Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy taka kobieta jest atrakcyjna z opisu

Polecane posty

Gość gość

175 cm wzrostu, piersi 85c, tyłek zaokrąglony, jędrny ale nie gruby, z zaznaczoną talią, włosy półdługie czarne kręcone, blada cera, oczy piwne?

Dla mnei jako dla kobiety 85cm pod cyckami tzn. że raczej jest masywna. A poza tym, do tego opisu może pasować osób więc pytanie samo w sobie jest idiotyczne :)

Gość gość
ja mam tyle wzrostu a pod biustem 65, jak ma 85 to musi wazyc minimum 90

Gość gość
waże 68 kg

Gość gość
chyba masz zle dobrany stanik

Gość gość
nie, cycki mam spore, zastanawiam się, czy mogę się podobac, bo sama nie wiem

Nom, dobierz sobie stanik może lepiej zamiast zadawać pytania na kafe. Bo sobie od złego jeszcze cycki spaprzesz.

Gość gość
ja mam 75-80 pod biustem i ważę 49 kg 155 cm jestem raczej drobna więc ?

Gość gość
jak masz spore to tym bardziej zle dobrany

Gość gość
to cos nie tak, ja mam 65 cm przy 178 wzrostu

Gość gość
srali muchy będzie wiosna

Gość gość
no nie wiem, na mnie inne nie pasują tylko te 85c- dla mnie są idealne

Gość gość
Wiem, że sporo. Różnica jest zależna od producenta :)

Ale takie staniki bierzecie czy faktycznie macie taki obwód pod biustem? Bo to tłuszcz mimo chudości się rozpanoszył np. pod pachami(wtedy dobry stanik jak się znajdzie to można to z powrotem "zmigrować" :P) Ja przy 162 realnie mam 65cm czyli staniki powinnam nosić 60. A kiedyś też mi 75 wciskali ;)

Gość gość
A no sprostowałam ;-)

krwawa - zależy gdzie stanik kupujesz. Ja w zależności od sklepu mam różnicę rozmiaru w obwodzie albo/i w miseczce :D

Gość No cóz jesteś płaska i
grubawa, więc dla mnie nie 'brzmisz' atrakcyjnie

Gość gość
85 c to malutki biust.Powinno byc tak ciasno,że jak zapniesz,to już ręki nie włozysz.

Gość gość
no opis fajny, ale o niczym nie swiadczy - rownie dobrze mozesz miec jednoczesnie milion defektow na twarzy czy ciele, ktore pominelas

Gość gość
ja mam chyba tłuszcz na cyckach i na tyłku, odkąd mi się cycki ukształtowały, to biorę zawsze staniki 85c (przy mniejszych rozmiarach cycki kawałek bokiem wychodzi), a spodnie L, i ważę 68 kg po obiedzie przy wzroscie 175 cm i zastanawiam się, czy mogę sie podobać, mam wyraźne wcięcie w pasie, nie jestem klocem, ale nie wiem, czy mogę się podobać, jeszcze nie każdy lubi włosy kręcone

Dobry stanik pod biustem musi być opięty,następnie dobierasz rozmiar miski,nigdy odwrotnie.

Ale no to logiczne, że jak zmienia się obwód stanika to powinna miseczka, Moor ;) Są takie tabele i tam jest pokazane "na skos" które rozmiary można do siebie przyrównać. Tylko 75cm to w życiu na chudzinę jak ja. A podkręcanie ramiączek wtedy jest bezsensu :P Staniki jeszcze z czasem się rozciągają, a wymieniać stanik co miesiąc to bez przesady :D

Gość No cóz jesteś płaska i
Przy takim obwodzie i miseczce c to masz raczej tłuszcz pod biustem i niewiele w biuście :O Jesli taki stanik jest na Ciebie dobry to masz około 90-95 cm pod biustem i około 6-8 cm więcej w biuście- nie jest to oszałamiająca róznica

No jak miseczki nie zmieniasz tylko obwód to każdemu cyce by wyszły. Zmierz się porządnie i znajdź jakiś kalkulator/tabelę na necie, potem w sklepie poprzymierzaj staniki w okolicach rozmiaru który Ci wyszedł i zobaczysz różnicę.

krwawa - no właśnie niekoniecznie. Bo np. w dwóch różnych sklepach mogę mieć rozmiar 32C i 34C....ewentualnie 34C i 34D. :P

Moor, z tego co pamiętam staniki dzielą się na bardziej rozściągliwe i te mniej. Może stad takie różnice, ale też model jaki dany producent sobie wymyśli ma znaczenie. Pamiętam do tej pory jak Bridget Jones marudziła, ze staniki są albo dla kobiet co mają cycki pod pachami albo dla tych co mają je na samym środku :D I czasem naprawdę mam takie wrażenie.

Gość gość
mężczyźni to wzrokowcy więc lepiej daj zdjęcie. Tylko kobiety wszędzie widzą cm facetom po prostu coś się podoba,