Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Termy Rzymskie

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym poznać Waszą opinię na temat korzystania z Term Rzymskich w Czeladzi przez dwóch kumpli, którzy są żonaci i maja dzieci. Czy to jest normalne ,że faceci jadą sami w takie miejsce?!

Gość gość
Czy ktoś mi może odpowiedź na to nurtujące pytanie?!

Gość gość
Jadą tam oglądać się nago

Gość gość
pewnie będą sobie nawzajem walić ręką :classic_cool:

Gość gość
Każdemu facetowi podoba się drugi facet (przystojny i z fajnym ciałem), tylko to ukrywają

Gość gość
ale ja pytam serio czy to normalne ,że dwóch kumpli mających żony i dzieci jedzie razem na termy rzymskie

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
normalne, jadą oglądać gołe duupy, może nawet jakąś przelecą pod prysznicem :p

Gość gość
no własnie moje zdanie też jest takie, ale mąż nic złego w tym nie widzi i to mnie najbardziej boli :(

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
widziały gały co brały :p

Gość gość
a co to ma wspólnego "widziały gały co brały"

Gość gość
A co to za Sodoma że tak pyszczycie ? Normalne sauny ?/ Gay club? Jakieś orgie?

Gość gość
no dla mnie to nie są normalne sauny

Gość gość
tam jest obowiązek latania z gołym du pskiem i ludzie czesto tam kopulują :o

Gość gość
Czy ci komentujący kiedyś byli w termach ? Lubie saunę więc jeżdżę tam sam , jeżdzę z żona i ani ja nie "kopuluje" ani innych nie widziałem. To, że w saunie siedzisz nago , nie oznacza , że jest to burdel. Ale jak zwykle najwięcej do powiedzenia maja ci co nigdy nie byli. Ciekawe , że takich reakcji nie wzbudza jak dwóch kumpli umówi się na flaszkę. A jak chcą zadbać o zdrowie - to już jest nienormalne .

W zasadzie powinni chodzić do Term z swoimi żonami. Ale być może ich żony nie tolerują strefy nagości która tam obowiązuje oprócz Poniedziałku. Np dla mnie nie ma w tym nic dziwnego. W Termach R panuje pełna kultura poprawnego korzystania z Sauny. Ja też najczęściej sam chodzę chociaż od czas do czasu bywam tam z koleżanką. Ja jak i wielu stałych bywalców Term R mamy już tam znajomych. Tak więc nie widzę w tym nic dziwnego! Do Sauny chodzi się wypocząć i zrelaksować.

XXXXXXXXXX Co może powiedzieć osoba co nigdy tam nie była. Gdybyś był w Termach to byś znał panujący tam regulamin. Za chodzenia za kimś czy podglądanie można byś usuniętym z Term wraz zakazem wstępu!!

Gość gość
moj facet tez tam jeżdzi czasem z mną, ale w wiekszosci ze swoim przyjacielem

Gość gość
dla mnie to jest nienormalne, tym bardziej,że dowiedziałam się o tym przez przypadek. Widocznie dla niego też skoro mi o tym nie powiedział

Suna to znakomity relaks dla ciała i ducha. A jakie najbardziej Państwo lubicie seanse w Termach R Moimi ulubionymi są Seans miętowy, tak zwany Powiew Alaski oraz Seans z Pilingiem solnym. Lubię też seans Mokra Włoszka z balsamem do włosów który jest w w tygodniu o 17tej.

Gość gość
Też bywam w Termach R i jestem zadowolona. Jeden z niewielu obiektów gdzie można w spokoju i ciszy wypocząć i się odstresować!!

Gość gość
Ja się wybieram do Term Rzymskich w Niedzielę. Mogłabym tam zamieszkać na stałe. Fajne miejsce i fajni kulturalni ludzie!! Mam nawet dobrego kumpla z którym od czasu do czasu tam się umówię.

Gość gość
O proszę widzę że jest tu ktoś kto też lubi Termy Rzymskie. Skoro bywasz w Termach R to może się znamy chociaż z widzenia?? Ja bywam tam tak 3 razy w miesiącu.

Gość gość
A witam No kto wie może i się znamy!! Ja bywam tam podobnie jak ty tak 3 do 4 razy w miesiącu. Hm mam wrażenie że lubisz seans Piękno Rzymu z pilingiem solnym. Taki piling mogła bym mieć codziennie. A jak masz na imię lub czy masz jakiś znak rozpoznawczy?? Moje imię jest na A a znak rozpoznawczy to tatuaż na plecach diabełka i jego przeciwieństwa.

Gość gość
No owszem Seans z pilingiem to najbardziej lubiany Seans w Termach. No ja nie mam znaków szczególnych ale często bywam owiniętym białym ręcznikiem z Grand Hotelu Stamary. To chyba się znamy skoro masz taki Tatuaż??!! Czy czasem nie bywasz w Termach R z koleżanką Dorotą??

Gość gość
Bingo czyli się znamy ale jaja. Nigdy bym nie przypuszczała że tu się spotkamy!! Ale zbieg okoliczności. Może wybierzemy się na Noc magi do Term Rzymskich??!! Tylko we dwoje co o tym myślisz??

Gość gość
No bardzo chętnie muszę tylko jakiś powrót sobie załatwić z Tej nocy w Termach. Fajnie było by gdyby była taka znakomita atmosfera jak na 3 urodzinach Term Rzymskich. Czyli co rezerwujemy pobyt na tą magiczną noc w Termach Ciekaw jestem co pokaże uczestnik Mam Talent Tomasz K

Gość gość
Ok to zamawiamy. Ja będę z koleżanką bo nie mam samochody. Dorotę znasz to myślę że będzie fajnie. A dla siebie z pewnością chwilę znajdziemy by w samotnośc***orozmawiać czy się poprzytulać. Tak jak na Urodzinach TR

Gość gość
Ok to zamawiamy ja już zarezerwowałem. Teraz w niedzielę raczej nie dam rady być ale w razie gdyby się coś zmieniło to będę jak zwykle tak między 10tą a 10:30 Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku!!

Gość gość
Termy Rzymskie super obiekt i znakomity wypoczynek. Oby jak najwięcej takich Obiektów!