Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłam że obecnie rodzice preferują dla dzieci imiona tzw ozdobniki

Polecane posty

Gość Nati2013
Jada za granice *

Gość gość
Zazdroscisz pewnie tM ktkrzy kasa za granice xxx najpierw wytrzeźwiej a potem pisz na forum, bo straszny bełkot i nie idzie zrozumiec

Gość gość
a o co mam byc zazdrosna? za granice to ja sobie na wakacje moge pojechac. a ty pojechalas z musu bo w kraju nie moglas pacy znalezc albo zarabialas grosze. jestes nieudacznikiem a glos zabierasz.

Gość gość
ale magiel

Gość Nati2013
1) najpierw przeczytaj Co napisalam. - mieszkam tutaj 20 lat mam 23 = 3 latka :p. 2) belkot? Alkohol? Takie porownanie moze miec tylko ktos kto alkoholu naduzywa i zna to z autopsji. = niemiecka klawiatura w Tel. Najpierw wybiera niemieckie slowa Co miesza Sie z tym Co pisze :p. 3) nie sadze zeby moi rodzice wyjezdzajac do niemiec 20 lat temu bylo niedouczeni :)

Gość Nati2013
A Co z tego wynika? Ze nie nazwe Ciebie nieudacznikiem tak jak Ty mnie ale mysle swoje :) hahaha

Gość gość
nati ty mieszkasz w Niemczech to musza cie jako Polke traktowwac jak obywatela drugiej kategorii, tak jak wszystkich turasów zresztą haha

Gość gość
Mam obywatelstwo niemieckie. I pierwsze slysze, ze turki Sa 2 klasa... Chyba ci Sie z cyganami pomylilo..

Gość Nati2013
Sorry zjadlo nick

Gość Nati2013
Ojj to ciemne myslenie...

Gość gość
hahhahahahahahahahahhaha. pierwsze slyszysz? jak wyjdziesz ze swojego rezerwatu to moze zobaczysz. tak, Turasów tam nikt nie lubi bo z reguly sie opieprzaja i siedza na zasilkach, podobnie zreszta jak Polacy chociaz Polacy w mniejszych stopniu. idz nati opowiadac bajki dzieciom

Gość Nati2013
Oczywiscie Wiesz lepiej mieszkajac w polsce :) nie mieszkam w feuerwacie :) mieszkam q Köln streitacker 5 zapraszam :) hihihi

Gość Nati2013
I chce Ciebie poinformowac, ze turcy nie siedza na zasilkach. Jak wyzej napisalam pomylilas z cyganami

Gość gość
w Kolonii to ja mam akurat ciotkę, a dwie pozostałe w Bruhl, wnuczka jednej ciotki mieszka i pracuje w Szwajcarii, wiec sorry ale niczym mi nie możesz zaimponować...

Gość gość
chyba z głową masz. to ciekawe czmeu trąbia o tym nawet w tv ze turcy do DE ciągną po zasiłki

Gość Nati2013
Wiec Twoja ciotka uwaza, ze turcy zyja z Social tak? Wiesz ? Wtedy moze faktycznoe Twoja ciotka mieszka w rezerwacie...

Gość gość
nie moja ciotka jest stara i nic nie uwaza, nawet z nią o tym nie rozmawiam, a sytuację znam z autopsji, do DE mam jakieś niecałe 20 km

Gość Nati2013
Wiesz co? Jesli Serio masz Tu ciocie to ja Ciebie zapraszam do mnie w najblizazej okazji :) mowie Serio Wtedy Bede w stanie C****kazac. Jak juz napisalam streitacker 5

Gość gość
daj adres i nr tel

Gość Nati2013
Podalam adres 2 razY :)

Gość gość
no to jeszcze tel, przeciez ni pojde nie zapukam, bo jeszcze mi jakiś turas otworzy albo niemiec i co mu powiem? że mnie jakas z neta w konia zrobiła? :D

Gość Nati2013
Hahah no masz racje moglabym Cie w konia zrobic :) podaj Mail ok?

Gość gość
czekaj bo mam wszystkie z imieniem i nazwiskiem, idę włosy wysuszyc a jak wróce to założe nowe konto i Ci tu napisze

Gość gość
backinthedayy@wp.pl

Gość gość
Nati, przeciez kazdy Polak, mieszkajacy w PL wie lepiej co sie dzieje w innych panstwach :D Oni wiedza najlepiej jak wyglada zycie w Niemczech, w Norwegii, w Wielkiej Brytanii, w USA :D Nie przegadasz :D Ja tez w PL nie mieszkam i juz nie raz dowiadywalam sie na forum, od Polek mieszkajacych w Polsce, jak wyglada moje zycie. Z glupkami nie probuj dyskutowac, nie warto :-)

Gość Nati2013
Sorry zjadlo nick

Gość gość
mi sie nie podoba ani Lena ani Blanka/Bianka.

Gość gość
Wszystkie wymienione imiona nie są nowoczesne a są zakorzenione w historii, nie koniecznie polskiej. Nic dziwnego nie widzę w nadawaniu takich imion, a jak ktoś chce dać Władysław, niech daje. Moja koleżanka dała synkowi imię Kazimierz, hmm.. Przyzwyczaimy się :)

Gość gość
A jakie imiona wg. was są ,,normalne,, ?

Gość gość
Blanka, Nina, Lena, Olaf, Tymon, Bruno - Bardzo ładne męskie imiona... Czy autorka uważa, że naszym dzieciom powinno nadawać się tylko słowiańskie imiona?