Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cholernie mi z tym źle

Polecane posty

Gość gość

facet, w którym się zakochałam okazał się strasznym chamem.. bardzo źle mnie traktował.. doszło do kłótni ( przez sms ) i strasznie mnie tam zwyzywał.. załamałam sie ale nie poddałam. Po jakimś czasie napisał sms pod tytułem: żałuję, że tak postąpiłem, możesz mi to wybaczyć? i tyle.. Boże tyle złego mi zrobił, skrzywdził jak cholera i na tyle go stać? Czuje się przez to jak śmieć.. A niczym mu nie zawiniłam aby tak mnie traktować. Swoją nową dziewczynę umie traktować dobrze to czemu mnie nawet przeprosić nie potrafił tylko na 1 sms go było stać? :(

Czegoś tu nie rozumiem.."zwymyślał, poniżył", a Ty jeszcze chcesz, żeby przyszedł z kwiatkiem ? ;)

Gość PaulinkaPaula
Znasz odpowiedz na to pytanie, tylko nie chcesz jej do siebie dopuścić. Odpuść sobie.

Gość gość
dlugo jeszcze sie dziadem zadreczac bedziesz

Gość gość
PaulinaPaula co masz na myśli?

Gość gość
oj dziewczyno, czy przeprosiny byc cos zmienily? Ty na nie czekasz? Skoro facet potraktowavc cie jak smienia, zwyzywal, to juz wiesz jaki jest i powinnas kopnac go w d.....Nie masz dla siebie szacunku czy co?

Gość gość
mam i dlatego go kopnęłam. I nie raczyłam mu odpisać na takie "coś". Ale to nie zmienia faktu, że mocno mnie tym wnerwił..

Gość gość
Trafilas na prostaka i tyle

Gość gość
czym cię skrzywdził, co wy teraz takie kurna wrażliwe jesteście. mój eks też był chamem do kwadratu, w życiu przeprosin nie usłyszałam i mam to w poważaniu. skomleć mam o boziu boziu jakie mi zrobił kuku, ja p*****le, trochę godności. wiem co cię boli, ciebie nie chciał i jak g***o traktował, a dla innej jest cacy :D

Gość gość
Przestań siebie oszukiwać. Ciągle kochasz tego chama. I nie potrafisz się z tym pogodzić.

Gość gość
nie, nie kocham go. Ale to, że tak mnie traktował boli cały czas ( to świeża sprawa ). I to, że dla innej potrafi się zachować a mnie nie szanował w ogóle, nic nie uszanował..

Gość gość
dodam też, że potrafił sobie zakpić wtedy z mojego imienia.. akurat mam dość nietypowe i nawet tego nie uszanował.. facet w wieku 23 lat..

doszło do kłótni ( przez sms ) i strasznie mnie tam zwyzywał" ---- 0/10 :)

Gość PaulinkaPaula
nie zamierzam tłumaczyć takich prostych spraw