Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

do osób żyjących samotnie w kawalerkach ile za rachunki

Polecane posty

Gość gość
To nie moje miasto w takim razie, nie kojarzę reala koło castoramy żadnego :D

"ale się boję...jutro do pracy!!!;-0 " A co to za praca tak w skrócie, bo chyba nie w temacie jestem. "a ja mam 50 metrów, serio.... i castoramę tak samo" Castorama to chyba tak bardzo pod domem nie jest potrzebna? :) Ja mam do najbliższego marketu kilka kilometrów.

Gość gość
jezu.... zaczynam pracę dopiero, moja pierwsza powazna, wczesniej tylko korki, pizerria.... teraz idę do poważnej firmy, do Atosa- chyba zdechnę, nie wierze, wpadnę w histerię, k u r w a, juz chcę być w domu niech będzie jutro po pracy już, bo zgłupieję chyba;-(

Gość gość
Np. akurat mi Casto jest potrzebna :P Zawsze trzeba coś w mieszkaniu dokręcić, przykręcić, naprawić, ot, ostatnio musiałam pędzle kupić i farbę do drewna, i kółka z żabkami do firanek :)

Pod nazwą Atos znajduje różne firmy. Od ochroniarskiej, przez sklepy, aż do branży IT. Tam jest właśnie najwięcej przyjęć. Mieszkasz w Bydgoszczy? :)

Gość gość
Ale już jest jutro, prawie od 1,5h :P

Gość gość
wiem... no w Bydzi,w Bydzi... IT ok idę spać, ale jutro wejdę na ten temat coś tu śmierdzi w tym mieszkaniu- woda słabo odchodzi masakra, hahaha!!! obym miała dobry sen, podobno to wazne w nowym miejscu;-) do jutra, jeśli wejdziesz ech....

Gość gość
Kup kreta w granulkach i zalej kibelek i prysznic, i na to wrzątek, ale broń boże nie stój nad tym i nie wąchaj bo się otrujesz :) Ale przetka i nie powinno śmierdziolić. Powodzenia i trzymam kciuki :)

Powodzenia Ci życzę w takim razie. Poważna firma i dobra branża. Mam tylko nadzieję, że nie będziesz tam konserwatorką powierzchni płaskich? :) Coś śmierdzi? Pewnie trup się u sąsiadów rozkłada, jak to w kamienicach. ;)

Gość gość
Heloiza ty piszesz jak opętana

Gość gość
nie, konserwatorka nie, haha 1st line support engineer tak to się ładnie nazywa, wciąż nie wiem jak to jets po polsku- szpanersko ale będę odbierać maila, pracować z dokumentami, rozmawiać telefonicznie czemu bredzę? no przepcham, przepcham, ale nie wiem jak i kiedy musze kreta kupić- nie mam kasy, przyjdzie właściciel to coś się razem wymysli

I było tak strasznie jak się bałaś? To ja pisałam wczoraj z Tobą z ekonomicznymi radami :)

Gość kociarz_pospolity
700 zł sam czynsz (dwa pokoje) w tym woda, gaz co dwa miesiące około 170 zł, prąd co dwa około 80 zł, nternet, telefony,prawie 300 zł, raty w banku 400 zl miesięcznie, karty kredytowe 200 zł, mieszkam sam ze zwierzętami, Warszawa.

Gość gość
600 zł opłaty /1 osobę

Gość gość
jezu...może to też zależy od tego czy ktoś ma samochód, kredyt, kartę kredytową ja nie mam zwierzaków też nie mam, szkoda dziś były same szkolenia, jutro na bank połowa też na tym będzie polegała więc źle nie było, za to zimno boję się tego, co będzie dalej, bo nie dochodzi do mnie to, co jest, ta zmiana, to wszystko

Rajtki i dres na tyłek, a na górę polar, od razu będzie cieplej ;) Ale wiesz z ciekawości sprawdź jeden miesiąc ile wyjdzie ogrzewanie jeśli będziesz miała w domu ciepło takie jak lubisz, może się okazać że wcale nie tak tragicznie :)

Gość gość
no tak...na bank, akurat robię odwrotnie- chcę najpierw oszczędzać i zobaczyc o ile mogę więcej pozwalac a co do odzieży i koców, to wiem szczególnie, że ja głównie czyam, siedzę w necie i słucham muzy- moge to robić pod kocem