Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość closterklau

zgrzyt prezentowy

Polecane posty

Gość closterklau

zawsze składamy się na prezenty dla rodziców z rodzeństwem, tym razem też tak miało być, zostali wypytani o to co chcą, czego potrzebują... mielismy kupić, złożyc sie Mój brat przyszedł wcześniej kilka dni i dał sam, od siebie, tyle ze wszystko to, o co prosili... ja już jestem bez pomysłu i wkurzona....dam jakiś drobiazg, wiadomo ze lepiej sie złożyc i dac coś fajniejszego niz 2 drobne rzeczy. Nie wiem jak mam sie zachowac, nic mu nie mówiłam, nie pytałam dlaczego tak zrobił, inaczej niz się umawialiśmy [zły] dał wczesniej, zeby być lepszy czy co?? co mam zrobic? już nie chodzi o prezent ale o brata :O czuje sie jak kretynka, co on chciał tym pokazac czy udowdnic? nie rozumiem i jest mi głupio i przykro z powodu jego zachowania

Gość closterklau
aha, w międzyczasie szybko zapytałam ile mam się dołożyć, bo prezent miał być od nas wspólny - on, ze wymyśl teraz coś... :O nie wiem co jest grane, dlaczego wystrzelił z tym prezentem wczesniej bez uzgonienia

Gość gość
prezent na święta?

Gość closterklau
imieniny ojca co do prezentów na swięta - to chyba sama tez kupię bo jak mnie znowu tak załatwi...:O Szkoda, bo razem sie coś wiekszego/fajniejszego kupi, a ja sama co? drobna rzecz tylko

Gość gość
a dlaczego drobna rzecz ? roumiem ze skapisz na rodzicow - i chyba bardziej ubodlo cie to, ze musisz teraz wiecej wydc, anizeli to, ze brt cie wycyckal ;/

Gość closterklau
spadaj podszywie! :O nie, nie skąpie od rodziców, boli mnieto że sam chciałs ie - wybic, pokazac ze jest lepszy?? dając prezent, który mielismyb DAĆ RAZEM od nas, wspólny, - tak robimy od lat Nie uważasz ze to troche nie fair???

Gość closterklau
dla mnie żenada, ja bym tak nie zrobiła, jak umowa to umowa :O chyba ze to wpływ i podszept jego żonki, chciaz myslałam ze mnie lubi, bo traktujemy się normalnie

Gość closterklau
może ktoś normalny odpowiedziec, co by zrobił w tej sytuacji? zwyczajnie jest mi przyrko z powodu zachowania brata, jestem zaskoczona i nie wiem skąd mu sie to wzięło

Gość gość
to oczywiste co powinnas zrobic - rozwiazac sytuacje tegorocznego prezentu najlepiej jak mozesz, i na przyszlosc w zadnym wypadku nie umawiac sie na nic z bratem.

Gość closterklau
i tak chyba zrobię - na święta kupię rodziców od siebie, bez ,umawiania się' z nim i bez łaski Nie mam pojęcia oc to miało być, chciał zaimponowac, oś pokazac? albo ośmieszyć mnie? termin imienin niedługo, więc i tak kupie prezent ale... niesmak pozostał

ja myśałam, że komu jak komu, ale rodzicom się daje prezent, żeby się ucieszyli, a nie, żebyście Wy byli dowartościowani o co Ci chodzi? gdyby wziął od Ciebie kasę a dał prezent jako tylko swój - to byś miała prawo do wkurwu. a tak? dziewczyno, co to za problem, nie siedź na kompie, tylko idź kupić coś ładnego od serca:)

Gość balabina
czyli on dał prezent od siebie, to na co się umawialiście, rozumiem, ze mniej więcej za ta kwote - na was dwoje? czyli chciał chyba tak zaimponowac, al enie wiem czym bo intelektem nie błysnał, nei sądze ze rodzice, tata (mówiąc kolokwialnie) poleciął na to :D przeciez oboje jesteście jego dziecmi. Czy on jest takim wyróżnianym synalkiem? :

Gość closterklau
brokeninside87 chyba nie rozumiesz - od lat sie składamy, pytamy się co by chcieli, zeby nei kupic chlamu, i składamy razem po to by kupić wiekszy prezent On wywinął numer - dał sam, nic mi nie mówiąc, wyskoczył przed orkiestrę, rozumiesz??? zachował sie nie fair. Co mam teraz ojcu kupić? koljeny taki sam prezent? a brat kupił 3 rzeczy, które tata wymienił.... nie było to tanie, chyba bezsensu to postępowanie brata, chciał się kasa pochwalic> przed kim???? własnym ojcem?

