Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

34 letni facet zarabiajacy 4000 netto to czlowiek sukcesu

Polecane posty

Gość gość

tak czy nie??

Gość gość
Ciężko stwierdzić. Zarabiam tyle samo a mam 9 lat mniej :/

Gość gość1000
no może z tym sukcesem to przesada bo np czy kierowce tira nazwałbyś człowiekiem sukcesu? a ci co jeżdżą w zagraniczne trasy zarabiają tyle albo i wiecej;) w każdym razie jak na polskie warunki nie jest zle, zwlaszcza jak w twoim srodowisku wielu zarabia mniej

Gość gość
Moim zdaniem wiek i zarobki netto to za mało by stwierdzić, czy ktoś jest człowiekiem sukcesu.

Gość gość
mój facet więcej zarabia a i tak żyjemy od 1 do 1

Gość gość
powiem tyle: buhahaha!!!!

Tak:)Powinieneś zażadać od szefostwa żeby tytułowali cię przydomkiem "wielki" zaraz po imieniu

Gość gość
mój facet więcej zarabia a i tak żyjemy od 1 do 1 ................... to nie szalej, albo weź się za jakąś prace, bo ja bym cię w*****ł z domu

mnie się wydaje że trochę za wysoko się nosisz. Czasem zbieracze złomu więcej wyciągną

Gość gość
nie szaleje. po prostu stać nas na lepszy standard dzięki takim pieniądzom. skoro tyle mamy kasy to nie będę mieszkać w slamsach.

Gość gość
nie stać was bo wam nic nie zostaje

Gość gość
nie jesteśmy na minusie. coś tam zostaje ale dla nas to nie są pieniądze. ciebie pewnie cieszyłoby gdyby zostawało ci 300zł,400zł do wypłaty. im wyższy standard tym droższe życie. dla niektórych 4000zł to dużo ,dla innych nie.

Gość gość
Powiem szczerze: życzę osobie, która cieszy się że nie oszczędza nic z wypłaty, żeby nie musiała się przekonywać o swojej lekkomyślności. W końcu 4 kafle to tyyyyle forsy.

Gość gość
Sukces to życie tak jak się chce, podążanie własną drogą mimo przeszkód. A nie wysokość zarobków. Zarabialam 6000 w wieku 34 lat i nie byłam szczęśliwa. Teraz mam prace dorywczą, ale jestem we właściwym kraju i robię to, co zawsze chciałam. To jest sukces, ze nie dalam się wcisnąć w ramki poglądów innych.

Gość gość
do póki nie założycie własnych rodzin to będziecie się cieszyć z 4000zł. to dobra wypłata ale dla kawalera

zgadzam się. Jak dla kawalera to zadawalająco. Dla rodziny jako tako.choć idzie wytrzymać

Jesteście wybrani.Stanowicie elite finansową a co za tym idzie intelektualną naszego kraju.Niewielu polakom udało się osiągnąć coś takiego jak wam.Nieważne, że w niemczech można tyle dostać za zamiatanie hali. U nas jest to poważny sukces i dlatego powinno się oprzeć na takich jak wy przyszłość tego kraju.Oddać wam stery władzy i nadać tytuły szlacheckie.To niesprawiedliwe i nielogiczne aby tacy nadludzie mieszali się z plebsem, pospólstwem i przeciętniactwem. Powinniście działać wspólnie i rozmnażać się tylko między sobąZasłużyliście sobie na coś lepszego: Zeby nie stać w kolejkach, korkach i w ogóle nie stać tylko żeby wozono was w lektykach.Ludzie powinni czuć do was i wyrażać w należyty sposób szacunek albowiem jakby się nie starali nigdy wam nie dorównają. Bóg was namaścił na władców tego świata więc klękajcie maluczcy bo oto są nowi władcy ziemi!!!!!!!

Co do pytania w temacie - nie wiem tego, bo nie mierzę sukcesu wypłatami, ale wiem natomiast jedno - osoba która zadaje takie pytania na forum człowiekiem sukcesu nie można na pewno nazwać.

Gość gość
Dlaczego ma dla ciebie znaczenie, co sądzą inni? Jesli nie odczuwasz tego jako sukces, to znaczy, ze chcesz czegoś innego. Zapytaj samego siebie, czego.

Sherkan. Czemu zaraz się unosisz? To że ludzie psie pieniądze za ciężką pracę dostają,to czyja to jest wina? Tych ludzi? Tych co wybrali lepszy zawód? I nie chodzi mi o prawnika czy lekarza. Może być frezer,kowal,rolnik.cz inny tokarz. Ma być fachowcem i chcieć pracować. A jeśli ktoś skończył jakiś byle studia bez perspektyw pracy w zawodzie,to do kogo żal?

Szyderczy?O ile się zakładasz, że byle c**a którą kopnął awans i podwyżka do kwoty, o której tu rozmawiamy, właśnie tak postrzega siebie?No może nie umie tego tak pieknie wyrazić jak ja ale z pewnością uważa się za z******tego gościa/ówe a gdyby mu ktos podsunął fałszywe wyniki testu na inteligencję równoznacznie stwierdzające jego geniusz to łyknąłby to jak skacowany menel unijke żołądkowej?

no jeśli o to ci chodzi,to zgadzam się z tobą. Myślałem że docinasz ludziom mojego pokroju, widzisz. Ja jestem w tej grupie, którzy mają pomysły na życie

Nie nie widzeSorki ale widze tylko, że o tym piszesz.trochę trudno mi to więc zweryfikować ale mam nadzieję, że mój sceptycyzm nie obraża cię jakoś szczególnie mocno:)

Gość gość
Ciężko stwierdzić. Zarabiam tyle samo a mam 9 lat mniej :/ Dodam, że jestem kobietą