Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunet196cmC

Szukam dziewicy najlepiej interesuje mnie stały zwiazeek

Polecane posty

wlasnie ze uczucie samo nie wystarczy :) przekonalem sie ze bez tego dziewictwa dodatku nawet nie jestem w stanie sie zauroczyc w 2 osobie

nie bedzie uczucia tylko przymuszenie do czegos tam sam sex i przyzwyczajenie itp a tego nie chce :) mozesz nazwac mnie hipokryta :) ale coz kazdemu do zycia potrzebne jest cos innego

Autorze lekko Ci nie będzie,dziewica może mieć wątpliwości,że może masz chęć zaliczyć i to wszystko.

Gość gość
A ile miałeś tych partnerek, że wiesz już że tylko dziewica?

partnerke mialem 1 :) ale jesli chodzi o poznane kobiety z ktorymi moglem potencjalnie isc do lozka tylko dlatego ze przyznam sie zwierzecy instykt czasem slychac w glowie to moze z 4 ale odmówilem sobie tej " przyjemnosci" postanowilem ze poprostu zmienie swoje zycie nie chce nikogo zaliczac to chore

cięzko jest znaleźć dziewicę w tych czasach z tego co wiem , tak smao jak prawiczka . Często tacy ludzie są otrącani przez towarzystwo i robi sie muss . Kompletnie tego nie rozumiem bo dla mnie cnota to powód do dumy ,pokazanie samozaprcia i tak dalej , bo uprawiać seks każdy może , ale oprzeć się jest juz trudniej. W dodatku ma się wiekszy szacunek do takiego człowieka wieksze porządanie i poczucie zaszczytu ,ze to wlasnie Ty bedziesz mógł być tym pierwszym

Gość gość
A z iloma spałeś? Jeszcze z dwa pytania i wystawię diagnozę :D

Gość gość
Zbyt niedyskretne pytanie zadałam... Cóż, trudno :)

Gościu,autor odpowiedział już na Twoje pytanie:).

Gość gość
1 partnerka nie oznacza 1 w łóżku. Odmówił 4 - ok. Widać u nie pasowały. Ale są jeszcze kobiety z którymi idzie się do łóżka i nawet nie myśli o jakichkolwiek bliższych relacjach. Coś mi nie pasuje, 1 partnerka, z 1 seks z głębszych pobudek (0-100 dla samego seksu) i tak od razu wie że z nie-dziewicami nie wyjdzie? Coś nie pasuje, prawda?

:) odp na twoje pytanie sam/sama sobie wystaw diagnoze zreszta co mnie obchodzi twoja diagnoza badz zdanie jak ja mam swoje przekonanie

Gość gość
Rozumiem, że masz swoje przekonania. Ja też mam i dlatego jestem jeszcze dziewicą. I z całym bagażem jaki mam czuję, że gdzieś jest haczyk. Tylko gdzie? Oto jest pytanie!

z innymi kobietami nie mialem dalszych relacji lozkowych co wyzej napisalem :D to co nie pasuje to chyba to ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem D

haczyk ?? mhm ja wiem ze dzisaj kazdy z kazdym mezowie maja kochanki wolne kobiety ktore powinny interesowac sie wolnymi facetami ida do lozka z zonatymi facetami nie ma haczyka chcialbym poznac kogos z kim mozna zyc od poczatku do konca wypadlo na osobe ktora jest dziewica :) taka osoba dla mnie ma wiecej plusów

no dobrze to zycie od poczatku do konca to haczyk bo wiem ze nie kazdy jest w stanie temu sprostac ! i jesli sie na cos zdecyduje to juz sie z tego nie bedzie mozna wycofac i tyle caly haczyk nie wiem czy takie to zle czy co :) mysl jak uwazasz

Gość gość
A mogę wiedzieć dlaczego taka jest najwartościowsza? Tzn nie żeby mi to przeszkadzało (z wiadomego względu) :D ale od razu kojarzy się: dziewica nie ma doświadczenia, nie ma porównania...

dlaczego ktos mi napisal takie slowa i jak najabrdziej sie z nimi zgadzam "cięzko jest znaleźć dziewicę w tych casach z tego co wiem , tak smao jak prawiczka . Często tacy ludzie są otrącani przez towarzystwo i robi sie must . Kompletnie tego nie rozumiem bo dla mnie cnota to powód do dumy ,pokazanie samozaprcia i tak dalej , bo uprawiać seks każdy może , ale oprzeć się jest juz trudniej. W dodatku ma się wiekszy szacunek do takiego człowieka wieksze porządanie i poczucie zaszczytu ,ze to wlasnie Ty bedziesz mógł być tym pierwszym"

nie chodzi mi o doświadczenie nie boje sie porównania jestem pewnym siebie facetem i tyle nie wiem co jeszcze mam dodać sex to nie wszystko

Gość gość
Dobrze :) Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę, że większość dziewic ma do 23 lat? W związku z tym wiąże się z rówieśnikiem, a Ty masz 30... Druga sprawa, że większość dziewic które znam też chce być tą pierwszą...

mhm moze mialem szanse ze stocze sie na samo dno ale mysle ze byl pewien dzien w moim zyciu i sie opamietalem ale to dlugi byl proces jak juz pisalas wczesniej mialem tyle okazji do sexu bez zobowiazan na kazdym kroku taka pokusa :) ale nie odrzucilem ta pokuse :) wtedy bylo dosc trudno ale z punktu czasu nie zaluje wrecz jestem z siebie dumny ze nie zmarnowałem nikomu czasu itp

mhm moze mialem szanse ze stocze sie na samo dno ale mysle ze byl pewien dzien w moim zyciu i sie opamietalem ale to dlugi byl proces jak juz pisalas wczesniej mialem tyle okazji do sexu bez zobowiazan na kazdym kroku taka pokusa usmiech.gif ale nie odrzucilem ta pokuse usmiech.gif wtedy bylo dosc trudno ale z punktu czasu nie zaluje wrecz jestem z siebie dumny ze nie zmarnowałem nikomu czasu itp x Sądzisz,że taka formułka jest przekonująca i wystarczy?Kobieta uwierzy w to,co widzi.A co widzi patrząc na Ciebie?

:) licze na mniejszosc :) nie oczkuje po wiekszosci wiele w takim razie zycie czesto przybiera zaskakujacy obrót :D itp itd

zdaje sobie sprawę z wielu aspektów życia :) nie boje się samotności :) i wiem ze zycie moze nie oczekiwanie zmienic bieg i zastosowanie w koncu nie musze byc kims w rodzaju dobrego partnera ojca itp

Gość gość
Cóż, powodzenia :) Może zmień miejsce poszukiwań, Kafeteria nie jest dobrym wyborem. Ja np nie spotkałabym się z nikim stąd choćby najlepiej pisał ze wszystkich... Podejrzewam że inne też nie. Może portal randkowy, tam od razu widać że ktoś szuka. A ja idę spać, dobranoc ;)

oczywiscie ze korzystam z portalu randkowego bo nie chce spedzic r zycia z kobieta typu nimfomanki wole byc sam niz zyc z taka kobieta :)

Brunet196cmC oczywiscie ze korzystam z portalu randkowego bo nie chce spedzic r zycia z kobieta typu nimfomanki wole byc sam niz zyc z taka kobieta usmiech.gif x Czy ja dobrze rozumiem?To znaczy,że tutaj piszą same nimfomanki?To jakiś żart,bo prędzej spodziewałabym się ich właśnie na portalu randkowym:P.