Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JadwiniaAOE

Prezent dla 14 latka 14

Polecane posty

Gość gość
Zapytaj się go co by chciał dostć, a jeżeli powie że niiiccc, to spytaj się go co by chciał dostać, coś co byś naprawdę chciał dostać. XD

Gość gość
Trochę cieżki temat z tymi prezentami dla nastolatków bo albo wszytko mają albo czegoś nie lubię i tak wkoło. Możesz mu zafundować jakiś voucher. Ja kiedyś latałam w leszczyńskim aerotunelu i mi się podobało myślę, żę taki 14 będzie zadowolony. I nie będzie narzekał, że dostał kiepski prezent

Gość kertons
ja mam 14 lat i wolał bym doładowanie na steam albo g2a

Gość Pogodno11
Flokki mam wrażenie że Boom 2 z serii Ultimate Ears są lepsze, ale właściwie nie ma aż tak ogromnej różnicy... Ultimate Ears Boom 2 2 przejsciówki, kabel fajne pudelko, cylindryczne sugerujace ksztalt glosnika z dzwiekiem przetrzennym 360 - 3D Niesamowity przestrzenny dzwiek 3D, który robi wrazenie. Aplikacja telefoniczna dolaczona do glosnika. MicroUSB oraz jack. Bateria trzyma do 15h w zaleznosci od glosnosci. Przy max dzwieku do 12h okolo. 550g wagi, wiec jest lekkie. Gumowe tworzywo odpowiadajace za wytrzymalosc, wiec nawet po upadku glosnik jest bezpieczny. Swietny bebenkowy feature, klepnij w glosnik aby zapauzowac - przewiniecie piosenki podwójne klapniecie w wierzch glosnika. Swietne parametry techniczne: - 90-20k Hz - 2 przetworniki aktywne - membrany pasywne 45x90mm - glosnik moze byc oddalony do smatfona nawet do 30m Jezeli chodzi o rockowe kawalki to jednak profil w equalizerze trzeba nieco dopasowac pod siebie, w rpzypadku klubowych utworów nie potrzeba zadnych zmian. CHyba wszystko wypisałem. ZObacz sobie sam w recencji Morele TV https://www.youtube.com/watch?v=NQNb3O8zLQk

Gość Homsiam
POgodno ma rację że kupienie prezentu w formie gadżetu to chyba najlepsze co można kupić dla 14latka, bo będzie się jarał jak głupi bateryjką. A te Ultimate Ears podobno są dobre, gdzieś oglądałem na Morele.TV

Gość Anka1990

Moim zdaniem, zdecydowanie najlepszym miejscem, żeby kupić swojej latorośli jakiś prezent, jest sklep z sieci Smyk. Szczególnie wtedy, gdy nie za bardzo jest pomysł, co miałoby to być. Muszę powiedzieć, że obsługa jest bardzo fachowa i zawsze potrafi doradzić coś fajnego, z czego dziecko się potem cieszy. Jak ktoś niespecjalnie cierpi na nadmiar pieniędzy, to jest fajny konkurs, gdzie można wygrać bon do Smyka właśnie i dzięki temu zrobić fajne zakupy. Jakby ktoś chciał, to konkurs jest na stronie: http://konkursypromocje .pl/bon-zakupowy-do-smyk/ (usuń spację przed .pl, bo inaczej coś link nie wchodzi)

Gość omnis

lot w tunelu aerodynamicznym 🙂  nie zapomni nigdy takiego przeżycia na pewno. Mój dzieciak latał w speedfly pod wrocławiem

Gość feliczitta

Zobacz sobie ten głośnik bezprzewodowy z Xblitza Fun , niby zwykły głośnik, fajnie gra, nie jest duzy ale jak gra ustawiasz światełka led, efektowne urzadzenie https://xblitz.pl/produkt/glosnik-bluetooth-xblitz-fun/

Gość Gili gili

Zależ. Mój ma umysł inżyniera więc kupuje mu duże zestawy lego technic . Polecam

Gość DANA

Piłka nożna, słuchawki bezprzewodowe,klawiatura machaniczna , fajna bluza np nasa