Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AstralWeeks

Z wiekiem staję się coraz bardziej cyniczna w kwestiach uczuciowych

Polecane posty

Gość AstralWeeks
Tych trzech kojarzę i osobiście się mi nie podobają, a ten czwarty... muszę obadać :P Ogólnie to mam słabość do mężczyzn o artystycznej duszy, odjechanych świrów w pozytywnym sensie tego słowa, którzy łażą swoimi ścieżkami, ale mało takich ostatnimi czasy. Faceci, których spotykam, totalnie mnie nie rozumieją, jestem dla nich zbyt ekscentryczna.

Deppem nie sposób się nie jarać, choć powoli go czas nie oszczędza i za niedługo będzie dziadzio Johnny smiech.gif x :)) hmm życie jest brutalne,ale nie o sam wygląd chodzi.Rewelacyjna gra aktorska.Myślę,że trochę zmarnował się przy Vanessie Paradis,chyba nie mógł zagrać wszystkich ról.Szkoda.

Gość AstralWeeks
Moim zdaniem to zmarnował się przy tej nowej lasce, dla której rzucił Vanessę! Vanessa jest oryginalną, interesującą kobietą, a tamta taka lala bez wyrazu. Już z Winoną lepiej by wyglądał, choć i tak Vanessy nie przebije.

Mam na myśli wybór ról aktorskich,sądzę,że Vanessa miała na to duży wpływ.

Nie mam nic do Deppa:),no może trochę żal,że ograniczył możliwości aktorskie.

Gość AstralWeeks
Możliwe, chociaż i tak stworzył wiele niezapomnianych kreacji i chwała mu za to. Najbardziej lubię go w "Człowieku, który płakał", "Edwardzie Nożycorękim", "Arizona Dream" i "Jeźdźcu bez głowy".

Wspomnicie moje słowa że Deep za 10 lat będzie całkowicie może nie chory (bo to geniusz aktorski) ale całkowicie pochłonie się w swoim świecie fantazji. Każdy z bliższego otoczenia powie że jest z Marsa. Zresztą on też tak mówi.

Jeździec bez głowy tak,dziewiąte wrota rewelacja,żona astronauty-dla mnie ideał faceta;).

syn fubu Każdy z bliższego otoczenia powie że jest z Marsa. Zresztą on też tak mówi. x Jakoś mnie to nie dziwi:).

Gość AstralWeeks
Wcale się nie zdziwię, że kiedyś tak się stanie. Sama zresztą pewnie tak skończę, też karmię się światem wyobraźni. Typowe dla enneagramowego 4w5.

Gość AstralWeeks
A wracając do tematu uczuć, to nawet gdy spotykam kogoś w moim typie, to szydzę z siebie i robię wszystko, żeby pokazać, że mi ta osoba zwisa i powiewa. Teraz poznałam np. super faceta, strasznie mi się spodobał, ale oczywiście jak zwykle kpię sobie z tego uczucia.

Traktuj znajomości na luzie,ale nie kpij.Nigdy nie wiadomo jak dalej wszystko się potoczy.

Gość gość
To normalne, że tak jest czasem. Nie da się nic poradzić na to, że lokujemy nasze uczucia nie tam, gdzie powinniśmy. A swoją drogą tak odnośnie aktorów,ile ja miałam miłości w swoim życiu do rożnych osobistości. To nawet fajne takie, tak na odstresowanie.

Gość AstralWeeks
No właśnie, a przez ten cynizm niszczę wszystko już na wstępie. Próbuję się ogarnąć, ale tyle we mnie nieufność, że siłą rzeczy przykrywką staje się cynizm.

Gość AstralWeeks
tyle we mnie nieufności - przepraszam za błędy, późna pora już :)

Gość Semen Leaks
Jaram się Dodą, Podobają mi się cycki Stenki na deszczu. Kiedyś mi się Pakosińska podobała, no i ogólnie sobie walę pod różne modelki. Spotkamy się ? Może mamy wspólne tematy? Mam coś wspólnego z Dorocińskim.

Gość AstralWeeks
A czy ja napisałam, że kogoś chcę poznawać tutaj? :P Z Dodą i Stenką to ja nic nie mam wspólnego z wyjątkiem tej samej płci, więc raczej bym Ci się nie spodobała. Chyba że podoba Ci się Bjork, podobno jestem do niej podobna.

Gość Semen Leaks
Bjork??? Marek Niedźwiecki mówił o niej "kluseczka". To ta?

Gość AstralWeeks
Pan Marek nieładnie ją ochrzcił, a ona jest z******ta ^^