Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawik z pustym łbem

25 powodów dla których warto być prawiczkiem

Polecane posty

Będąc prawiczkiem: 1. Można obgryzać paznokcie. 2. Można puszczać bąki w miejscach publicznych. 3. Ma się darmową służbę zdrowia. 4. Można jeść kremówki za pół ceny. 5. Można parkować w miejscach dla inwalidów. 6. Można uczyć się języków obcych. 7. Można mieszkać na strychu. 8. Można kopać żebrzących rumunów na dworcach. 9. Można dołączyć do watahy wilków. 10. Można jeść kozy z nosa. 11. Można nosić kolczyki w pępku. 12. Można głosować na lewaków. 13. Można zostać ornitologiem. 14. Można czesać się szczoteczką do zębów. 15. Można mieć niższy kredyt bankowy. 16. Można wymagać, aby inni nie wymagali. 17. Można nie myć rąk po sikaniu. 18. Można instalować nakładki na systemy Windows. 19. Nie trzeba hasać po łące. 20. Nie trzeba nosić bielizny. 21. Można gmerać w jądrze linuxa. 22. Gotowany kalafior nie uszkadza nerek. 23. Nikt się nie śmieje ze mnie, kiedy oglądam mecze krykieta. 24. W solarium dostaję wodę do golenia w cenie. 25. Bóg też był prawiczkiem, przed bzyknięciem Marii.

Udowodniono również naukowo, że prawiczki podczas śmierci, zapadają się w sobie tworząc czarną dziurę. A kto by nie chciał być czarną dziurą?!

Gość gość
punkt 21 połozył mnie łopatki :D A bedac kobietą nie mozna :D (ubuntu....)

Gość Magduśka93
Wy prawiki nie jesteście prawikami bo chcecie nimi być tylko dla tego że żadna dziewczyna was nie chce hehhehe

Ojojoj to, że dziewczyny prawiczka nie chcą, nie jest przecież powodem, dla którego taki jegomość nie mógłby uprawiać regularnie seksu. Gdzie czytałem szacunki, które informowały, że samych Niemczech, jest pół miliona "niewolników seksualnych". Myślisz, że ktoś ich pytał o zdanie, czy chcą nimi zostać? :) Świat jest piękny właśnie dlatego, że jak ktoś nie może zdobyć czegoś (np. pieniądze, seks, władza) idąc drogą światłości, to na pewno ma szansę na zdobycie tego, wkraczając na mroczną drogę. :)

Gość gość
kolejny temat kobiety nienawidzącej prawiczków

Gość Prawik ssmutnyy
Ja jestem prawikiem bo mam zasady i chcę przeżyć mój pierwszy raz w czasie nocy poślubnej, z dziewczyną którą będę kochał z wzajemnością.

Gość gość
Prawik ssmutnyy Ja jestem prawikiem bo mam zasady i chcę przeżyć mój pierwszy raz w czasie nocy poślubnej, z dziewczyną którą będę kochał z wzajemnością. xxx Stul pysk j****y prawiczku! takiego ścierwa nie pokocha żadna kobieta!

Mam na imię Sylwia i lubię prowokować na forum. W pracy mam łuz, bo ze swoim super przystojnym szefem mam bardzo "bliskie" stosunki więc prowokując spędzam sobie czas tak czy siak musząc spędzić go w biurze :)

Dokładnie. Jeżeli ktoś jest prawiczkiem w wieku >20 - 2kilku lat to musi być nieziemsko brzydki albo mieć siusiaka jak mały chłopczyk. Żadna szanująca się kobieta, mająca choć odrobinę godności, nie spojrzałaby na takie ścierwo.

Gość gość
g****iciel czy pedofil ma więcej z człowieka niż prawiczek

Gość Magduśka93
Choć tego też nie popieram, to w pełni się zgadzam, że pedofil lub g****iciel ma więcej z człowieka niż prawiczek. Przecież oni chociaż są ludźmi, bo uprawiali seks, a prawiczki? To nawet psy czy koty mają więcej z ludzi niż prawiki.

Gość gość
Większy wstyd jest mieć za brata prawiczka niż kogoś kto siedział w więzieniu za pedofilie czy g***t!

Gość Magduśka93
Nie podszywaj się podemnie nędzny prawiczku

Gość Magduśka93
prawiczków powinno się utylizować jak śmieci hehehe

Gość gość456 GHAH 101
A ja tam jestem aseksualnym prawiczkiem nie r****m bo nie chcę i nie czuję takiej potrzeby! Tylko HLEP jem i to mi wystarcza!

Gość gość
Boze co to za barany na tym forum

Gość gość
Ktoś chętny na erotyczne rozmowy ze śliczną, młodą kuszącą, prywatne ogłoszenie dla miłych facetów, którzy mają ochotę na sextelefon do finałku, tylko ty i ja, tu i teraz. Jestem Beata, moje focie i kontakt są na: http://www.sex-rozmowy.pl/beata_sex_telefon.html Mam niebanalną fantazję, podniecam głosem, dodaję ostrości pojękiwaniem, gwarantuję, że zalejesz sobie dłoń cieplutką spremą

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Chcę być Twoją suczką. Tutaj zobaczysz moje fotki i kontakt: http://seksnumer.pl/sex-telefon-basia.html Wiem, że tylko jako uległa suka mogę osiągnąć orgazm. Chcesz by Twoja niewolnica nie marudziła tylko pokornie wykonywała nawet najbardziej wyuzdane zadania. Jestem gotowa! Wystarczy kilka mocnych lub wulgarnych słów a staję się suką. Gdy wejdę w ten stan możesz ze mną zrobić wszystko co zechcesz.

Gość gość
Po pierwsze, Tym artykułem obrażasz wielu księży i ludzi którym nie udało się w życiu. Po drugie, Obrażasz Pana Boga oraz mądrość Pisma Świętego. Po trzecie, Prawiczki i dziewice to ludzie którzy nie mają potrzeby zadowalania się tym co ty.

Gość Babeshioza choroba odkobieca
Prawiczek ma fajnie, dopóki nie zamoczy i sam się nie przekona, że babom chodzi o k.tasa i pełny portfel. Używajcie życia, Prawiczki. Potem będzie tylko coraz gorzej :)

Słabe to, nieśmieszne i w ogóle niepasujące do rzeczywistości. Wszystkie te rzeczy można robić nie będąc prawiczkiem. Ba, można je robić nawet będąc w regularnym związku - po prostu w chwilach samotności.

Gość Magduśka93
Jestem zj****a jak koń po westernie , sięgał po mnie co drugi polak , lubie dawać d**y za kase nie mam przyjaciólek zupełnie jak moja mamusia !!

Gość zanim kupisz pomyśl muzgiem
jesteście chorzy w dzisiejszych czasach abstynencja seksualna jest jednym z najlepszych sposobów unikanie groźnych chorób Mocno promowana seksualność i rozwiązłość zemści się w przyszłości podobnie jak to było w filmie ''Idiokracja'' Osobiście uważam że obecnie dziewczyny są jak stary Passat z Niemiec .Nie wiadomo kto nimi jeździł co wlewał do baku i ile razy był cofany licznik Apotem kupujesz taki złom i po latach albo tygodniach wychodzi i jest zaskoczenie.

Gość gość
Jestem prawiczkiem ale 3 punktu nie rozumiem.

Gość gość 124546
ja popieram sex tylko z tą jedyną tym jedynym inni niech se wsadzą nawet kajak w d...pe liczą się zasady może i trochę boli że inni mają rozrywkowo ale prawiczki mają czyste konto spokój duszy i portfela