Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie zasypiac bo wiem ze jutro trzeba wstac do pracy ktorej nienawidze

Polecane posty

Gość gość
zacznij od czegoś niezbyt mocnego. chociażby melisa, mozesz sobie kupić cukierki melisowe w aptece.

Gość gość
wolalabym jednak cos mocniejszego

Gość gość
wiem ze praca w banku jest stresujaca ale wyluzuj, stres ci w niczym nie pomoze bez sensu sie stresowac rzeczami na ktore nie ma sie wplywu a ty nie masz wplywu na to jak sie pracuje w tym banku jak cie maja zwolnic to cie i tak zwolnia niezaleznie czy sie stresujesz czy nie wtedy sie troche pomartwisz, ale wnioskuje ze jak pracujesz w banku to na pewno jakas prace pozniej znajdziesz wyluzuj, rob swoje, wracajac do domu odcinaj to co w pracy i sie nie przejmuj rob na luzie, bedziesz zdrowsza olej te plany sprzedazowe, traktuj to z przmymruzeniem oka oni zawsze narzucaja takie nieralne plany zeby motywowac i stresowac

Gość gość
niby tak ale ja czuje ze tam nie pasuje:( nie mam nawet kolezanek kazda patrzy na siebie i ze zloscia na inna zeby jej klienta nie podkradla

Gość gość
a moze boisz sie ludzi wstydzisz?

Gość gość
przestańcie Teraz tak jest w pracach, że każdy każdemu-a już nowemu to na bank-wsadza nóż w plecy. Te głupie p***y co naciskają na wyniki to same wiedzą, że nie wygenerujesz tych wyników, ale liczą na to, że pod ich presję ogłupisz klienta i on da zarobić bankowi.' Akurat banki to takie g...., że to pazerne jest mimo, że są w Polsce ponad prawem.

Gość gość
no tak

Gość gość
ja tez mam dosc swojej pracy, pracuje w sklepie i powiem szczerze,że klientow nie mam dosc, tylko kadry kierowniczej, tez mysle nad zmiana pracy

Gość gość
a jaki to sklep? ja pracuję na call center i tez mam lipę:(

Gość gość
callcenter wspolczuje

Gość gość
masakra jest na tym call center, serio...zwariować można, non stop telefony , nie można się nawet po głowie podrapać:(

Gość gość
oni dzwonia czy ty do nich?

Gość gość
i jedno i drugie! oni dzwonią i Ty tez dzwonisz, system sam Cię łączy i musisz odebrać:(

Gość gość
przej****e ile masz lat?

Gość gość
kochana ja tez pracuje w banku i doskonale wiem o czym mowisz! wyniki wyniki, tabelki, codziennie ochrzan, klienci w wiekszosci to chamy i prostaki ktorzy mysla ze moga cie zgnoic, jeszcze czasem jakis wiesniak ktory nie ma racji zlozy na ciebie reklamacje! tez chcialabym zmienic prace, tez wracam do domu kapie sie przebieram w pizame i leze, nie mam sily na nic jestem wykonczona psychicznie i fizcznie, ale musze pracowac i z czegos zyc, doszlo do tego ze namawiam meza na dziecko, zeby pojsc na l4 i na macierzynski na rok

Gość gość
ja pracuje w sklepie i uwielbiam prace z klientem, nawet niemila zgorzkniala baba nie wyprowadzi mnie z rownowagi. jestem zawsze mila i usmiechnieta bo to po prostu lubie ale te kontrolingi, narzucane z gory.Ciagle w wynikach jest zle, malo punktow bo np zadalam klientowi o jedno pyt za malo, albo nie podeszlam pierwsza do klienta i juz minus 15 pkt. a potem opiepsz przez kierownictwo i nagana. robota mega spoko ale przez to szukam innej bo tez mam dosc

Gość gość
ja z call center 26 mam. serio jest młyn- rozmowy przychodzące, wychodzące, transferowane i tak non stop:( już człowiek sam nie wie jak się nazywa w pewnym momencie. a musisz cały czas trzymać się schematu rozmowy bo one są później odsłuchiwane i oceniane :O

Gość gość
ostatnio przylazla do mnie stara babka ktora miala juz demencje starcza i klocila sie ze jej ukradilsmy 5 tys, a w rzeczywistosci skonczla jej sie lokata i zalozyla nowa, a twierdzila ze dwa razy wplacila, i nie ma na taka rady, siedziala u mnie 2h i sie wydzierala ze jestem zlodziejka!

Gość gość
O Boże, znalazłam pokrewną duszę! Jestem teraz na zwolnieniu z takiego samego powodu- pracuje w Banku cholernym z cholernymi klientami, i przełożonymi, plany sprzedażowe, maile ponaglające dlaczego nie ma pożyczki, a jeśli jest takowa to dlaczego taka mała, a gdzie są nowi klienci..... KOSZMAR! niech szlak trafi taką pracę! też nienawidzę jej, nie cierpię dzwonic do klientow! po prostu czuję się jak w labiryncie jakimś, bo pracować muszę, nie znajdę pracy już w takim wieku, więc co robić?????

Gość gość
tak narzekacie na te banki a pochwalcie się może ile zarabiacie :P bo ja na tym zasranym call center mam AŻ 1300 :O

Gość gość
w takim wieku czyli jakim...teraz w każdej pracy jest przej****e:(

Gość gość
dokladnie dlaczego nie ma pozyczki a jak juz jest to dlaczego taka mala, a jak jest duza to dlaczego bez ubezpieczenia! zawsze jest zle, zawsze jest malo, ciagle jakies rankingi, jak zakladam konto to musze wciskac milion dodatkowych produktow. Nienawidze tej pracy z calego serca

Gość gość
no to ile w tym banku zarabiacie?

Gość gość
wiesz co jak na odpowiedzialnosc ktora mamy to stanowczo za malo! odpowiadam za caly skarbiec, kazdego dnia moge sie rabnac na kilkadziesiat tysiecy zl i splacac to przez pare ladnych lat, codziennie mam mega stres zwiazany z naciskami na sprzedaz, kazdego dnia trafi sie jakis swir ktory wyladowuje na tobie swoja frustracje, nie mowiac juz o milionach procedur o ktorych trzeba pamietac na kazdym kroku, a zarabiam 2800 netoo w warszawie wiec szalu nie ma

Gość gość
Mam 45 lat, w banku od 20 roku życia i 3200 brutto. i stargane zdrowie i nerwy.

Gość gość
a w jaki banku pracujesz? no a ja mam 1300 to sobie wyobraź...a tez wymagania z kosmosu

Gość gość
a w jakim miescie zyjesz? bo ja w warszawie i tutaj zeby wynajac mieszkanie, czy placic rate kredytu i jeszcze sie utrzymac to jest niewielka kasa. Ostatnio kolezanka ktora siedzi na kasie sie pomylila prawie o 1000 zl, wydala za duzo, facet sie wyparl i ona musi oddawac

Gość gość
Wrocław wiec też duże miasto i tez jest drogo...:(

Gość gość
jednym slowem przesrane

Gość Dziewczyny współczuję
będę pamiętać, żeby zawsze być miła w banku :( Nie, żebym była chamką, zawsze staram się pamiętać, jaką zje.baną ludzie mają prace z klientem, ale czasem człowiek sam jest zestresowany i niecierpliwy (też mam pracę, nie z klientem, ale z degeneratami i też ma przełożonych - działka resocjalizacji, że tak powiem). Współczuję, trzymajcie się, ten kraj jest smutny i chory.