Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marthyna123

mam 188 wzrostu jestem kobietą i nie chce mi się żyć

Polecane posty

Gość marthyna123

Mam 188 wzrostu i jestem kobietą. Nienawidze tego wiele nocy już przez to przepłakałam. Wydaje mi sie że jestem zupełnie nie atrakcyjna dla facetów. Co prawda jestem szczupła ale przy takim wzroście budowa kości jest już dośc masywna. Noszę rozmiar buta 44. Masakra! Denerwuje mnie to że np jak idę gdzieś na impreze i np siedzimy z koleżankami i rozmawiamy z jakimiś nowo spotkanymi typami to spoko im sie ze mną rozmawia, widze że jestem dla nich fajna, atrakcyjna a gdy wstane to patrzą na mnie jak na jakiegoś mutanta. Nie mam ochoty już nawet nigdzie z domu wychodzić bo wszedzie słyszę komentarze na temat mojego wzrostu. Nie znam żadnej dziewczyny która jest ode mnie wyższa. Wnerwia mnie to że chyba nigdy nie znajdę żadnego sensownego faceta. A też chciałabym z kimś być. Proszę nie piszcie mi że mogę grać w kosza lub siatkówke bo nie lubiłam tego nigdy i denerwuje mnie strasznie że ludzie mnie o to non stop pytają. Ani że mogę być modelką bo jestem za wysoka na to a zresztą jestem na fajnych studiach, mam swoje plany, i naprawde kręci mnie to co robie. Pomózci mi jakoś tylko nie wkręcajcie mi bajerów jakie mam dzieki mojemu wzrostowi swietne możliwości jak na niektórych forach.

Gość gość
mam 175 cm i czuję się podobnie...eh

Gość gość
Maria Sharapova ma tyle co TY! :) Przestań sie przejmowac czymś czego i tak nie zmienisz. Znajdź wysokiego faceta i pozbedziesz się kompleksu. Jest taka strona, jakiś portal dla bardzo wysokich, zapisz się tam, poznasz kogoś.

Gość gość
1,75?chce miec tyle!!!to idealny wzrost dla kobiety, mam 1,7 jakby mi same nogi urosly 5 cm to by bylo idealnie

Gość gość
mam 181 super męża i córeczke jestem szczesliwa. dziewczyno jestes zdrowa nie szukaj na siłe problemu. zakompleksieni ludzie nie znajdują tak łatwo miłości. zawsze miałam powodzenie i w d***e co niektorzy o mnie mysla. proponuje zmiane myslenia o sobie pokochaj siebie i zobaczysz jak wszystko sie zmieni!

Gość gość
a łądna jesteś?

Gość gość
Mam w pracy koleżankę, też ma blisko 190 cm, jest wyższa od większości facetów w firmie. Ale jest przeurocza - cały czas ją można zobaczyć z uśmiechem na twarzy, ma super męża, trójkę dzieci. Bardzo pozytywna osoba dodająca wszystkim powera :)

Gość gość
mam 175 i kiedyś też płakałam wiele nocy i dni że jestem tak wysoka. Choć nikt nigdy mnie tak nie określił. Ale odkąd mam faceta 180 już nie mam kompleksów. Dla niego jestem Naj i Tobie też życzę kogoś kto odpędzi złe myśli:)

Gość marthyna123
ja też bym chciała miec 175 ale mam 188 i nie porównujcie mi proszę dziewczyny wysokiej 175 z gigantyczną 188

Gość marthyna123
jestem ładna ale nie jestem też jakąs mega piekność jak jedna na 100

Gość gość
ale175 to też dupny wzrost

Gość gość
też dupny ale mniej dupniejszy o 12 cm :)

Gość gość
o 13:)

Gość gość
Doskonale cię rozumiem. Sama mam 185 i jak widzę, że dziewczyny narzekają, że są za wysokie mając 175 to mnie krew zalewa. Wiele bym dała, żeby mieć właśnie taki wzrost

Gość gość
ja mam 182 i kiedyś czułam to co ty, chodziłam do psychologa przeszło mi, po prostu i też nie mam facetów, czasem mam adoratora ale upragnionego związku nie

Gość facet189cmk
a ja chcialbym miec dziewczyne waszego wzrostu :)

Gość gość
oj chyba przesadzasz. znam laskę twojego wzrostu, ma męża, fakt, że kapkę niższego, ale ma i się kochają, mają dziecko, wszystko super. mam też koleżankę, 186 cm, ładna, zgrabna, wszystkie laski w firmie zazdroszczą jej długich nóg, a kolesie oglądają się na potęgę.

Gość gość
wzrostu nie zmienisz , wiec nie trac czasu na zamartwianie sie tym. Mysl ze lepsze 188, niz 198. Nie jest zle!

Gość Wysoki________
Ja mam dziewczynę 175 cm, jak założy szpilki ma około 180 i spokojnie zwracam się do niej "mała" albo żartobliwie "kurduplu". Także spokojnie, musisz znaleźć tylko wysokiego faceta i kompleksy znikną :)

Gość pikaczułaka
Nie przesadzaj. Moja polonistka z gimnazjum miała około 195, a jej mąż jakies 170 i o ile dobrze wiem od wielu lat są małżeństwem, a on jest jednym z lepszych ginekologów w mieście.

Gość gość
175 a 188 to jest masakryczna różnica

Gość gość
Też jestem wysoki (190) i mam też wysokich kolegów i oni raczej nie zwracają uwagi na takie laski. Tak do 170 max 175 jak jest naprawdę ładna i drobna. Wysokie dziewczyny mają duże stopy, grubsze kości i wcale to nie wygląda pociągająco wiec nie piszcie jej że zaraz każdy facet się bedzię za nią oglądał or something like that a ci kolesie co lubią wysokie laski to chodzi im też o takie typu 175 cm nie blisko 2 metry

Gość gość
ja mam 175 cm, noszę nr buta 38, jestem drobnej kości, twarz jak porcelanoaw laleczka, więc nie pisz że 175 to niepociągające grubokościste.

Gość gość
pewnie spoko wyglądasz ale wiekszość lasek przy tym wzroście już niekoniecznie. Jak jesteś drobna i ładna to problemów raczej z facetami nie masz. TA LASKA MA 188 CM I TAKIE KOBIETY MI CHODZI ONE SĄ JUŻ POPROSTU WIELKIE SIŁĄ RZECZY

Gość gość
wiekszosc facetow napewno lubi standartowe wymiary modelek 175 cm, szczuple a najlepiej blondynki o niebieskich oczach. Ale sa tez tacy ktorzy lubia dziewczyny ponad 180cm i takie ponizej 150.

Gość gość
mnie osobiście podobają sie mniejsze ale jest sporo kolesi co lubi takie 175. Nie znam żadnego co szaleje za dziewczynami typu 190.

Gość gość
nie załamujcie jej! ludzie! też kogoś znajdzie

Gość gość
To temat modki, zniknął mój wpis! J****y mutant z brzytwą! :D

Gość gość
Ałć to dużo, a jakie proporcje?

Gość gość
jaki masz biust talie pupe?