Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

34 letni facet zarabiajacy 4000 netto to czlowiek sukcesu

Polecane posty

Gość gość
mój mąż ma 37 i od roku zarabia od 12 do 22 - tysięcy, i nie jest prezesem, ani dyrektorem, jest najlepszy w Polsce w najzwyklejszej sprzedaży i takie ma premie...

nie no. Ok. Też się zastanawiam gdzie ten autor pracuje skoro uważa się za człowieka sukcesu

moja córka w niemczech robi przy jakichś tam ciastkach i zarabia 2 tys euro. Ale człowiekiem sukcesu to napewno nie jest

Gość gość
to jest normalna warszawska stawka:D taka kwota może być sukcesem, dla kolesia, który ledwo skończył studia i nie dostałby pracy w normalnej firmie, takie kwoty jarają na pewno mundurowych, bo to średnio rozgarnięte, a na wsi u siebie są bogaczami

no wiesz. Jako ojciec,to chciałbym dla niej jak najlepiej. Ale to ona wybierała szkołę,kierunek. Ona wybrała sobie chłopaka. I w końcu ona decydowała co ze sobą zrobić. Co ja w takim przypadku mogę?

Gość gość
nie mierzyłabym sukcesu kasą. Moj kuzyn ( 7 lat mlodszy) ma stypendium doktoranckie w USA 2200 USD/mies, co tam jest cienizną, sukcesem jest raczej to, co robi.

Gość neutralny krytyk
4 tys. to według mnie sukces dla stypendysty, który wypracował stypendium w takiej wysokości, ale wypłata? Nie to chyba mieści się w granicach normy.