Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marthyna123

mam 188 wzrostu jestem kobietą i nie chce mi się żyć

Polecane posty

Gość gość
Jak z twarzą?

Gość gość
to teraz z 174cm czuję się jakaś taka mniejsza...

Gość gość
jak bedzisz do tego robic nieszcesliwa mine i sie garbic, to wtedy bedzie porazka. Zyj normalnie, nos dumnie glowę. Jak kazdy, kto w jakis sposob odbiega od normy, zrekompensuj to czym innym, Nie musisz byc modelka czy koszykarka - staraj byc sie jak najlepesza w tym, co robisz, np w swoim zawodzie czuj swoja wartośc( bo to nie tylko centymetry!) - zachowuj sie NATURALNIE i usmiechaj sie!. Ja jestem z kolei niziutka, mam kolezanki o wiele wyzsze, bardzo sie lubimy, dla niektorych pewnie wyglada groteskowo, jak idziemy, ale mam to w nosie, mam mnostwo przyjaciól i ciesze sie zyciem!

Gość próżna jak próżnia
Jeżeli Cię to pocieszy to mam takich sąsiadów - ona 1,98 on 2,04 :) W drzwiach się kłaniają. Są super parą, są mega zakręceni, uwielbiam ich ;) Nie wzrost jest najważniejszy ale to co sobą reprezentujesz i jak sama ze sobą się czujesz ;)

Gość gość
weź nie przesadzaj znam dziewczynę maksymalnie brzydką - no kupa normalnie - szczęśliwa mężatka druga - waga 130 kilo, mężatka lat kilkanaście, niedawno urodziła dziecko to i Ty ze swoim wzrostem znajdziesz miłość, niekoniecznie wyższą, ale znajdziesz !!!

Gość gość
waże 71 kg pupa tak normalnie choc nie jestem biodrzasta, talie mam ładną, piersi rozmiar F

Gość gość
jestem facetem 170cm raczej mały ale szczerze Ty masz gorzej

Gość gość
Ale ty musisz być wielka....

Gość bittersweeeet
ja mam 178, kumpluje sie z laską o wzroście 182. I obie jesteśmy bez facetów heh.. kiedyś miałam lekki kompleks z tego powodu, bo wszyscy fajni faceci, którzy mi sie podobali byli ode mnie troche niżsi. Ale to na prawdę kwestia tego, na kogo trafisz. Jest masa gości o wiele ode mnie wyższych. Jeśli są wysokie laski, to muszą być wysocy faceci - mój kuzyn chociażby ma 193 cm wzrostu.

Gość gość
ty masz prawie 180 lekko ponad i nie macie facetów wszystko jasne ;)

Gość bittersweeeet
A co do tego jak wyglądasz. Najważniejsze jest abyś zaakceptowała swój wygląd. Udawanie niższej nic nie da. ubieraj się w ubrania w których wyglądasz atrakcyjnie, w których przede wszystkim czujesz się dobrze. Dbaj o siebie jak każda kobieta, chodź do fryzjera. wzrostu nie zmienisz, ale możesz dostosować resztę. Ja oprócz tego, że jestem za wysoka, miałam kiedyś kompleks za małych cycków (małe A) i krzywych zębów.. Pomogło mi przetestowanie różnych push-upów, po jakimś czasie doszłam do wnosku, że najlepiej się czuję w tym najmniej wypchanych, najmniej oszukiwanych. A na zęby aparacik (bo przez nie nie mogłam się normalnie usmiechać i zawsze zakrywałam usta ręką;P) Także dziewczyno, nie załamuj się, uśmiech na twarzy i pewność siebie są najlepsze na wszystko.

Gość gość
Nie przejmuj się, ja mam 170 cm i też dla facetów nie jestem atrakcyjna do związku, bo gruba, każdy ma jakieś swoje wady i ch*j z tym że tak powiem, oswoiłam się z myślą że zawsze już będę sama i nikt mnie nie będzie chciał, wystarczą mi przyjaciele moi i pies, trudno :) Samemu też można być szczęśliwą na swój sposób, uroda i facet to nie wszystko :) Poza tym są faceci wyżsi od Ciebie, z niższym też możesz być, uwierz mi że otyłość jest gorszym odstraszaczem niż wzrost

Gość gość
Mam 182 cm, nie jest łatwo... może jeśli masz ładną buzię uda Ci się znaleźć faceta, jeśli do tego jesteś towarzyska i masz dobry charakter będziesz miała szansę u fajnego faceta. W innym wypadku nie ma na co liczyć, niestety... Druga sprawa faceci 190+ wolą niziutkie dziewczyny, każdy wysoki którego znam ma dziewczyny góra 170. Dlatego szukaj wśród 180-185 a może się uda.

Gość szareDresy
Jeśli cię to pocieszy to ja lubię wysokie laski nie ważne jak wysokie im wyższa tym lepiej taki fetysz i serio ci mówię 188 to mi się podoba , chociaż zwykle mam niskie laski nie mogę trafić na wysoką bo nie wygląd się najbardziej liczy

Gość szareDresy
Dodam że mam 185 cm :-)

Gość marthyna123
Fajny masz nick Szaredresy. Pocieszyles mnie :)

Gość gość
To ja od "mam 182 cm" i tak dalej :) Szczerze C***owiem, że tylko raz zainteresował się mną wysoki facet (powyżej 190 cm), reszta była w przedziale 178-184. Prawdą jest, że wysoki facet ma do wyboru całą populację kobiet; wysoka dziewczyna klika %. Dlatego trzeba być lepszą niż inne na wielu pozycjach, żeby w ogóle mieć szansę na związek. Przepraszam, że tak pesymistycznie...

Gość gość
Jeśli Chcez autorko to napisz do mnie na maila sniioper21@o2.pl możemy się poznać

Gość gość
Już nie przesadzajcie z tym że faceci lubią niskie, mam dwie niskie koleżanki, koło 160 cm mają, jedna chyba mniej, i obie są samotne mimo że ładne. Tak samo jak taka która ma 179 cm, też samotna. Autorko, ile Ty masz tak w ogóle lat? Ja pisałam wyżej że jestem gruba, i naprawdę wiem z autopsji że nawet brzydka z twarzy ale z ładną figurą, niezależnie od tego czy wysoka czy niska, ma większe szanse. Studiujesz w większym mieście czy na jakiejś pipidówie? Bo statystycznie w większym mieście gdzie więcej ludzi, masz szansę większą kogoś ciekawego poznać

Gość gość
zanim napiszesz na jego maila, sprawdź w googlach co z niego za ziółko ;)

Gość gość
Teraz czasy sie zmienily. Nastolatki sa coraz wyzsze. W niektorych panstwach 180 cm to przecietny wzrost np w Holandii...Na pudelku wiecej sie pisze o modelkach niz o piosenkarkach. Przecietne Miss mierza ponad 180... Postaraj sie zapuscic wlosy. Im dluzsze tym Ty bedziesz wygladala na nizsza. I oczywiscie buty typu balerinki, ktore nie wychodza z mody juz od wielu sezonow

Gość gość
Ja tez jestem wysoka, w butach na obcasie , pewnie jak Ty. Nie narzekam na powodzenie, gdy gdzies wychodze potanczyc. Aczkolwiek startuja do mnie w wiekszosci niscy faceci. Mi to wcale nie przeszkadza, byle tylko nie byl chudszy niz ja. Poza tym dla nizszego faceta, zdobyc wysoka kobiete to jest wyzwanie. Czuje sie przez to dowartosciowany, ze taaaka kobieta okazala mu zainteresowanie. Takze z punktu psychologicznego, nizszy facet pragnie zalozyc rodzine z wyzsza kobieta, by jego potomkowie dzieki temu mogli byc wyzsi. Takze moze daj szanse tym niskim.

Gość szareDresy
Aile wazysz przy takim wzroście optymalna waga dla kobiety to 80 kg chociaż możesz być i ciezsza i tak pewnie nie widać

Gość Ciekawy Staszek
05.12.13 gość Zawsze możesz schudnąć, a autorka co zrobi? Utnie sobie nogi w kolanach? :classic_cool:

Gość gość
Moja koleżanka ma jakieś 184 i zbajerował ją mój kuzyn. Jest wyższy od niej o jakieś 5 cm i przy tym dużo szerszy, bo ona jest szczupła, dobrze razem wyglądają. Ostatnio też w sklepie widziałam dziewczynę z chłopakiem-jej chłopakiem, mieli około 190 cm. Nie powiem, taki wzrost u dziewczyny od razu zwraca na nią uwagę, często to minus bo ludzie się gapią i gadają "patrz, jaka wysoka", na pewno jest to wkurzające, to jedna strona bycia widoczną, jest też druga, taka że cię żaden chłopak nie przegapi ;) A tak poza tym mam 163 cm i nie mam chłopaka, więc sam wzrost pasujący połowie facetów bardzo nie pomaga :P

Gość marthyna123
Waże 93 kg, ale rzeczywiście tego po mnie nie widać :classic_cool:

Gość gość
Mam w rodzinie taką mega wysoką dziewczynę, jak szła na wesele to założyła jeszcze 12 cm szpile, była wyższa od swojego faceta, wszyscy się na nią gapili, niektórzy mówil patrz jaka żyrafa:) Ona miała to w głębokim poważaniu, świetnie się bawiła Była najwyższą osobą na całym weselu wśród kobiet i mężczyzn :D Najważniejsze to być pewnym siebie i się nie przejmować. Sa większe tragedie w życiu !

Gość gość
Nie wiem do kogo było pytanie z wagą, ale ja ważę 90 kg. Widać. Może nie strasznie, bo nie mam wielkiego biustu, więc "góra" nie wygląda wybitnie tragicznie, równomiernie się tłuszcz rozkłada, więc ludzie mnie oceniają ok. 80 kg, ale mimo wszystko jestem gruba. Ciekawy Staszek, myślisz że nie próbowałam i nie próbuję? ;) Znam parę z Niemiec - on rodowity Niemiec, ona nabyta Niemka polskiego pochodzenia, bardzo wysoka i szczupła, nie wiem nawet czy nie wyższa niż 188 cm, on niższy od niej o głowę, tęgi, są małżeństwem od 15 lat i bardzo kochającą się parą.

Gość marthyna123
Co do wagi 73 kg to jak na wzrost jest jak najbardziej ok

Gość marthyna123
Problem nie jest w wadze czy wzroscie w zeszly weekend slyszalam jak gadali o mnie chlopak mojej najlepszej przyjaciolki i jego koledzy cytuje: fajna dupa ale za wysoka, dziwnie bym sie z taka czul, i ze ogolnie bylo im mnie bardziej szkoda a wszyscy byli wysocy tacy pomiedzy 180-190. Dziwnie sie poczulam niewiedzialam ze to az tak przeszkadza