Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w bydgoszczy mozna kupić bilet u kierowcy autobusu czy trezba w kiosku lub

Polecane posty

Gość gość

w automacie? czy mozna u keirowcy w tramwaju lub autobusie? ale się martwię...szok...jutro rano jade do pracy po raz 1 i nie mam biletu komunikacji miejsckiej- zdechnę

Gość gość
idz na pieszo wyjdx 5 godzin wczesniej i zdażaysz co za problrm skor zależy

Gość gość
ja tam ostatnio byłam to widziałam,ze są takie automaty, ale nie wiem czy do autobusów czy tylko do tramwajów, nigdy nie korzystałam z taakiego automatu nawet

Gość gość
W normalnych krajach bilet zawsze można kupić u kierowcy ,ale u nas w Polsce to różnie bywa.

Gość gość
no właśnie- w toruniu można, w wawie można, w poznaniu nie można, a tutaj nie wiem.,...

"W normalnych krajach bilet zawsze można kupić u kierowcy ,ale u nas w Polsce to różnie bywa. " W normalnych krajach są biletomaty na każdym kroku. Nic mnie tak nie w*****a, jak "weekendowi" Warszawiacy, którzy wsiądą do autobusu i kupują bilety dla całej rodziny i narzekają, wybrzydzają, dopytują, szukają pieniędzy w portfelu... A autobus stoi z kilka minut bez celu na przystanku. Dodam tylko, że w Warszawie nie ma najmniejszego problemu z kupieniem biletu w biletomacie, kiosku, czy innym punkcie zwłaszcza w ścisłym centrum (w okolicznych dzielnicach typu Mokotów, Żoliborz, Ochota też większych problemów z tym nie ma).