Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość npzsp

Czy chorując na karłowatość mam szansę na związek ze zdrową atrakcyjną

Polecane posty

Gość gość
Zakochana para, karzeł i tłusta maciora, tra la la :D Ciekawe jak ty o higienę możesz dbać skoro sadło ci wisi zewsząd uniemożliwiając dotarcie tam środków czystości. Jesteś chociaż dojna? Dużo mleka dajesz?

Szkoda czasu na odpisywanie życzę Wam powodzenia z waszymi chudymi d**eczkami :) i tyle w tym temacie. Bo jakoś żaden nie byl na tyle odważny żeby napisać mi to na fb chociaż podałam dane :) tak więc ciao.

Gość npzsp
Same prostaki tu siedzą :o Nie usłyszałem żadnej pomocy tylko same wyzwiska no prócz może niektórych postów :(

Gość gość
Idź do sklepu i poproś o krasnale ogrodowe.

Gość gość
Nieprawda. Napisałam Ci spokojne, obiektywne posty. Agresywnych po prostu nie czytaj.

Gość gość
sa kobiety ktore maja 150 i mniej wiec nie bedzie problemu, na modelke nie licz

Gość gość
sluchaj jak kobieta bedzie miala 170 - 180 wzrostu to bedzie sie zle z Toba czula, to predzej czy pozniej wyjdzie, ale juz takie ponizej 165 to co innego, nie bedzie to taka duza roznica, ogladalam kiedys program rozmowy w toku gdzie dziewczyny takie jak Ty tez szukaly partnerow, niektore juz znalazly swoje drugie polowki, po prostu musisz trafic na odpowiednia osobe ktora cie pokocha, na pewno taka znajdziesz wiec glowa do gory

Gość mikro penis
Ja tu kiedyś pytałem czy mam szansę na kobietę, mimo że mam mikro penisa, to też pojechano po mnie rozwiewając wszelkie wątpliwości :(

Gość niewidomy kalekaaa
Słuchajcie skoro taki temat powstał to ja jako niewidomy chciałem zapytać czy mam szansę na związek z atarkcyjną zdrową dziewczyną?

Gość Tinaaaaa
Edith Piaf i Kylie Minogue tez nie wysokie. Jkosc w niczym im to nie przeszkodzilo. Co to w ogole za problem, wzrost?

Gość npzsp
Ja chciałbym, żeby moja dziewczyna była wysoka i miała niebieskie oczy oraz blond włosy :)

Gość npzsp
Szczerze to chce mieć ładną dziewczynę bo mnie się r****ć chce a mam już dość r******a krasnali ogrodowych :(

Gość gość
Chcesz karzeł kobietę? Masz :) i problem załatwiony. Nie dziękuj. pelnosprawny.pl/monia470

Gość gość
niektórzy z was chamstwem przekroczyli wszelkie możliwe granice ten ostatni link z komentarzem to już naprawdę przesada

Gość npzsp
Naprawde brak mi słów ... Nie spodziewalem sie ze tacy ludzie istnieją. Zastanówcie sie zanim cos napiszecie bo pokazujecie jak naród polski szanuje bliźniego !!!

Gość gość
Hrrr pfu :D

Gość gość
Nie rozmnażaj się, moja matka jest twojego wzrostu i przez jej geny mam z 165 cm, a w dzisiejszych czasach to strasznie mało, czuje się źle i mam żal do rodziców że nie faszerowali mnie hormonami póki był na to odpowiedni czas.