Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość npzsp

Czy chorując na karłowatość mam szansę na związek ze zdrową atrakcyjną

Polecane posty

Jejku proszę bardzo Moje dane to 'Daria Wuda zabrze Mam nadzieję, że chociaż do nazwiska mi się nie doczepiecie :D Z chęcią z Wami porozmawiam na fb

Vanne, nie przejmuj się. Ta osoba zazdrosci ci fajnego, wartościowego faceta, bo ta pisząca osoba jest samotna, brzydka i nikt jej nie chce i to pewnie nie tylko przez brzydotę, ale i przez wstrętny charakter, który nam prezentuje jak na tacy :)

No ale naprawdę przeraża mnie to jak się prezentujemy. Nie jeden chętnie by po odstrzelał tych co się jakoś wyróżniają na tle społeczeństwa. A jak na razie to nikt nie napisał :)

ok ja uciekam ale jak ktos napisze do tej grubej lochy to locha odpisze jak bd miala czas. A tak to udanego wieczoru i ciao .! :)

Gość npzsp
Wy jesteście jacyś chorzy :o Odczepcie się ode mnie i od moich narządów i mojego wzrostu !!! Jestem pewny że sami macie po 1,50 !

Gość npzsp
Mam 29 cm siusiaka tylko nie wiem czemu jest czarny a reszta ciała biała. I mam długie włosy łonowe, jak nie tnę to mi nogawką wychodzą :( A miseczkę mam D.

Gość npzsp
Ostatnio spóźnia się mi okres... boje się czy ostatnio nie przesadziłem z igraszkami z krasnalem ogrodowym sąsiada.

Gość gość
Ale się kółko wzajemnej adoracji zebrało! Karzeł, tłusta maciora i dwóch brzydalów :D hahaha

Gość npzsp
NIE PODSZYWAĆ SIĘ PODE MNIE KURDE !!!

Gość npzsp
Chce usłyszeć tu normalne odpowiedzi a nie wyzwiska !

Gość npzsp
Czy to, że mam 4 nogi zakończone kopytami jest normalne? Bo mam mówi, że tak, ale ja jej nie do końca wierzę.

Gość npzsp
TO BYŁ PODSZYW !!

Gość npzsp
Dobra, nie będę się tu już udzielał bo na tej stronie są sami nienormalni ludzie zioniący nienawiścią do normalnego człowieka :o ale to w końcu polacy przecież.

Proszę mi na priv napisać że jestem tłustą maciorą to się może przejmę hahaha autorze nie przejmuj się. Jak mówiłam każdy ma szansę na swoją miłość :)

Gość gość
Nikt Ci nie karze . Ja bym nie chciała być taką prostaczką jak większość osób tutaj I tak pisać możemy przez lata. Ty byś nie chciała być gruba ja nie chciałabym być tępą dzidą (nie obrażając nikogo) czy niedowartościowanym facetem A kanony piękna są różne. I nie udaję, że jest ok ponieważ nikomu na siłę nie mówię że ma się ślinić na mój widok Tępa dzida i do tego gruba! :D Jak nie udajesz, że jest ok. "Ważę 1000kg, ale wszystkim się podobam"

Gość gość
Ale się kółko wzajemnej adoracji zebrało! Karzeł, tłusta maciora i dwóch brzydalów hahaha Pasują do siebie :D