Gość Armaid Napisano Grudzień 1, 2013 mam włosy troche zniszczone rozjaśnianiem. mam je krótkie bo sięgają kilka cm za ramiona. postanowiłam ich już nie farbować a ponieważ odrosty tak niechlujnie wyglądają noszę je cały czas związane i będę tak nosić do wakacji. przez cały czas je odżywiam: maski, odżywki, maseczki domowej roboty, laminowanie, olejowanie... na razie jestem na produktach z silikonami ale za jakiś 1-1,5 miesiąca skończą mi się te drogeryjne rzeczy i chcę przerzucić się na produkty bez silikonów. nie chcę zapuścić włosów, chcę zostawić tą długość i na lato uzyskać z odrostów taki efekt ombre. jest jeden problem. moja grzywka ma długość około 18 cm (mniej więcej). widać że jest też troszkę zniszczona ale czy jak nie będę robić przerwy w pielęgnacji to zregeneruję mi się choć trochę? żebym na wakacje mogła rozpuścić włosy i żeby nie było takiego przejścia między naturalnymi a rozjaśnianymi? p.s. ja już widzę poprawę w włosach (włoski zniszczyłam na sam koniec sierpnia a od października intensywnie je pielęgnuję) ale nie wiem czy to nie stanie tak w miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach