Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunet196cmC

Szukam dziewicy najlepiej interesuje mnie stały zwiazeek

Polecane posty

zacznijmy od poczatku bo widze ze ktos sie poddemnie podszywal a ja napisalem tylko jedna wypowiedz w calym temacie Pytanie dlaczego dziewica otóz z powodu mojego pięknego snu mialem piekny sen snilo mi sie ze poznalem pewna dziewczyne. Spotykalismy sie nie wiem nie liczylem ale chyba z kilka razy pozniej zaprosiłem ja na kolacje przy f nie wiem co jedlismy ale byly swiecie czerwone wino no i chyba to byla kaczka pieczona rozmawialiśmy ze sobą długo potem usiedlismy z winem na kanapie usmiech.gif wlaczylem dla niej jakis film usmiech.gif przytulila sie do mnie ja ja tez przytulilem usmiech.gif potem ja pocalowalem usmiech.gif . Całowaliśmy sie przytulaliśmy pozniej zaczęliśmy sie kochać namietnie przy świecach pozniej gdy juz skonczylismy usmiech.gif lezelismy obok siebie i ona zaczela plakac usmiech.gif przytulilem ja i spytalem dlaczego placze ona wyznala mi ze to jej 1 raz odp ze ja kocham i sen sie skonczyl sen byl tak piekny ze zaprgnolem go spelnic i tyle :) prosze nie komentujcie cos w stylu ze chodzi ci tylko o jedno :)

Gość gość
nawet na kopiuj wklej czasem czasu szkoda

Gość gość
Boże niech się któraś w końcu z nim umówi bo nie da nam żyć....

Gość gość
same p****y na tym swiecie

Gość paulenka
bruneciku, piękny sen przyznaje lecz sen to nie jawa i rzadko się spełnia ale jeśli takie masz marzenie to życze ci żeby sen stał się rzeczywistością ;-)

czyli jak rozumiem dzis kazdy boi sie poswicic w imie milosci szczerosci i oddaniu woli poswiecac sie dla eh wole nie pytac :(

Gość gość
o widze ze Ty to masz dopiero problem ze znalezieniem dziewicy. ogarnij się chlopie a nie marz o ksiezniczce ze snu

Gość gość
W sumie całkiem szybko się oddała twoja dziewica ze snu i w dodatku poleciała po standardziku: kolacja, świece i wino :-o masz nudne sny, gdzie potwory chcące cię pożreć??!

Gość gość
"przeciez to nie boli smiech.gif " Ciebie nie boli :P

Gość gość
A może miałbyś jak mój znajomy: dziewczyna się popłakała jak w twoim śnie i zaraz się ubrała i uciekła do domu. Potem nie chciała otworzyć mu drzwi i nie odbierała telefonów. Więc jak coś postaraj się o taką z innego miasta, to nie ucieknie do domu ;)

ja wiem ze sa tu gdzies dziewice jak nie tutaj to pewnie poznam gdzies indziej :) przeciez nie chodzi mi o jednorazowa noc :D zalezy mi na dlugiej znajomosc***artnerstwie dla pokoju :D

Gość gość
ja jestem dziewicą i ciekawi mnie czy Ty jesteś prawiczkiem skoro chcesz dziewicy?

pisalem ze nie jestem prawiczkiem uwazam ze dziewictwo to tylko dodatek :D do calej reszty i tyle znudzily mi sie doswiadczone kobiety a uwazam ze przeciwienstwa sie przyciagaja

Gość gość
nie, nie napisałeś że nie jesteś prawiczkiem... "dodatek do całej reszty" - a czym jest "cała reszta"? możesz chociaż w skrócie wymienić?

nie chce się tutaj żalić :) w moim zyciu nie spotkałem nigdy kobiety która byłaby dziewicą co prawda iskrzyło miedzy nami słyszałem często jesteś besia w łózku itp oczywiscie bylo mi milo to slyszec ale pewnego razu uslyszalem a moze chcialbys sprobowac jeszcze z jedna kobieta wtedy mnie odrzucilo :( to sposob jak ktos moze obrzydzic komus seks

"bo widze ze ktos sie poddemnie podszywal a ja napisalem tylko jedna wypowiedz w calym temacie " Myślę, że kawał dobrego kawałka mózgu marnuje się nieużywany :D Bo nawet jak to prowo to trzeba być wyjątkowym osobnikiem by robić to w takim stylu.

Gość gość
Skąd jesteś i ile masz lat?

nie chce się tutaj żalić ani chwalic ale f w moim zyciu nie spotkałem nigdy kobiety która byłaby dziewicą co prawda iskrzyło miedzy nami iskrzylo rozmowa byla na wysokim poziomie zawsze słyszałem często jesteś bestia w łózku jesli chodzi o sfere zycie seksualnego itp oczywiscie bylo mi milo to slyszec ale pewnego razu uslyszalem a moze chcialbys sprobowac jeszcze z jedna kobieta wtedy mnie odrzucilo to sposob jakktos moze obrzydzic komus seks i chec zycia z 2 osoba wtedy w moim zyciu nastapilo stop klatka :) pomyslalem ze musialem nisko upasc ze ktos mi proponuje trojkat z inna kobieta w koncu tylu facetow marzy o a tym a ja z tego powodu zrywam i koncze znajomosc z kobieta postanowilem ze zmienie moje zycie o 180 stopni ze w koncu poczukam tej jedynej w doslownym sensie jesli chodzi o pochodzenie to urodzilem siew kaliszu :) mam 30 lat teraz mieszkam pod wroclawiem

Gość gość
No dobrze ale napisałeś, że "dziewictwo to tylko dodatek :D do calej reszty", a ja się pytam czym jest "cała reszta"? Odpowiedz mi na pytanie.

Gość gość
Oj, za trudne pytanie zadałam :D

dodatek ale dla mnie wazny zeby zycie dla mnie mialo sens i smak odpowiedni mysle ze to tez pewnego rodzaju fundament :) dla mnie jako faceta : albo jak okna dla domu bez tego zawieje chlodem i wszystko sie skonczy jak w porzednich znajomosciach

oj juz cie chyba nie ma no trudno sam sobie bede zadawac pytania :D dzien dobry jak sie pan ma a dobrze dziekuje a ty a tez dobrze a co tu robisz ? a nic a ty a tez nic ?

Gość gość
Jestem, jestem. Czyli dobrze rozumiem, że dziewictwo jest dodatkiem do uczucia, ale jeśli nie będzie dziewictwa to wystarczy uczucie?

nie wiem co mam ci odpowiedziec :) jesli chodzi o opis mnie to ta piosenka chyba najlepiej do mnie pasuje i to przeslanie na koncu dla mnie wszystko jest albo biale albo czarne nie moge sie zakochac w osobie ktora nia nie jest juz probowalem wiele razy bez skutku !!