Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama to też kobieta

Własnie wydałam na siebie ponad 200 zł

Polecane posty

Gość gość
nie bałaś się zakładać taki topik czy byłaś gotowa że suczydła Cię zlinczują :(

Gość mama to tez kobieta
nie balam sie:D bo jaja sobie robiłam:D a wam nic do tego ile wydaje ale wiem,ze kafr lubi takie tematy...ponabijac sie i dowartosciowac, a na brak kasy tak realnie to nie narzekam oj idiotki idiotki...

02.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość a ja sobie kupilam dzisiaj dwie pary spodni--200zloty 2 pary ponczoch--50zloty skarpety --40zloty bielizna 100zlot kosmetyki --100zl. cos normalnego, podstywy do zycia,nic ponadto by sie chwalic xxxx 200, 50. 40 itd ZŁOTY? ZŁOTY??????????????? ja piernicze.....

Gość gość
nie no rozbawiłaś mnie chociaż ja to i po szmateksach czasem chodzę i kafeterianki mogą się złościć i ubliżać a ja i tak będę robić to co mi się podoba i też na brak kasy nie narzekam :)

Gość gość
jeny klasa tego forum dno ZAŁOŻE TOPIK 'JAK SMAKUJE G U W N O ' a wy to połkniecie i wyliżecie a najśmieszniejsze są te najbardziej zbulwersowane tak AUTENTYCZNIE a to tylko forum

Gość mama to też kobieta
Hahahaha, mam własnego podszywa! Ten wpis z 19:28 to podszyw, ale co tam :D Ważne ze komuś humor się poprawił. Wcale nie robiłam sobie jaj, naprawdę się ucieszyłam z zakupów, kasy nie mam za dużo, ot tyle żeby wystarczyło na codzienne potrzeby, ale może to się zmieni, na co bardzo liczę - szansa jest, bo mąż ma propozycję stażu za granicą, ale znów dylemat z rozstaniem...Ech, życie. Pozdrawiam wszystkie kobitki!