Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim banku otworzyc konto

Polecane posty

Gość gość

OBecnie mam konto w pko bp.Dosc drogie majaa oplaty za prowadzenia cos ok.12zł za miesac. Jkai bank ma tansze oplaty.

Gość gość
ja w aliorze place 5zł za prowadzenie r-ku

Gość gość
w Ing

Alior 5zł za kartę, rachunek i przelewy za darmo. Credit Agricole 2zł i nic poza tym.

Gość gość
Hmmm 12 pln?? Ja też mam w PKO i płacę niecałe 7. Do tego mam przelewy za darmo.

Gość gość
ja mam w bzwbk.jeszcze od czasów studiów to samo konto.koszty prowadzenia sa coraz większe.alior ma fajne i chyba tam za 2dni się wybiorę,by zmienić.bankomaty wszystkie za darmo,nie muszę biegać po mieście i szukać swojego.lewów koszt to 6zł za kartę,ale pani powiedziała,że to zwracają po wykonaniu kilku transakcji karta.nie pamiętam na jaką sumę. konta w credit nie sprawdzałam

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] tryczka Alior 5zł za kartę, rachunek i przelewy za darmo. Credit Agricole 2zł i nic poza tym. x x w zyciu:D w aliorze darmowe przelewy sa tylko do Zusu i Us:D reszta platne 1,50zł

Gość gość
BZWBK

Gość gość
Mbank , 2zl oplata za karte

Gość gość
Ja mam w pekao sa i prowadzenie i przelewy przez internet za darmo ( tylko takie robie). Karta master card tez pod warunkiem,ze bede miala chyba 3 transakcje w miesiacu.

Gość gość
ja mam w pko i przy wpływach na konto 9000 nic nie płace za prowadzenie, za kartę za przelewy za wszystkie bankomaty w polsce i za granicą

Gość gość
w aliorze przelewy są za darmo!!! wiem bo też mam tak konto

Gość gość
w zyciu:D ja tez mam tam konto od kilku lat:D przejrzyj sobie historie jak masz konto internetowe no chyba ze r-ki w aliorze oplacasz to zgadzam sie:D

Gość gość
Tak na prawde placicie tyle ile sobie wynegocjucjecie. Ja pszlam do banku zamknac rachunek bo chcialam isc do konkurencji,zeby mniej placic i od razu sie dalo zrobic konto za darmo, przelewy za darmo i karte za darmo. Sami zaproponowali.

Gość gość
place za konot 8,90 i za internetwoe 2zł. czylki 11zł

No tak, teraz będzie mi ktoś wmawiał, że płacę za przelewy w Aliorze. NIE płacę. Robię bardzo dużo przelewów i właśnie interesowało mnie konto z darmowymi, to chyba logiczne. Tak więc są darmowe, inaczej bym tam konta nie zakładała.

Gość gość
ja mam w bzwbk i płace tylko 5zł za kartę chyba że wykonam chociaż jedną transakcje. wszystko przez internet za darmo

Gość no coz niektorzy
Daja sie okradac. Nie dosc,ze powierzacie swoja kase bankowi to jeszcze im za to placicie. A one nie dosc,ze zarabiaja na tym,ze dysponuja wasza kasa to jeszcze biora za to od was pieniadze. Trzeba byc idiota,zeby dac sie tak doic. I jeszcze sie nie zorientujecie,ze jeden w tym samym banku ma za darmo, bo tak chce i taki warunek postawil a drugi nieswadomie placi bo mysli,ze tak trzeba. Palanci.

Gość gość
a ja mam w inteligo k-to internetowe i za nic nie płaćę :)

Gość gość
ING bank śląski, konto jest za dobro, wybranie gotówki z każdego bankomatu w całej polsce też za darmo tylko jak nie chcesz ponieść opłaty za karte w wysokości 7 zł to musisz w każdym miesiacu zrobić zakupy kartą za min 200 zł ale nie jednorazowo, suma wszystkich transakcji musi przekroczyć 200 zł, więc wykonalne :)

Gość gość
darmo*

Gość gość
Polecam mbank,przelewy za friko,usługa wypłat ze wszystkich bankomatów 5zł miesięcznie,

Gość gość
Ja też mam w ing. Wpłaty i wypłaty w bankomatach za darmo, karta za darmo jak za min 2oo na miesiąc nią zapłacisz. Wszystkie przelewy internetowe za darmo.

Js mam w pko bp. Konto za darmo,min.wplywy miesieczne 1500zl.przelewy za darmo, za kqrte sie nie placi jezeli zaplacisz karta min.250zl na miesoac. W innym wypadku 2.90

Gość gość
ja mam konto w banku pocztowym i tez mam prowadzenie za free. nie wim jak jest z karta i przelewami ale to mnie nie obchodzi bo wybieram osobiscie , wtedy nie kusi mnie zeby od razu wydawac jakbym miala karte :)

Gość gość
ja mam w millenium wszystko za darmo. Wymogi to 1000 zł mc na konto i min 100 zł kartą

Gość gość
tez tak kiedys u mnie bylo ale sie potem wszystko pogodzilo :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość miałam ochotę urwać jej łeb
Ja mam konto w Eurobanku, nie płacę nic za przelewy, za kartę teoretycznie płacę coś koło 4 zł, ale jak wykonam operacje bezgotówkowe na 200zł na miesiąc to mi zwracają opłatę. Konto oprocentowane, do tego token za darmo. Konto nazywa się prestige. Warunki bezpłatności konta to 3000zł wpływu miesięcznie i 200zł transakcji bezgotówkowych. Wtedy za nic nie płacę. Dodatkowo mam 1% zwrotu za transakcje bezgotówkowe. Konto mam od roku i jestem bardzo zadowolona. Poza tym mam konto w Nordea Bank - jestem klientem od ok 8 lat, ale zastanawiam się nad zamknięciem, bo nie mają nic ciekawego do zaoferowania. Wcześniej miałam konta w mbanku, bzwbk i kredyt banku, który obecnie stał się "bezetem". A i jeszcze krótka przygoda na studiach z ING. Generalnie nie związuję się zbyt długo z bankami, bo w wielu przypadkach nowi klienci mają lepsze warunki niż starzy, bo starych kont często nie można przekształcić na te z nowej oferty, więc nowy klient ma coś za darmo, a stary musi płacić - tak było w ING i KB.