Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka p wigilię i nie robi

Polecane posty

Gość gość

Matka dziś oświadczyła że p... i nie ma Wigilii. Siostra aż z Belgi przyjeżdża kupiła piękne drogie prezenty, a moja matka wyprowadziła się i nie chce przeprosić ojca. Dostała białej gorączki po tym jak ojciec wyjechał do sanatorium a ona siedziała w domu. Pojechała za nim i zrobiła mu awanturę itp Sama powiedziała, że ojciec to k... i wydaje kasę na inne stare baby z sanatorium. Po drodze popsuła samochód co zwiększyło koszty. Na razie mieszka u jakieś pani Asi

Gość gość
I ma racje twoja matka. Jak chcesz miec wigilie to zrob sobie ja sama, a nie ty bedziesz z ojczulkiem d**e grzala w fotelu, a matka bedzie chodzic z talerzami...Wygodna krowa...A twoj tatus to ladaco, twoja matka nie jest jakas k***a tylko kobieta z klasa, nie bedzie sie rozmieniac na drobne dla twojego taty-lajzy...

Gość gość
I ma rację mamusia.POPIERAM wszystkie tak madre matki. Czasy sie zmieniły moja droga,chcesz Wigilię to zakasaj rękawy z tatuńciem ktory wylegiwał d...ę w sanatorium i do roboty a nie patrzec na gotowe ze po twarz podstawią.Siostrę z Belgii tez to dotyczy.

Gość gość
Matka ma racje. Powinniscie same urzadzic najwyzej i ja zaprosic. Ona co rok tyra dla was zebyscie mogly sie nazrec i ojciec,a on sie wakacjuje i puka na prawo i lewo? Pewnie i tak codziennie obiadki gotowala i sprzatala. I takie dziekuje uslyszala? Kazdy wie po co sie jezdzi do sanatorium. Brawo dla mamy za odwage,ze w koncu powiedziala DOŚĆ

Gość gość
A przepraszam,bo nie rozumiem_za co ma przeprosic matka twojego ojczulka??? za to ze nie mógł pobaraszkowac z kuracjuchami ktore jezdza do sanatorium na fajfy i zeby cos poderwac i moc sie wyżyc seksualnie.

Gość gość
Ha ha ha,mamusia ma dwie lale i starego do obrobienia na Swięta.Super babka,powinna sie wypiąc,to zdechna z głosu

Gość gość
Ja na miejscu twojej mamy zrobilabym to samo mialabym wywalone na wszystko! A wigilie zrob sama z siostrzyczka i tatusiem

Gość gość
Popieram Twoją mamę, dobrze zrobiła, że zaczęła myśleć w końcu o sobie. Pora na młode pokolenie by pokazało co umie zrobić w kuchni.

Autorka płacze bo pewnie nie wie nawet jak ugotować pierogi z paczki i boi się,że ze starym nie będą mieli co żreć w wigilię:) ale nie martw się autorko może siostra przywiezie jakieś DROGIE jedzenie z Belgii i nie będzie tak źle:) Szacun dla Mamy:)