Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryk 1313

Czy tej dziewczynie brak klasy

Polecane posty

każdemu byłoby głupio, jej pewnie też nie było do śmiechu. Już parę osób wyjaśniało - czasem jest tak, że nagle przyciska pęcherz i masz 5 minut na znalezienie toalety.

Gość limetka123
to bys ie zatrzymal taryfiarz przy stacji i cos by sie stalo? :O

Gość Patryk 1313
Nie odzywam się, bo czytam co piszecie. Ale skoro obrzucacie mnie błotem, bo moja andrzejkowa partnerka sikała w krzakach i uważacie to za coś dobrego, co więcej - winicie mnie, to pora się pożegnać ;) Dzięki za niektóre wypowiedzi.

Gość limetka123
no tak w sumie jakby koles zareagowal odpowiednio to problemu by nie bylo. ale zeby tak zareagowac to trzeba miec klase niestety:) a nie sepic 20zl na taksowke:D:D

Nie wszyscy obrzucają cię błotem, ale normalne komentarze też ignorujesz. Swoją drogą, co byś zrobił gdyby np. zwymiotowała?

Gość gość
Problem chyba tkwi zupełnie gdzie indziej:-) Bylam w podobnej sytuacji, kiedy facet na spacerze nad jeziorem, przeprosil mnie na moment i poszedł oddac wypite wcześniej piwo...:-D Z całym szacunkiem do natury, do tego , ze nalezy być tolerancyjnym- poczułam po prostu zwykle obrzydzenie.... I tyle na ten temat-sprawy tak osobiste jak pojscie do toalety powinny być regulowane wcześniej-dziewczyna nie przewidziała, ze będzie chciała siku ? A czepianie się czy chłopak nie miał na taxi to już glupota!!! Powinien mieć swojego jaguara:-D

Gość limetka123
dajcie spokoj bo to jakis mlokos widac. same wymagania a od siebie nic, typowe dla dzisiajszych 24latkow:) dziewczynie sie wysikac nie da, ale po taksowke tez nie zadzwoni. zalosny jestes, daj dziewczynie juz spokoj, bo nic nie traci

gość - spróbuj sikać jak ci się nie chce :P Fakt, nieciekawa sytuacja, ale alternatywa była jeszcze gorsza.

Gość nie1 facet na kafe
01.12.13 glos rozsadku w temacie. mnie tez by odrzucilo jakby laska poszla sikac...

Gość Lui xxx
Widzisz Autorze- Tobie nie można nic powiedziec, bo chyba źle znosisz krytykę. Ale po dzieczynie mozesz jeździć że bez klasy. I nie obrażaj się jak szczeniak- krytyke trzeba umieć przyjąć na klatę jak facet. Co myślałeś? Że wszyscy będą jeździć po pannie?

Gość walentyna tiereszkowa
no tak, bo lepiej żeby się przy tobie zlała w majtki. wtedy by cię nie odrzuciło? ludzie, troche zdrowego rozsądku. nie sikała przed tobą. jesteśmy ludźmi i pewne rzeczy są naturalne.

Gość gość
to oczywiste ze dziewczyna powinna zostac potepiona bo zachowala sie jak wiejska dziolcha co leje gdzie chce, bo ma potrzebe... ale na forum dla bab to oczywiste ze beda jej bronic... i rozwalil mnie tekst ze 'widocznie darzy cie zaufaniem' :D

Gość Lui xxx
Potępiony to może zosatć ktoś za zabójstwo, a nie za sikanie. Żebyście chociaż wszyscy mieli tyle klasy co ona, to byłoby prawie idealnie.

"potępiona"? Wiesz co to w ogóle znaczy? Ja jej współczuję, bo paskudna sytuacja i nie chciałabym się w takiej znaleźć, a jej samej pewnie było głupio. Tylko co zrobić? Czasem wszyscy znajdujemy się w głupich sytuacjach bez wyjścia.

Gość gość
To ja , gość z 15,01....dziewczyna bez klasy, zupełnie! Potrzeba pojscia do toalety nie odczuwa się w ciągu 2 minut- powinna przewidzieć , ze nie dowiezie tego do domu... Ciesz się, ze to była "mala potrzeba":-D

Gość Lui xxx
Wy wszystkie tutaj jesteście widać z klasą. Żadnego faux pas... Gratuluję.

Gość kamishka
partyk strzelil focha i sobie poszedl:P

Gość Lui xxx
heh- jak już napisałam- źle znosi krytykę:)

Gość gość
wiadomo ze rozne sytuacje sie zdarzaja, ale zeby sikac za przystankiem przy osobie, z ktora pierwszy raz sie gdzies poszlo? mogla isc do toalety i prosze mi tu nie wciskac, ze nagle tak mocno sie jej zachcialo, ze juz nie dala rady

Naprawdę mogło tak być, niektórzy mają takie problemy. Myślę, że gdyby naprawdę nie musiała to nie sikałaby przy w sumie obcym facecie i sama pewnie koszmarnie się z tym czuła.

Gość gość
nie strzelil focha, tylko sie pozegnal i poszedl. z reszta nic dziwnego, sam bym poszedl jakby grono idiotek obwinialo mnie za to ze biedna dziewczyna musiala sikac po krzakach....

Gość kamishka
no na przestankach raczej kiepsko w toaletami. mogla w sumie nie ogladac sie na buraka tylko sama zadzwonic po taryfe a jego kopnac w doope i zostawic na zimnie, niech sobie czeka.

Gość Lui xxx
Gościu, może Ty masz pęchrzerz ze stali i możesz wytrzymać, ale ni emierz wszystkich swoja miarą. Poza tym Patryk napisał, że uważał ją za dziewczynę mądrą, wiec chyba jedna sytuacj anage tego ne zmienia i uważam, że nie miała po prostu wyjścia. Ludzie z klasą dopuszcają takie "błędy", a nie od razu skreślają człowieka.

Gość gość
ale gdzie tutaj byla mowa ze ja 'skresili'? skoro uwaza ja za ladna i madra, a ona nagle zachowuje sie jak napita nastolatka... to mozna zwatpic, ale na dobra sprawe jedno odrzucajace i nietaktowane zachowanie nie zaprzepaszcza wszystkiego. ludzie sa rozni. jednych taka sytuacja obrzydza, inni by sie z tego smiali, a trzecich to podnieci:P

Gość gość
cale szczescie, ze ja mam normalnego faceta:P my uwielbiamy wyjscia do parku, lasu, wyjazdy w plener itd, jakbym przez cale dnie nie mogla sie tam wysikac, to by bylo kiepsko:P

Gość gość
sikanie w parku, no na prawde super idiotko. moze jeszcze robisz to obok lawek ? :)

Gość gość
nie.w krzakach z dala od ludzi:) na ziane z moim facetem.:)

Gość gość
Nie czytasz ze zrozumieniem- nikt nikogo nie potepia za to, ze musi się odlać, bo go przycisnęlo! Sa takie sytuacje, to c'est la vie. Komentujemy konkretna sytuacje, kiedy ktoś pozwala rzadzic swoim pęcherzem a nie rozumem! Podejrzewam , ze to taka dziewczyna , która ogłasza na imprezie " Ide siku!" - glosno, aby wszyscy usłyszeli :-D Mysle, ze gdyby zwyczajnie , w normalny sposób, powiedziała swojemu towarzyszowi , ze musi "szybko skorzystać z toalety" - byłoby to odebrane w sposób naturalny i nie zakladalby Patryk zadnego postu na Kafeterii.