Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AstralWeeks

Z wiekiem staję się coraz bardziej cyniczna w kwestiach uczuciowych

Polecane posty

Gość AstralWeeks

Kiedyś byłam romantyczną istotką bujającą w obłokach, dziś, piszę to z pewną dozą smutku, szydzę z miłości i nie wierzę, że można się zakochać i być kochanym.

Gość gość
mam tak samo!

Gość gość
Zorientowałaś się, że o ,,miłości" decydują jednak biologia, chemia i społeczeństwo, a nie Duch Święty, gumisie i krasnoludki?

Gość AstralWeeks
Ej, ale wcale mnie to nie cieszy, że taka jestem. Naprawdę chciałabym wierzyć w miłość, ale nie mam zadatków na bycie osobą kochaną i muszę wątpić.

Gość gościk 888
pierwszy krok, opuść to miejsce, 2. zapomnij, że tu byłaś, 3. nigdy sobie nieprzypominaj, 4. uśmiechnij się, są jeszcze ludzie, naprawdę :) 5. wróć tu, porównaj, uśmiechnij się, 6. nigdy tutaj nie waracaj :)

Gość AstralWeeks
Już jakiś czasu to odkryłam. Wcześniej byłam typową romantyczką, która wzdycha potajemnie do różnych mężczyzn. A dziś? Bywam wręcz złośliwa i nie rozumiem ludzi w małżeństwach.

Gość gość
mozna sie zakochac i kochac, ale na MILOSC naprawde trzeba pracowac i tego chciec. to ciezka praca. w dodatku musza chciec dwie strony.

Gość AstralWeeks
Bardzo możliwe. Z pewnością można było mnie spotkać w poprzednim wcieleniu na froncie wojny wietnamskiej.

Gość AstralWeeks
Ja chciałam dać od siebie wiele. A że ktoś nie chciał, to już inna sprawa. Nie lubię się narzucać. Kiedyś często z tego powodu popłakiwałam, ale teraz stwierdziłam, że taki już mój los i stałam się cyniczna i pozbawiona wiary w ludzi.

Gość AstralWeeks
Ciągle jestem na tym etapie, że jaram się aktorami, piosenkarzami, pisarzami itp. A seksu nie uprawiam, ale może do tego powrócę.

Gość AstralWeeks
Dużo by wymieniać... Nick Cave, Van Morrison, Ian Curtis, Jim Morrison, Ben Whishaw, Freddie Mercury, John Lennon, George Harrison, Robert Smith, Alexander Skarsgard, Adrien Brody i wielu, wielu innych...

Gość AstralWeeks
Ech, ja też nie jestem niestety les. Zawsze się kochałam w facetach, a z nimi to same problemy niestety...

Gość AstralWeeks
Depp też, jak mogłam pominąć! I Tim Burton, Kusturica, Bregovic, a z Polaków Dorociński, młody Stuhr i Gierszał. Oh boys.

Gierszał,dla mnie dzieciak,ale spojrzeniem zabija;).

Gość AstralWeeks
A, podoba mi się jeszcze Fismoll, czyli Arek Glensk.

Gość gość
prawdziwa milosc znajdziesz tylko w astralu

Gość AstralWeeks
Deppem nie sposób się nie jarać, choć powoli go czas nie oszczędza i za niedługo będzie dziadzio Johnny :D