Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mannaaa

Za mały brzuszek a różna waga

Polecane posty

Gość Mannaaa

byłam dziś na wizycie u ginekologa 33 tydzień i lekarz po zmierzeniu dziecka powiedział że ma za mały brzuszek bo jemu wyszło że na 30 tydzień wyszło mu że waży 1900 a ja w sobotę byłam w szpitalu i tam oprócz ktg miałam robione usg i lekarce wyszło że dziecko waży 2400 oczywiście mówiła ze trzeba brać poprawkę 200 300 gram dodam ze dziecko na ostatniej wizycie trzy tygodnie temu u mojego lekarza ważyło 1562 więc jeżeli dziś to mój lekarz się nie pomylił w pomiarach to by znaczyło że mała przybrała tylko 300 gram strasznie się martwię

Gość gość
moja corka tez miala za mały brzuszek na usg, po porodzie okazalo sie ze byla 2 razy mocno opleciona pępowina przez brzuch ....także uwazaj,

Gość Mannaaa
ja już sam nie wiem co mam myśleć to chore że w szpitalu w sobotę lakarka nam mówi ze wszystko jest dobrze ze mała jest o tydzień większa a za 4 dni lekarz mówi że ma za mały brzuszek i że waży mniej niż mówiła w sobotę lekarka zwariuję z niepokoju

Gość gość
Corka tez mial na usg za maly brzuszek a urodzila sie zdrowa i wszystko bylo ok. A twoje dziecko wazy prawidlowo bo teraz jestem w 31tyg i syn wazy 1200.

Gość gość
1200 w 31 tug to nie jest prawidlowo

Gość Mannaaa
wydaje mi się że jeżeli przybrała na wadzę 300 gram w ciągu 3 tygodni to jest stanowczo za mało tym bardziej że dziec***owinny chyba przybierać po 200 gram tygodniowo :(