Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam strasznie mały biust

Polecane posty

Gość gość
"więc na prawdę bez nerwów " A Ciebie polskiego uczono na fałsz? Dyktando jakieś? :D spoko, "curka" nie piszę jak niektórzy :D pewnie wielka pani polonistka :D

fan małych tzycków, jak już chcesz kogoś obrazić to się może naucz się czytać ze zrozumieniem, panie rozumny inaczej. ­ "na co dzień jakoś tak bardzo tego nie dostrzegam. Dziś jakoś mnie naszło bardziej. Fakt, jest to mój kompleks ale zazwyczaj "jakoś z tym żyje" i tak nie marudze." No to nie marudź dalej, jak się za bardzo skupisz na np. małym palcu u lewej nogi nie dość, ze Ci się brzydki zacznie wydawać to jeszcze zacznie boleć.

Gość fan małych tzycków
@krwawa - "rozumna" istoto więc zinterpretuj mi swoje wypociny, szczególnie ostatnie zdanie: ________________ Z założenia jak szukasz partnera to szukasz takiego jaki Ci odpowiada pod najważniejszymi względami. Nie wiem jakim półdebilem i masochistą trzeba być biorąc płaską gdy duże cycki są kwestią priorytetową.

Gość gość
Ale cos odstaje ? Albo nic?

Gość gość
już napisałam że mam miseczkę a. Nie wiem jak mam dokładniej to opisać aby było "wiadomo".

Gość gość
Ja mam D ale co z tego skoro nos jak klamka... wolałabym się z Tobą zamienić. Może ubrać push up, marszczoną bluzkę, nosić odpowiedni dekolt i będziesz wyglądać ślicznie. A ja nosa nie zakryję...

Gość gość
Ja mam D ale co z tego skoro nos jak klamka... wolałabym się z Tobą zamienić. Możesz ubrać push up, marszczoną bluzkę, nosić odpowiedni dekolt i będziesz wyglądać ślicznie. A ja nosa nie zakryję...

Gość gość
Nosek można przypudrować.

Gość gość
Jak przypudrujesz taki blindspot.blox.pl/resource/120420061123543675.jpg albo taki laserowezabiegi.pl/xp/wp-content/uploads/2011/05/Laserowa-korekcja-nosa-2.jpg ? Nie zakryjesz. Cycki tak.

Gość gość
No własnie :)

"i obawiam się że, może to być ogromną przeszkodą dla mężczyzn. I, ŻE BĘDĘ ZDRADZANA z tymi z obfitymi biustami a facet nie będzie chciał na mnie patrzeć." ­ "Z założenia jak szukasz partnera to szukasz takiego JAKI CI ODPOWIADA pod najważniejszymi względami. Nie wiem jakim półdebilem i masochistą trzeba być biorąc płaską gdy duże cycki są kwestią priorytetową. " ­ fan małych tzycków, Ale wyrywaj dalej słowa z kontekstu, inteligencie.

Gość gość
małe cycki to tragedia

Gość gość
To daj żonie na operację :D było takiej nie brać to byś się nie krzywił.

Gość gość
Ci masochiści nawet na poprawę urody swoich kobiet nie mają :D a najbardziej jęczą.

Gość gość
nie mam baby z małymi, na płaskie nawet nie patrze

Gość gość
Nie :D wcale, a jęczysz nawet tu.

Gość gość
nie przejmuj się takimi p*****lami ja też mam mały biust ale mam faceta który mnie kocha, miałam i mam powodzenie, też mam kompleksy do dziś ale i potrafię zazartowac z moich pierwiastków i nie raz ktoś mi chciał dopiec ale wtedy ja też obracalam to w żart:) jeśli jesteś przebojowa i masz silna osobowość to cycki wielkie nie są c***otrzebna przynajmniej wiesz że ktoś leci na ciebie a nie na wielkie cycory, zresztą panowie też nie są idealni albo bojler albo mały ptaszek schowany w spodniach i oni tam się nie przejmuja

Gość gość
....mogły być wklęsłe..!

Gość gość
Jako facet C***owiem ze nie lubie duzych cyckow. Wrecz nie zwracam uwagi na te z wielkimi. zadnym problemem by dla mnie nie byla miseczka a. Napewno masz fajne cycki. A dzieqczynie ktora przytyla zeby miec wieksze cycki powiem ze moim idealem jest wieksza pupa i uda (ale nie grube tylko proporcjonalne) a szczególnie przy 175 cm a jak do tego jest nie duzy biust to moj ideal. Tylko ze ja czesto przy takich rozmowach slyszr ze dziwny jestem.

Gość gość
z tą przebojowością to tak nie do końca.. nie jestem jakąś cichą myszką ale nie jest jeszcze tak jakby chciała.. ale pracuję nad tym :)

Gość gość
jak sa wieksze od piegow to jest OK

Gość gość
Będąc nastolatką miałam bardzo mały biust i o dziwo żaden facet nie powiedział mi złego słowa. Do 20 r. życia nie wiedziałam, że to moźe być kompleks :D i pojawiło się kilka "życzliwych" biuściastych. Paradoks, bo skoro były takie dumne ze swojego biustu powinny być pewne siebie bez dopiekania "deskom".

Gość gość
Facet, który lubi duże nawet na ciebie nie spojrzy. Taki, który zwiąże się z tobą pomimo swoich preferencji to debil skończony i masochista, ma ci dać na te cycki, a co z tą kasą zrobisz to twoja sprawa :D

Gość gość
jakby nie wiem co się działo nie mam zamiaru ingerować w naturę i swoje ciało.. trudno ale tak musi pozostać.

Gość gość
Póki masz powodzenie to nie musisz ingerować, gdyby było tak, że żaden by cię nie chciał to owszem, ale wtedy wiadomo na co polecieli....

Gość gość
Krwawa a Tobie facet dał już na cycki czy jeszcze nie?

Gość gość
Krwawa nie jest w typie swojego faceta? :D to nawet operacja nie pomoże na masochizm.

Gość gość
jak Krwawa ma faceta, to ja jestem Brad Pitt :D myslicie ze czemu ciagle tu przesiaduje i czepia sie ludzi?