bo zapewne jakby byla to ta laska by do niej poszla tak? nazywajac dziewczyne zwierzeciem mowisz jakby szczala po krzakach majac wc obok siebie. a z 2giej strony jak mam isc do z******ego toi toia zasyfialego to czasem rzeczywiscie lepiej isc w krzaki, przynajmniej nie zlape zadnego syfa, bo takie ulozone osoby co to sikaja tylko w wc jakos dziwnie ale potrafia tam zostawic taki syf po sobie ze glowa mala:

Gość gość
ale gdyby mezczyzna sie wysikal za drzewem to zapewne problemu by nie bylo. kobiety maja mniejszy pecherz od faceta. czesciej musza korzystac z toalety

Gość Lui xxx
Autorze i co? Uważasz, że jak poszła w krzaki na siku, to nie ma klasy? To chyba Ty nei masz, że zadajesz takie głupie pytania. Dziewczyna ma jaja i tyle. To co? Miała po nogach sikać? Wtedy byłaby z klasą? Czy płakać, ściskać nogi i wściekać się że nie wytrzyma. Nie ściągnęła majtek na przystanku przy ludziach, więc chyba przesadzasz.

Gość gość
A czy ty masz klasę, powinienieś wezwać taxi a nie czekać na autobus

Gość gość
A czy ty masz klasę, powinienieś wezwać taxi a nie czekać na autobus

Gość Lui xxx
Ja generalnie raczej nie korzystam z krzaczów na sikanie, publicznych toalet itp. Po prostu brzydzę się tego, ale miałam kilka razy w zyciu sytuację, że mój facet musiał się zatrzymać przy drodze, bo zaczęłam wyć z bólu. I co? Miałam się wykończyć??? Bądź powaznym człowiekiem. Niektórzy az takbardzo chcą pokazać klasę, ale nie stety- słoma z butów jak wystawała tak wystaje:)

Gość gosciowaaa
wlasnie koles tez powinien zareagowac jakos. jakie kobiecie warunki zapewniles mezczozno z klasa? telefon taryfa i do domu a nie czekasz az by sie dziewczyna zeszczala w majtki :O

Gość gość
pewnie mu kasy bylo szkoda na taxi:D:D:D

Gość gość
hahahaha pracujący mezczyzna z klasa odwozi dziewczyne do domu wsiobusem ahahahahhaa

Gość gość
mi tez nie raz nie dwa zdarzylo sie sikac za przystankiem (najlepszy byl taki z kioskiem, gdzie nie bylo krzakow tylko sam beton :D) ,ale nigdy NIGDY nie zrobilabym tego przy facecie

Gość limetka123
ja p*****le i jeszcze musiala stac na mrozie na przystanku i czekac na autobus masakra normalnie :O

Gość gość
Żałosny d**ek! Udaje inteligenta a słoma z butów takiemu wyłazi.Świnia to to ty jesteś😠Gdybyś miał odrobinę klasy zaproponował byś dziewczynie taksówkę, a nie wystawanie na przystanku.Wieśniak z ciebie na bank! Z jakiej wichury chłopku jesteś? Inteligent za 2 zł.😡

Gość gość
Bo co innego iść gdzieś z przyjaciółmi i wysikać się za remizą, a co innego pójść bardziej oficjalnie z kolegą z pracy i szczać jak menel w krzakach za przystankiem. Wsiowa dziewczyna, wsiowe zachowanie.

Gość gość
na jakim mrozie? wczoraj w polsce bylo srednio +5 i dobrze tak tej wiejskiej krowie ze musiala swiecic tylkiem w krzakach zamiast pojsc do toalety.

Gość limetka123
moze i dziewczyna wsiowa ale facet jeszcze wiekszy wsior. ona byla, ze tak powiem "pod przymusem", a on widac wsiorstwo ma w naturze niestety. cham bedzie chamem na wieki wiekow amen:::)

Gość brak_oj_brak
A czemu nie mogla skorzystac z toalety przed wyjsciem? Mi by bylo glupio tak postapic.

to co miała zrobić? Zasuwała na pieszo 15 minut, potem jeszcze sterczała jak kołek z pełnym pęcherzem na przystanku. Zesikać się w spodnie było by lepiej?

Gość gość
Typowe zachowanie dla pustych pudernic z kafe. Moze jeszcze powinien dorazka ja podwiezc? I wozic toi toia za soba, bo krolewnie w kazdej chwili moze zachciec sie siusiu? Dziewczyna zachowala sie bardzo nietaktownie a tutaj dostaje sie po glowie chlopakowi, a nie jej. Super.

Gość gość
No co Patryk , dlaczego nie odzywasz się?

Gość limetka123
moze skorzystała? JA sama tak mam, ze jak wypije browara i nieraz mnie przycisnie, to na biegu musze sie wysikac niesttey i sikam co 20 minut.moze myslala, ze ja odwiezie jak przystalo na faceta z klasa taksowka?

Gość gość
jakby jechali taxa to pewnie w drodze prosilaby zeby sie zatrzymac bo chce jej sie lac :classic_cool: