Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dla Was to glupie

Polecane posty

Gość gość

Jesli para - 2 dorosle pracujace osoby wynajmuja mieszkanie zamiast pokoju? Nie maja dzieci.

Gość gość
Cocie boli?

Gość gość
Mieszkam w Anglii i powiem Ci jedno... Wielu Polakow dziwnym trafem nagle zycie, ktore czesto ciezko zyciem nazwac uwaza za cos zupelnie normalnego. Wynajem pokoju - mieszkanie z obcymi ludzmi, oszczedzanie na czym tylko sie da, ubranie, wyjscie na miasto - to raz na rok, bo przeciez bez tego mozna zyc, jedzenie z puszek i torebek, bo przeciez wcale takie zle to nie jest itd. I to sporo z nich planuje tu zostac, nie wracac do kraju, a sorrry to nie jest zycie, to dziadowanie. Znajomi, tez para bez dzieci mieszkaja tak jak ja w Londynie, wynajmuja sami mieszkanie (normalne, zwyczajne, no ale one i taksa tu b.drovie), to przeciez "zyczliwi" znajomi Polscy od glupich ich wyzywaja, ze na chooj samotnej parze mieszkanie, skoro mozna zyc a pokoiku ... A samochod? Lo, to juz przeciez "luksus"...

Gość gronostajownik
Ja tak zyje z zona . Dzieci nie chcemy swiadomie . To normalne byc razem i nie mieszkac z obcymi ludzmi w jednym domu . Dziwne jest to ze wynajmuje sie pokoj i to wystarczy dla mnie to prymitywne bytowanie . Tez mieszkam w uk juz 8 lat