Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sprzatacie juz na swieta

Polecane posty

Gość gość

ukladacie swiateczne rzeczy firanki,obrusy?

idę myć okna ......idę , idę , idę ..............i nic . Ale plan ambitny mam :D

Gość gość
ja już albo dopiero umyłam dwa okna, jeszcze mi trzy zostały. Ogólnie sprzątam na bieżąco więc wielkiej roboty nie mam. Bardziej przerazają mnie zakupy, prezenty, potrawy świąteczne, ciasta.

prezenty juz kupiłam , od listopada skupuję rzeczy które " wpadły mi w oko " ,uszka i większe pierożki mam już zrobione i i zamrożone a ponadto zrobiłam sobie mocno okrojoną listę potraw i zrobię tylko te które naprawdę zjemy :)

Dziewczyny gonie po malu do porządków takich konkretnych, bo na co dzień generalki nie robimy, lepiej wcześniej niż na ostatnią chwile kiedy jest nawał roboty i szykowania

W tamtym roku dwie miały pomyć okna ,kiedy nas nie było przez 3 dni to później okazało się ,ze jakąś panią z ogłoszenia przez tel zamówiły (oczywiście jej zapłaciły z swoich kieszonkowych ) Po skrótach na całego poszły

Gość gość
a faceci to co? durne baby same biora na siebie porządki a faceci spaslaki brzuchate siedza i żra

Gość gość
ja sprzątam tydzień przed świętami.

Gość gość
No już zaczynają się pierwsze sprzątanie przedświąteczne!!

Gość Kasia44
Sprzątam 2 razy w tygodniu. Raz w miesiącu odsuwam prawie wszystkie meble z wyjątkiem segmentu. Latem okna myję co 2 tygodnie,zimą raz na 2 miesiące.Pościel zmieniam co 2 tygodnie.Nie tylko w święta należy sprzątać,ale zawsze!

Gość gość
My wprowadzamy sie.do nowego mieszkania, wiec.mamy wszystko urządzone i posprzątane. Zostaly w sumie kurze do starcia i podłogi do umycia plus lazienki, czyli to co zazwyczaj. Okna pomyte, firany wyprane widza, pościel poprana. Gorzej z domem rodzicow, którzy na swieta przyjadą, ale sobie posprzataja. Obecnie czekam jak na szpilkach na poród, wiec nie dalam rady ogarnąć i domu i mieszkania. Poodkurzam co najwyżej, ogarnę kuchnie, lazienke. Reszte zrobia sami :)