Gość closterklau
balabina - nieee, nie jest ulubiencem, tata traktuje nas tak samo, więc tym bardziej nie wiem o co mu chodizło. dla mnei takie - podbijanie bębenka zwyczajowe ale chamskie ! po co si eumawiac jak po kryjomu specjalnie odkręcił to??!

Gość closterklau
o co Ci chodzi? gdyby wziął od Ciebie kasę a dał prezent jako tylko swój - to byś miała prawo do wk**wu. --- też tak kiedyś zrobił :) :O ale powiedziałam że to OD NAS prezent, nie pamiętam o kogo chodziło, o którego z rodziców wtedy

On wywinął numer - dał sam, nic mi nie mówiąc, wyskoczył przed orkiestrę, rozumiesz??? zachował sie nie fair. Co mam teraz ojcu kupić? koljeny taki sam prezent? x Ty jesteś trzeźwa w tej chwili?:O wczoraj poznałaś swojego tatę, że nie wiesz co mu kupić. ja p******ę, o co ten raban. od lat się składacie, a teraz się nie złożyliście. ile Ty masz lat?:O

Gość closterklau
ohhoo, to odpowiedz dostałam :O chyba nie rizumiesz tematu, nie ważne, żegnam!

chyba nie rizumiesz tematu, nie ważne, żegnam! x o nie, zostań jeszcze z nami i pobełkocz jeszcze. no żegnaj, żegnaj, won. tylko idź do sklepu a nie w poduszkę pobeczeć, że brat taki zły:O

Gość balabina
nie rozumiesz dziewucho głupia - tata chciał np. coś za 300 zł, kupujac razem kupili konkretną rzecz, taka jaka chciał, za większe pieniądze. Teraz kupi mu g***o, którego nie chiał ???

Gość closterklau
brokeninside87 --ale jesteś pusta jak dzban

Gość grettabe
nie dostaniesz tu odp. to Kafe - średni aiweku 16-20 lat!! bezrobotni i studenci ;) a swoja dorgą-brat zachował się jak ostatni sk... ja bym sie wkurzyła. Wal go, nie pytaj o zdanie, sama kup prezent rodzicom. CHociaz dobzre wiem, ze lepiej jest cos kupic razem, konkretnego, niz małą rzecz, drobiazg ot taki ;)

Gość closterklau
CYT. ___---bo to ja robię biznes i "kto lepszy" z prezentu dla rodzica--- to chyba o tym pisze!!! ze ój brat zachowął sie tak, jakby wsytepował w konkursie, kto lepszy, kto da szybciej, wiecej lepiej!!! nie rozumiesz???? w dodatku robiąc mnei w balona, jak idiota gówniarz sie zachował, tyle

Gość closterklau
po kiego wała ise odzywasz jak cie to nie obchodzi! sztyczny problem, to po co czytasz i piszesz!

Gość francaa zla
hehe, to niezły braciszek, jesli piszesz ze kiedys też wziął kase od ciebie składkową, kupił umówiony prezent i sam dał - niezły ch***ek z niego. burak, dowartościowuje sie, chce sie wybic na nie wiadomo czym, albo tak kasa pochwalić, albo tak jak piszesz - ze moze to sprawka jego żony?

Gość gość
No to mu powiedz jak się zachował i nie wypłakuj się na forum, bo ludzie na prawdę mają dużo poważniejsze problemy niż co kupić rodzicom na imieniny albo braciszek zachował się jak ostatni drań.

Gość do brokeninside87
spieprzaj :) jak ci tematnie interesuje