Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ehh jak sobie przypomne moje porazki to az mnie skreca

Polecane posty

Gość gość

taka siara

Gość gość
mnie też :o

Gość gość
jakie moje porazki ? ale mi chodzi o cos inego ładna siare sobie kiedyś zrobiłem ;/

Gość gość
każdy swoje siary ma :D

Gość gość
bryy ale czasem mi coś przypomni i jak se pomyśle jaki to był problem i ile problemow inym narobił ehh to aż katastrofa ;/

Gość gość
zasrane wspomnienia !

Gość gość
przykładowo co?

Gość gość
ehh niepowiem bo to z kafe też troche było zwiazane , ehh

Gość gość
Stoi na stacji lokomotywa, Ciężka, ogromna i pot z niej spływa - Tłusta oliwa. Stoi i sapie, dyszy i dmucha, Żar z rozgrzanego jej brzucha bucha: Buch - jak gorąco! Uch - jak gorąco! Puff - jak gorąco! Uff - jak gorąco!

Gość gość
ledzeppelin se siary wczoraj narobila, jak chciala zablysnac przed przemkiem i na wstawione przez niego zdjecie lookrecji twierdzila, ze to jest ona na tym zdjeciu :D widac, ze albo nie ma pojecia kto to jest lookrecja albo moglaby stac w jednym rzedzie z tymi debilkami z warsaw shore, skoro chce sie upodobnic do dajacej du py za zetony ku re vki :P

Gość gość
ehh świat jest niebezpieczny heh czemu ja sie boje ;/ a co do tego porażki to ja w życiu realnym przed rodzina i obcymi se zrobiłem ;/

Gość gość
Jak coś wspominam dobrego w moim życiu sprzed 3 lat i wcześniej to czuję pustkę :D

Gość gość
rodzinka cir namierzyla na kaffie?:D bywa a zdjecie macka b krazy ciekawer czy prawdziwe

Gość gość
porazki, ktore w moich oczach byly gwozdziem do mojej trumny: poproszenie obcego zupelnie chlopaka o towarzyszenie na studniowke (chlopak sie zgodzil, ale bylo tak dretwo, ze zalowalam, ze nie ja zaprosilam kolege kumpeli, ktory w godzine po przyjsciu sie schlal i spal przy stole :P ) wydzwanianie i przychodzenie do chlopaka, w ktorym bylam zakochana, a ktory mnie traktowal tylko jak znajoma :O . . . potem sie okazalo, ze dzieki temu chlopakowi ze studniowki, poszlam na pewna impreze, na ktorej poznalam milosc mojego zycia :P ten chlopak, do ktorego wzdychalam, po paru latach sam przyszedl do mnie nagle stwierdzajac, ze mozemy tworzyc fajna pare :O (tylko, ze ja od lat nic do niego juz nie czulam. czubek :O )

Gość gość
nieno zwierzyłbym sie wam ale nie moge

Gość gość
rodzinka cir namierzyla na kaffie? bywa a zdjecie macka b krazy ciekawer czy prawdziwe Rodzinka poraźkowa :D

Gość gość
nieno ina sprawa niepowiem wam .

Gość gość
obsmarowałes kogos na kafeteri!!!!!:Dalbo koleżanki luknęły ci w otwrty laptiop jak zostawiłes

Gość gość
moja siara dzieje sie teraz, czyli mój były mnie zaprasza na fb na jakieś wydarzenia a ja sie jaram :/ a zaprasza też inne swoje byłe... z jednej storny mam ochotę pierdzielnąć go w twarz a z drugiej wstydze sie siebie

Gość gość
Traktuje cię jak znajomą.

Gość gość
no wiem, ale wszystko się dzieje od czasu, gdy jest singlem, wcześniej nie nawiazywał kontaktu :/ a ja się głupia jaram, nie wiem, jak mam to sobie do głowy wbić

Gość gość
etam miłości to nieto ja sobie przed rodzina siare zrobiłem na kafe i jeszcze indziej masakra wogule

Gość NuerteeFromObelysk
moje porażki&siary 1. pójście z otyłym kuzynem kumpeli na studniówkę, które było ABSOLUTNIE JEDYNĄ alternatywą dla rezygnacji z balu maturalnego, ów chłopak się szybko schlał i równie szybko obrzygał sukienkę mojej koleżance z klasy (ale wstyd) 2. suma wszystkich siar związanych z moimi odmowami udziału w imprezach w czasach szkolnych i studenckich, wymyślanie głupich wymówek w stylu nie mogę bo przyjeżdza do mnie kuzynka...bla bla bla nie mogę bo trzymam kredens... 3. moja gimnazjalna miłość do chłopaka z równoległej klasy i przypał gdy wszyscy o tym się dowiedzieli (wszyscy to znaczy cała moja klasa, połowa jego klasy i kilka innych osób) 4. coroczna zmora tzn Syndrom Początku Roku - pierwsze dni w szkole/pracy po przerwie świątecznej i wymyślanie ściem z związku z pytaniami " a ty co dostałaś pod choinkę". " a ty gdzie byłaś na sylwku" gwoli wyjaśnienia dodam - w moim domu nie ma tradycji prezentów świątecznych i praktycznie zawsze spędzam sylwestra w domu, z rodzicami. Z******te siary, nie???

Gość gość
hymm spora sta studniuwka to spora prawie takj jak moja .

Gość NuerteeFromObelysk
trauma studniówkowa:(

Gość moniczkaWspileczkach
nie mogę bo trzymam kredens... - dobre :) :) moja siara - jak chłopak dowiedział się że go zdradzam... najgorsza sytuacja w moim życiu, taaaaaki wstyd

Gość gość
ehh najlepiej zapomnieć otym wszystkim ale czasem coś nam przypomni to i aż nasz skreca .

Gość gość
Moją największa porażką jest to, że narzeczony mnie zdradził, a ja PROSIŁAM go, żeby on wybrał mnie, a nie ją, żeby zapomniał o tamtej. Wzięliśmy ślub, on oczywiście cały czas utrzymywał kontak z tamtą... Odważyłam się odejść dopiero po 4 latach, z rocznym dzieckiem. Wyjechałam, zaczęłam życie od nowa. Zerwałam kontakty ze wszystkimi. Kiedy dowiedziałam się o zdradzie, ojciec trzasnął mnie w pysk, powiedział, że za 2 miesiące wesele, a on zapłacił za orkiestrę...że nic dziwnego, że jestem zdradzana, bo jestem głupia, brzydka i beznadziejna. Kiedy dziś patrzę na zdjęcia ze ślubu- widzę zwierzątko. Zwierzątko złapane w pułapkę, bezradne, wystraszone. Nie wiem jak to mogło się stać

Gość gość
oo to jest smutna histaria miłość daremnie sie zakochałaś i temu mu wybaczyłaś berz sensu ale tak zrobiłaś i tyle trudno sie mówi .