Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryk 1313

Czy tej dziewczynie brak klasy

Polecane posty

Gość gość
a Tobie zycze wspolczucia innym ludziom, ja mam ZJD (zespol jelita drażliwego) i nie wiesz jaki to koszmar jak chce Ci się o toalety, masz biegunke, a jedziesz komunikacją miejską.. a jak biegniesz gdzies do toalety to jeszcze gorzej Ci sie chce.. i nie daj boże jak w tej toalecie jest jeszcze kolejka! W krzaki się nie załatwiam, ale nieraz było tak strasznie że miałam ochotę to zrobić..

Gość gość
Ten wątek nie jest o chorobie ( wspolczuje Ci ), tylko o sytuacji , kiedy dorosla kobieta idzie w krzaki bo ja przypiliło po wyjściu z knajpy. Chyba to zasadnicza roznica. Nie była na pustyni, nie była w obcym miescie, nie chodzila z pelnym pęcherzem przez pol godziny i nie szukala toalety... Nie miała tylko na tyle rozumu, żeby przewidzieć, ze po wypiciu w knajpie napojow , może jej się zachce do wc. Ale....co mnie obchodzi jej szczanie przy jakims facecie? Mnie na szczęście nic się takiego nie przytrafilo .....

Gość gość
No właśnie, mojej koleżance sie przytrafiła podobna sytuacja. Nie miała żadnego ZJD, pewnie sie przyturla. I ledwo znaleźliśmy otwarte piwnice w jakimś bloku, żeby mogla przykucnąć. W krzakach to trochę nie teges.

Gość gość
dla mnie to całkiem normalne. jestem normalną babką, po studiach, mamą i zoną a wcale mnie nie zniesmaczyło to, co zrobiła ta kobieta. wyobrażam sobie, że musiała mocno trzymać i po prostu nie wytrzymała, na pewno nie było jej łatwo zrobić to na randce przy mężczyźnie ale ja nie raz miałam sytuację ( zwłaszcza po wypiciu piwka) że musiałam i koniec, nic więcej się na dany moment nie liczyło. kiedys byłam u siostry na imprezce, auto zostawiłam w domu żeby móc się napić. wracałam pks-em ( ok 40min drogi) wcześniej wypiłam duże piwko i tak przeokrutnie zachciało mi się siusiu, że przełamałam wstyd i poszłam poprosić kierowce żeby się zatrzymał- przy ok 20 osobach w środku. każdy przyjął to normalnie, nie widziałam zgorszonych spojrzeń. to ja na miejscu tej babki odpuściłabym sobie takiego nadętego bubka bez poczucia humoru i zrozumienia sytuacji. niech sobie szuka nnadal księżniczki. ja stawiałabym na mężczyzne który rozumie tego sytuację i potrafi się z nich śmiać.

Gość gość
Ja byłam w podobnej sytuacji, jechałam autobusem i tez nie mogłam wytrzymać. Ale wstydziłam się poprosić o zatrzymanie. Niestety musiałam zrobić w siedzenie.

Gość gość
No i powiedzcie , komu tu tak naprawde brak klasy?

Gość gość
proste ze tej dziewczynie. to nie powinno budzic zadnych watpliwosci.

Gość gość
No to co niby miala zrobic? I gdzie?

Gość gość
14.12.13 i cały autobus zaglądał jak sikasz? :D

Gość gość
16.12.13 xxxxxxx Miała pójść do toalety przed wyjściem. To chyba oczywiste.

Gość gość
pewnie wieczor byl...

Gość gość
Pewnie byla w toalecie przed wyjsciem. A po piwku - wiadomo. No wiec co wobec tego ?

Gość gość
Nikt madry nie podpowie, ale krytykowac to i owszem

Gość gość
Ale co tu podpowiedziec,bo nie kumam..A poza tym autor oczekiwal opinii,a wiec i z krytyka musial sie liczyc.Ty uwazasz,ze wyrazanie wlasnego zdania jest rownoznaczne z glaskaniem kogos po glowce?Wow!

Gość gość
Z tego co tu mozna przeczytac, podobne sytuacje zdarzaly sie i beda sie zdarzac. I ona i on mogli nieco inaczej sie zachowac. Lepiej lub gorzej.

Gość gość
Zobaczymy po imprezie sylwestrowej..........

Gość gość
ja bym skorzystala przed wyjsciem z knajpy, tym bardziej ze wiem ze sa sutuacje ze nie bede mogla isc do wc. ja bym sie wstydzila tak biec w krzaki. Jak dla mnie to wiocha.

Gość gość
Przed wyjsciem, ok. Ale jak po 15 minutach znowu sie zachce? to co wtedy?

Gość gość
Jak sie wysiusiasz przed wyjsciem,a po 15min stania na przystanku znow sie zachce/co po piwku jest norma/to patrzac na oburzone uwagi ludzi z klasa tu piszacych,nalezy wrocic do owego lokalu vel miejsca spozycia,oproznic pecherz i isc powtornie na przystanek.Autobus,na ktory sie uprzednio czekalo,zapewne juz odjechal,wiec czekasz na kolejny.Chec oddania moczu najprawdopodobniej pojawi sie ponownie,tak wiec kolejny atak moczu na pecherz powinien byc potraktowany tak jak wczesniej.Powrot do miejsca spozycia w celu oproznienia pecherza.I tak do skutku,czyli zlapania wlasciwego autobusu,tudziez kompletnego wytrzezwienia,a co za tym idzie,zaprzestania notorycznego oddawania moczu.Reasumujac,Polaku,alkohol twoj wrog.Zostan w domu i zaprzestan zanieczy(szczac) swoje miasto.

Gość gość
A na Sylwka na miescie to nikt nie musial siusiu?

Gość gość
ja musiałam, ale żaden gbur tego nie widział i wam się nie pożali :P

Gość gość
Tez sikałaś za przystankiem?

Gość gość
nie, nie za przystankiem a za jakims blokiem :P

Gość gość
Lepiej chyba bylo schowac sie w tym bloku...

Gość gość
Czyli naszczac komus na klatce?

Gość gość
Chyba to miała na myśli !!!

Gość gość
Oj , wielkie mi co. Przecież siki wyschną.

Gość gość
W ostatnia sobote znowu mi ktos naszczal na polpietrze!

Gość gość
No tak, znowu chlodniej to i znowu glupie baby zaczynaja lac po klatkach schodowych...

Gość gość
Brak klasy to zle, ale brak kasy to...